מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאני03/01/2011
בן 31 יש לי 2 שאלות :
1. האם יתכן שאדם מתחיל לחלום מיד כשהוא נרדם ?
2. תקופה ארוכה אני סובל מעייפות. בהתחלה קישרתי זאת למיעוט שעות שינה ועומס עבודה. כיום איני עובד (מזה כחודשיים), ישן 7-8 שעות ביממה ועדיין קם מאוד עייף. לפני חודש ביצעתי צריבת דיסק בגב (קובלציה) שנעשתה תחת הרדמה מקומית/טשטוש מלא. כלומר ישנתי כ-30 דקות. כאשר העירו אותי, כשהפרוצדורה הסתיימה, הרגשתי עירני כמו שלא הרגשתי הרבה זמן. כאילו ישנתי שינה עמוקה ומעולה. זה גרם לי להבין כמה השינה הרגילה שלי אינה עמוקה. האם ניתן להסיק מכך משהו או שזו תופעה מוכרת שאדם שנמצא בהרדמה של ניתוח ישן שינה עמוקה הרבה יותר משינה רגילה.
אודה על המלצה האם יש צורך לבצע בירור רפואי (ואם כן אז היכן).
ואגב האם שאלה 1 קשורה אולי לזה ששנתי חלשה/לא מספקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עמית גרין08/01/2011שלום,
1. כן אפשרי להכנס לשנת חלום מיידית לאחר ההירדמות, תופעה זו מתרחשת במצב של חוסר שינה וחסך שינה משמעותי.
2. אני מצע לך לפנות לרואפ המשפחה ולבקש הפניה לבדיקת שינה. אתה מתאר שינה לא טובה ובלתי מרעננת וצריך לברר מהי הבעיה שמןנעת ממך שיננה טובה.
בהצלחה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)