הפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה
    שי
    01/02/2011

אני בת 24, ומאז שאני זוכרת את עצמי שנתי גרועה מאוד - לוקח לי הרבה זמן להרדם ולאחר מכן אני מתעוררת מספר פעמים במהלך הלילה. יותר מכך, אני מתעוררת עייפה מאוד, סובלת מכאבי ראש, סחרחורות, בחילות, מרגישה ישנונית במהלך היום ומתקשה להתרכז בעבודה.
    תחושתי היא כי הדבר פוגע בתפקוד היום-יומי שלי.
    בזמן האחרון נוצר מצב שבו אני ישנה גרוע מאוד (ולפעמים כמעט ולא ישנה) במשך שניים-שלושה לילות, ואז לילה אחד ישנה טוב. במהלך סוף השבוע לרוב אני משתדלת להשלים שעות שינה.
    אחרי שכבר התייאשתי מהמצב, פניתי למעבדת שינה, והיום קיבלתי את התוצאות, רק שאני לא מבינה מה זה אומר...
    במהלך הלילה התעוררתי 8 פעמים, מתוכן 5 פעמים במהלך השעה האחרונה של השינה. האם זה תקין? בנוסף ראיתי משהו בתוצאות לגבי התעוררות של פחות מ-15 שניות. האם להתעוררויות האלה יש משמעות?
    מהו דופק תקין בזמן שינה? (הדופק המינימלי שנרשם היה 31.7 והמקסימלי 143.5).

תודה ולילה טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    02/02/2011

שלום רב,
    את סובלת מנדודי שינה וזקוקה לברור וטיפול בהקדם. פני לנוירולוג או רופא שינה. יתכן ומקור בעייתך הוא מתח נפשי ואת זקוקה לייעוץ רופא נפש.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו