שלום,ברצוני לשאול אתכם שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,ברצוני לשאול אתכם שאלה.
    אנונימי
    25/12/2010

לפעמים קורה לי שאני עוצם את עיניי ואני פשוט מרגיש שאני שעות במצב של בין הערנות לבין השינה,כלומר אני מרגיש שהשינה שלי היא לא איכותית,אני עוצם את עיניי,וככה פשוט שעות,ואני יודע שאני לא ער כי אחרת כבר הייתי קם.אבל אני מרגיש בכל זאת תשוש במהלך היום,וגם כשאני מנסה להירדם אני לא מצליח.
    זה קורה לי לעיתים רחוקות כאשר יש לי חרדות,ואז זה עובר.
    רציתי לשאול,האם כאשר אני אהיה באמת עייף,אני אצליח להירדם בסופו של דבר על אמת,והשינה שלי באמת תהיה איכותית.
    עוד שאלה - האם אפשרי שבן אדם לא יישן שבועות(0 שעות בלילה למשך שבועיים,למשל,אבל במקרה רגיל בלי שום שימוש בחומרים או דברים אחרים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום,ברצוני לשאול אתכם שאלה. - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    02/01/2011

שלום רב,
    ככל הנראה הנך סובל מאיכות שינה ירודה עקב נדודי שינה (אינסומניה). אינך ער במשך שבועות אלא שאיכות שנתך ירודה. אי לכך אתה צריך טיפול בהתאם. פנה לרופא המשפחה שלך. במידה ובעייתך לא תיפתר אתה יכול לבקש הפניה לרופא שינה או מעבדת שינה (לא לצורך בדיקת שינה, אלא לייעוץ).
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו