מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות במאמץ תופעה חדשהeti09/12/2007
אני בת 36 אישה מאוד פעילה ולא עצלנית מזה חודשיים התחלתי להרגיש עייפות בלתי נשלטת שהייתה ניכרת עליי בעיניים עד לפניי חודשיים הייתי מתעוררת מוקדם בבוקר מבשלת מכבסת מכינה ילדים לביהס מזריקה לאמא זריקות יוצאת לעבודה עד השעה 15:30(עובדת בניקיון)בשעה 17:00 יוצאת ללימודים וחוזרת בשעה 22:00 ובכל זאת הייתי חוזרת לניקיונות וישנה מאוחר לפניי חודשיים הרגשתי כאבים בחזה בזמן מאמץ ויותר מכל הרגשתי צורך לעצום את העיניים עם צמרמורות ועייפות טוטאלית בכל הגוף נשלחתי לבדיקת מאמץ שבו התמוטטתי עקב ירידה בלחץ הדם אושפזתי בבית חולים למשך 10 ימים ללא שום הבחנה ובכל זאת אחריי הליכה של 10 דקות או דיבור רצוף אני מרגישה עייפות נוראית סחרחורת דופק לב וקוצר נשימה האם יכול להיות שאני סתם מתמוטטת האם אלה סימני התמוטטות ? מה עליי לעשות אני מוטרדת מזה ששוחררתי עם כל הסימטומים וללא הבחנה וטיפול
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות במאמץ
ד''ר דליה שכטר-עמיר11/12/2007הסימפטומים שאת מתארת אינם קשורים להפרעת שינה. עלייך לעבור בירור פנימי מקיף.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)