שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אני
    03/01/2011

בן 31 יש לי 2 שאלות :
    1. האם יתכן שאדם מתחיל לחלום מיד כשהוא נרדם ?
    2. תקופה ארוכה אני סובל מעייפות. בהתחלה קישרתי זאת למיעוט שעות שינה ועומס עבודה. כיום איני עובד (מזה כחודשיים), ישן 7-8 שעות ביממה ועדיין קם מאוד עייף. לפני חודש ביצעתי צריבת דיסק בגב (קובלציה) שנעשתה תחת הרדמה מקומית/טשטוש מלא. כלומר ישנתי כ-30 דקות. כאשר העירו אותי, כשהפרוצדורה הסתיימה, הרגשתי עירני כמו שלא הרגשתי הרבה זמן. כאילו ישנתי שינה עמוקה ומעולה. זה גרם לי להבין כמה השינה הרגילה שלי אינה עמוקה. האם ניתן להסיק מכך משהו או שזו תופעה מוכרת שאדם שנמצא בהרדמה של ניתוח ישן שינה עמוקה הרבה יותר משינה רגילה.
    אודה על המלצה האם יש צורך לבצע בירור רפואי (ואם כן אז היכן).
    ואגב האם שאלה 1 קשורה אולי לזה ששנתי חלשה/לא מספקת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

עמית גרין
    08/01/2011

שלום,
    1. כן אפשרי להכנס לשנת חלום מיידית לאחר ההירדמות, תופעה זו מתרחשת במצב של חוסר שינה וחסך שינה משמעותי.
    2. אני מצע לך לפנות לרואפ המשפחה ולבקש הפניה לבדיקת שינה. אתה מתאר שינה לא טובה ובלתי מרעננת וצריך לברר מהי הבעיה שמןנעת ממך שיננה טובה.

בהצלחה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו