עייפות במאמץ תופעה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות במאמץ תופעה חדשה
    eti
    09/12/2007

אני בת 36 אישה מאוד פעילה ולא עצלנית מזה חודשיים התחלתי להרגיש עייפות בלתי נשלטת שהייתה ניכרת עליי בעיניים עד לפניי חודשיים הייתי מתעוררת מוקדם בבוקר מבשלת מכבסת מכינה ילדים לביהס מזריקה לאמא זריקות יוצאת לעבודה עד השעה 15:30(עובדת בניקיון)בשעה 17:00 יוצאת ללימודים וחוזרת בשעה 22:00 ובכל זאת הייתי חוזרת לניקיונות וישנה מאוחר לפניי חודשיים הרגשתי כאבים בחזה בזמן מאמץ ויותר מכל הרגשתי צורך לעצום את העיניים עם צמרמורות ועייפות טוטאלית בכל הגוף נשלחתי לבדיקת מאמץ שבו התמוטטתי עקב ירידה בלחץ הדם אושפזתי בבית חולים למשך 10 ימים ללא שום הבחנה ובכל זאת אחריי הליכה של 10 דקות או דיבור רצוף אני מרגישה עייפות נוראית סחרחורת דופק לב וקוצר נשימה האם יכול להיות שאני סתם מתמוטטת האם אלה סימני התמוטטות ? מה עליי לעשות אני מוטרדת מזה ששוחררתי עם כל הסימטומים וללא הבחנה וטיפול
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות במאמץ תופעה חדשה

הוספת תגובה

• עייפות במאמץ

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    11/12/2007

הסימפטומים שאת מתארת אינם קשורים להפרעת שינה. עלייך לעבור בירור פנימי מקיף.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו