לא מצליחה לקום בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לקום בבוקר
    מעיין
    02/02/2011

שלום,
    בתקופה האחרונה אני לא מצליחה לגרום לעצמי לקום בבוקר, וקמה רק כעשר דקות לפני הזמן שאני אמורה לצאת מהבית.

ניסיתי לשים מספר שעונים מעוררים או שעון מעורר אחד או לנסות לנקוט בהחלטות אבל אני לא מצליחה לשפר את המצב.

אני ישנה בדרך כלל כ-6-7 שעות, במקרה של יקיצה טבעית זה יכול להגיע גם ל-10 שעות.

אני אובדת עצות, אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לקום בבוקר

הוספת תגובה

• לא מצליחה לקום בבוקר - תגובה

עמית גרין
    04/02/2011

שלום לך,
    לא ברור האם הבעיה היא בעיה רפואית כתוצאה מאיכות ישנה ירודה או בעיה התנהגותית. אשמח אם תוכלי לפרט.

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי שילוב

מעיין
    07/02/2011

תודה על התגובה.

אולי זה שילוב של השניים.

מצד אחד, כבר שנים שאמא שלי אומרת שיש לי הפסקות נשימה בשינה.

מצד שני, יש לי בעיה עם זמנים, דחיות של דברים, איחורים למקומות ומעין "מעופפות כללית".

היו תקופות שבהן הקימה הייתה טובה יותר, למשל בצבא, כשהייתה משמעת לא מתפשרת, ובזמן טיול לחו"ל, ההפך מזה, הצלחתי לקום בשעות מוקדמות יותר מבלי שכיוונתי שעון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי שילוב - תגובה

עמית גרין
    07/02/2011

מעיין שלום,
    מהתגובה שלך מצטייר שככל הנראה מדובר בעניין התנהגותי שדורש בניה של מסגרת על כללים. אני מציע שתעשי לך תוכנית של לו"ז יומית ותעשי מאמץ לעמוד בה.

בהצלחה

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו