מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפה כ-ל הזמן!תמר05/01/2011
שלום ד"ר,
אני בת 22 ואני בריאה בהחלט. אני שומרת על תזונה מאוד מסודרת, אני הולכת לחדר כושר לפחות 3 פעמים בשבוע למשך שעה-שעתיים ואני עדיין כ-ל הזמן עייפה! אני יודעת שיש לי בעיה של חוסר ברזל - מצאו לי את זה פעמים רבות בבדיקות דם בעבר - אבל אני חשבתי שבגלל שהתחלתי לשמור על התזונה שלי אז הדבר ישתנה. אני אוכלת הרבה מאכלים עם ברזל וחלבונים ועדיין אני לא רואה שינוי - אם כבר, אני מרגישה ההפך! מאז שהתחלתי להתאמן ולשמור על התזונה אני מרגישה עוד יותר עייפה משהייתי בדר"כ. אני כבר לא יודעת מה לעשות! אני נמצאת כרגע בחו"ל לתקופה ארוכה ואני לא יכולה ללכת למעבדות שינה או אפילו ללכת לבדיקת רופא כי מדובר בעניין ממש יקר. השאלה שלי היא האם יש איזשהם כדורים שאתה יודע מנסיונך שעובדים במצבים כאלה? או תרגילים או כל דבר אחר אני באמת מוכנה לנסות הכל!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ בחום...
אלינה07/01/2011מכירה את הבעייה מקרוב, זה נושא רגיש ואני בטח לא רופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפה כ-ל הזמן! - תגובה
עמית גרין08/01/2011שלום לך,
אנמיה=מחסור בברזל יכול לגרום לעייפות ולתחושת חוסר אנרגיה. את יכולה להתחיל לנסות לקחת תוספי מזון עם ברזל על מנת להעלות את רמת הברזל. בנוסף, ייתכן שאת מעמיס על עצמך יתר על המידה ולכן את מרגישה עייפה ותשושה. תנסי לשון מספיק שעות שינה ובאופן מסודר להוריד עומס ולשמור על תזונה נכונה. במידה ואין שיפור בהרגשה אני מציע לפנות לרופא.
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)