מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות שינה ארוכות טווח, בת 20nocturnal31/01/2011
שלום, מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי קושי להרדם בלילה, ובהתאם גם בעיה רצינית להתעורר בשעה נורמאלית (לפעמים אתעורר גם ב4 אחה'צ..).
אני יכולה להיות ערה למעלה מ24 שעות ועדיין לא להצליח להרדם. מדי פעם (כל כמה חודשים) יש לי תקופה של כשבוע שבה פשוט השעות מתאזנות ויוצא שאני מתעוררת מאוד מוקדם (7-8) אפילו בלי כל צורך ויכולה להרדם בסביבות 11-12 בלילה, אבל פרט לרגעים אלה של חסד אני בבעיה.
בנתיים סידרתי את החיים שלי בהתאם (שיעורי ערב וכד') אבל אני לא רוצה שחיי ימשיכו ככה, זה מתסכל ומדכא.
לאחרונה התחלתי גם לבכות מספר פעמים ביום ובלילה ללא כל סיבה ישירה, אני לא יודעת אם זה 'תסמין' המתווסף ל'תסמין' של הפרעת שינה, או שמא מדובר בנגזרת של הבעיה בשינה (כלומר שחוסר בשינה יוצר את התנודות במצב רוח). מה שכן, אני לאחרונה יותר ויותר נכנסת למצב של דכאון כמו שלא חוויתי בעבר (גם לא יודעת אם לייחס לזה יותר מדי משמעות משום שלאחרונה נודע לי על מוות של קרוב משפחה של מישהי שעבדתי איתה בצבא, אם כי קצת מוזר שלקחתי את זה ככ ללב..).
יש לכם אילו שהן השגות בנושא? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות שינה ארוכות טווח, בת 20 - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין02/02/2011שלום רב,
יתכן ואת סובלת מדיכאון ונדודי שינה ויתכן ואת סובלת מהפרעה במחזור השינה.
את צריכה ברור וטיפול.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)