מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבוי חלומותVS03/01/2011
שלום, אני בן 34, נוטל באופן קבוע anafranil בגין אפיזודות של חרדות המלוות בדיכאון בעבר. יש לציין שמזה כשנתיים אני חווה שקט נפשי ללא חרדות או דכדוך. אני נמצא בתקופה טובה ופורחת בחיי. עם זאת,מזה תקופה ארוכה אני חולם חלומות מרובים בזמן השינה, השינה שלי מאד אקטיבית, אני מדבר תוך כדי החלומות ואף זז רבות בזמן השינה. אני גם מתעורר בלילות בגלל החלומות ולרוב זוכר אותם. אני מרגיש שהתופעה גוזלת ממני אנרגיות רבות ולכן רוב הזמן אני קם עייף בבוקר.
חשוב לציין, שאני נירדם בקלות בלילה ולא עובר זמן רב מהרגע בו נכנסתי למיטה ועד שאני נירדם.
האם אפשר לטפל בתופעה,? האם כדאי לי לפנות למעבדת שינה? האם צריך לערב את הפסיכיאטרית שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי חלומות - תגובה
עמית גרין08/01/2011שלום לך,
לתרופות נוגדות חרדה ודכאון יש השפעה על מבנה השינה וגם על שנת חלום. ניתן לפנות לפסיכאטרית המטפלת על מנת לשקול אפשרות לשינוי תרופתי על מנת להפחית את תופעת הלוואי שאתה מתאר.
בברכה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)