עייפה כ-ל הזמן!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה כ-ל הזמן!
    תמר
    05/01/2011

שלום ד"ר,

אני בת 22 ואני בריאה בהחלט. אני שומרת על תזונה מאוד מסודרת, אני הולכת לחדר כושר לפחות 3 פעמים בשבוע למשך שעה-שעתיים ואני עדיין כ-ל הזמן עייפה! אני יודעת שיש לי בעיה של חוסר ברזל - מצאו לי את זה פעמים רבות בבדיקות דם בעבר - אבל אני חשבתי שבגלל שהתחלתי לשמור על התזונה שלי אז הדבר ישתנה. אני אוכלת הרבה מאכלים עם ברזל וחלבונים ועדיין אני לא רואה שינוי - אם כבר, אני מרגישה ההפך! מאז שהתחלתי להתאמן ולשמור על התזונה אני מרגישה עוד יותר עייפה משהייתי בדר"כ. אני כבר לא יודעת מה לעשות! אני נמצאת כרגע בחו"ל לתקופה ארוכה ואני לא יכולה ללכת למעבדות שינה או אפילו ללכת לבדיקת רופא כי מדובר בעניין ממש יקר. השאלה שלי היא האם יש איזשהם כדורים שאתה יודע מנסיונך שעובדים במצבים כאלה? או תרגילים או כל דבר אחר אני באמת מוכנה לנסות הכל!

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה כ-ל הזמן!

הוספת תגובה

• מומלץ בחום...

אלינה
    07/01/2011

מכירה את הבעייה מקרוב, זה נושא רגיש ואני בטח לא רופאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפה כ-ל הזמן! - תגובה

עמית גרין
    08/01/2011

שלום לך,
    אנמיה=מחסור בברזל יכול לגרום לעייפות ולתחושת חוסר אנרגיה. את יכולה להתחיל לנסות לקחת תוספי מזון עם ברזל על מנת להעלות את רמת הברזל. בנוסף, ייתכן שאת מעמיס על עצמך יתר על המידה ולכן את מרגישה עייפה ותשושה. תנסי לשון מספיק שעות שינה ובאופן מסודר להוריד עומס ולשמור על תזונה נכונה. במידה ואין שיפור בהרגשה אני מציע לפנות לרופא.

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו