עייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות
    שירי
    21/12/2010

שלום,
    מזה כמה שנים שאני מתלוננת על עייפות גם לאחר שינה של 8-9 שעות בלילה. אין לי בעיית הרדמות, בד"כ תוך רבע שעה אני ישנה עמוק. אני נוטה לחלום בלילה שאת רובם אני זוכרת ולעיתים קמה עדיין בחלום בקושי רב מאוד. קמה רק לאחר צלצולים רבים של השעון המעורר בהרגשה שאני מותשת.
    הופנתי למעבדת שינה. הבדיקה הראשונה התבצעה בבית ותוצאותיה הראו חביון REM 50 דק' יעילות שינה 32% ללא הפרעות נשימה כלל, מספר התעוררויות-4. REM-30% SWS 24%
    הופניתי לבדיקת MSLT שתוצאותיה: חביון REM 156 דק. REM 12.9%, SWS 29.6% מספר התעוררויות -7 יעילות שינה 83%. בנוסף אובחנו 5 הפסקות נשימה מלאות ו-6 חלקיות בצפיפות של 2 לשעה(מוזר כי בפעם הראשונה לא היו בכלל)
    בבדיקת ה- MSLT נרדמתי ב-5 מתוך 5 הנסיונות בממוצע של 6 דק' חביון הירדמות. ללא REM.
    בפגישה עם הרופאה ממרפאת השינה היא המליצה על לקיחת פרוביג'יל. האם יכול לעזור? האם ייתן פתרון לקושי לקום בבוקר ולעייפות הרבה?
    אני מרגישה כי החלומות בלילה מתישים אותי.(כשהשעון מצלצל אני תוך כדי החלום באופן קבוע)
    אשמח לעזרתכם!
    תודה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות

הוספת תגובה

• עייפות - תגובה

עמית גרין
    23/12/2010

שירי שלום,
    מהדברים שכתבת אני מבין שעברת אבחון מקיף וניתנה לך המלצה לטיפול רפואי בפרוביג'יל. אני מציע ליישם את המלצת הרופאה ולבחון האם את מרגישה שיפור ושינויי. במידה והתרופה תשפר את מצבך מצויין, במידה ולא תבקשי לחזור לייעוץ אצל הרופאה המטפלת.

בהצלחה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו