מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקיצות מרובות בלילהנורית30/12/2010
שלום, אני בת 38. כבר 20 שנה שאינני ישנה לילות רצופים. אני לא יודעת בדיוק מה השתנה באותה עת (חוץ משעברתי לגור לבד), אבל הבעיה החריפה ב-10 שנים האחרונות (עם בוא הילדים). אני מתעוררת אינספור פעמים בלילה ובכל פעם- מתעוררת לגמרי (אני לא נוחרת). אני מאוד מאוד רגישה לרעשים ולתזוזות בחדר. אני נרדמת בקלות רבה, אבל אחרי כשעה- שעה וחצי מתחילה להתעורר ולפעמים גם לא מצליחה לחזור לישון, אלא לאחר שעתיים-שלוש. מיותר לציין שהתפקוד היומיומי שלי נפגע מכך ואני חייבת לישון שעה-שעה וחצי בצהריים, כדי לחזור לעצמי. אני לא נרדמת בנהיגה/ נסיעה, מול הטלויזיה וכיו"ב- רק במיטה (שלי). לפני כחודש לקחתי חצי כדור שינה מחמותי וגילתי איך זה לקום אחרי שישנים. מאז ניסיתי כמה תוספים טבעיים- בינתיים לא ממש עוזר. מה לעשות? מילאתי שאלון ושלחתי אותו למרפאת שינה, אבל לא חזרו אלי (שבוע וחצי) ואין סיכוי שאצליח לישון במעבדה. מה עלי לעשות? בבקשה- עזרה!!! תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקיצות מרובות בלילה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין02/01/2011שלום רב,
כפי שאת גילית בעצמך הטיפול בנדודי השינה שלך הוא תרופתי-כלומר כדור שינה. קיים גם טיפול התנהגותי-קןגניטיבי אך אינני מחווה דעה לגביו מאחר ושנוי במחלוקת.
בטוחני שבקרוב צוות מעבדת השינה ייצרו אתך קשר .
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)