מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעורר מוקדם מאדעמיר03/02/2011
מזה מספר חודשים שאני קם לכל היותר בשעה 04:30 בבוקר. לעבודה אני נדרש לצאת רק בשעה 7 בבוקר כך שנשארות לי שעתיים וחצי בבוקר לעצמי ולהכנות לפני יציאה.
בתחילה הרגשתי טוב מאד אם מצב זה, אך לאחרונה נראה כי מתחיל להפריע.
אני חוזר הביתה בסביבות השעה 6:30 וכבר בשעה 9 רוצה ללכת לישון. אני ובני נכנסים למיטה, אני מקריא סיפור ובמרבית המקרים מיד אחריו נרדם - עוד לפני בני הקטן.
גם באם אכנס לישון בשעה מאוחרת יותר, אקום באותה השעה.
האם זו הפרעת שינה? האם 6 שעות שינה מספיקות?
העניין הוא שאינני עייף, לא כשאני מתעורר ולא לאורך היום - בערב בסלון מול הטלוויזיה מנקר ללא שליטה.
תודה, עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות בשינה
דר' שלו משה04/02/2011אם הינך מעל גיל 45 הייתי ממליץ לך לברר את הפרופיל ההורמונלי שלך.
החל מגיל 40 קיימת ירידה ברמות הטסטוסטרון בגברים שגוררת אחריה הפרעות הורמונליות אחרות.. אחד מהביטויים לתופעה זו היא עייפות כרונית בשעות הערב המוקדמות עם הפרעות בשינה לאורך הליליה לעיתים עם הזעות וגלי חום . יכולים להופיע גם הפרעות בתפקוד מיני , ירידה בחשק המיני והפרעות בהשתנה.
לעיתים פתרון פשוט של תוספת הורמונלית יכולה לסדר את העיניין. כאמור,קודם יש לברר אם אכן זה המקרה במקרה שלך
בהצלחה,
דר' שלו משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)