מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי נשימה בלהכניס אויריהודית25/01/2011
אני בת 52 סובלת מזה זמן רב קושי בהכנסת אויר לריאות במשך היום. יש צורך במאמץ מסויים בכדי שהאויר יכנס לריאות חלק. בתקופה האחרונה הבעיה הגיעה גם בליליה אני קמה מחוסר אויר שאני צריכה להכניס לריאות. זה מלחיץ אותי כאשר אני לא מצליחה ומיד אני קמה נעשית חוורת וכמעט מגיעה לעילפון. עד אשר אני מצליחה להכניס את האויר בצורה טובה יותר אז אני נרגעת. יש לציין שהיום אני מתוחה מאוד ויש לי כבר חרדות מהלילה שקרב ובא.
היום איבדתי את השינה בכלל ונזקקתי לכדורי שינה רופא המשפחה ייחס זאת לגיל המעבר ונתן לי וולריאן שלא עזר לי בכלל.
מייחסים זאת לגיל המעבר . יש לציין שבעית הכנסת אויר לריאות קיימת הרבה
לפני גיל המעבר. כל פעם שהייתי אומרת לרופא המשפחה שקשה לי בהכנסת אויר
הוא טען שזה רק מלחץ נפשי ואין לי כלום ולא נתן לי בדיקות יותר מעמיקות הנושא הנשימתי. וכך חלפו להם השנים ולמדתי לחיות עם המגבלה הזאת של קושי בהכנסת אויר לריאות הייתי נעמדת ובמאמץ מנסנ לקבל אויר לריאות וזה עבד
כך במשך שנים רבות. היום התמונה השתנתה בעקבות שנוי גיל המעבר
היום אני אובדת עיצות לאן לפנות בדיוק ואיזה בדיקות עלי לעשות על מנת לאתר את הבעיה ולטפל בה באופן מוחלט אחת ולתמיד הממתינה בקוצר רוח לתשובתך המקצועית בתודה מראש המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי נשימה בלהכניס אויר - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין25/01/2011שלום רב,
אכן סביר להניח שהבעיה היא במקורה נפשית אך יש להיבדק ע"י רופא אא"ג.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)