בדיקה אקטיגרפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה אקטיגרפית
    ליאת
    17/01/2011

שלום,לאחר התייעצות עם רופא מומחה לשינה הומלץ לי לעבור בדיקת אקטיגרף כי יתכן ויש לי פזאת שינה דחויה אך אני אם לתינוקת ולכן אין באפשרותי לבצע בדיקה זו שדורשת ממני שבוע של יקיצה טבעית.באופן טבעי אני נרדמת בסביבות 4 לפנות בוקר ויכולה לישון עד 12 בצהריים לפחות וזאת כבר שנים רבות.מה שגורם לקושי זה שאני חייבת להתעורר בבוקר כמו כולם ובמקרה שלי לא מדובר ב"חופש מחלה" שאני יכולה לקחת מהעבודה,פשוט אין מי שיטפל בילדה במקומי.האם יש אופציה אחרת?האקטיגרף יראה הרדמות לפנות בוקר,התעוררות ב6,חזרה לישון לאחר כרבע שעה והתעוררות נוספת ב7.אם אני חפשייה מהעבודה אני חוזרת לישון בכ8 וחצי בבוקר וחייבת להתעורר מקסימום ב 11 ולאחר מכן מותשת כל היום ולמרות זאת לא נרדמת מתי שצריך.אם לא הייתי חייבת לקום,הייתי ישנה רצוף ולכן אני חוששת שבדיקה זו תראה הפרעה שונה לגמרי מזאת שיש לי.
    בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה אקטיגרפית

הוספת תגובה

• בדיקה אקטיגרפית - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    18/01/2011

שלום רב,
    קרוב לודאי אכן שאת סובלת משינה בפאזה מעוכבת.במידה ואינך יכולה להשלים שינה עקב יקיצות יזומות לצורך טיפול בילדך אין טעם לבצע בדיקת אקטיגרפיה. השאלה היא באם להתחיל טיפול וככל הנראה עדיף להמתין עד אשר תוכלי להיענות לטיפול וזאת כאשר ילדך יגדל קמעה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו