פשוט לא ישן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט לא ישן
    דרור
    13/12/2007

כבר קרוב לשנה כמעט ואיני ישן בלילות נסיתי המון דברים וכלום-דיקור נשימות תזונה פעילות גופנית. אני חסר אונים לחלוטין . על פי מה שהבנתי הבעיה אצלי מתרכזת בבלוטת האדרנל שעובדת ללא הפסק ואני ממש מרגיש את הבטן שלי "עובדת"ביחוד כשאני הולך לישון מה עוד אפשר לעשות? (אני לא מעוניין ליטול כדורים בעבר נסיתי אך זה לא פתרון) מחכה לתשובה .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשוט לא ישן

הוספת תגובה

• לדרור

ד''ר מיכל לוסטיג
    14/12/2007

שלום,
    משהו בוודאי קרה בשנה האחרונה בעטיו שנתך הפכה טרופה או מועטה יותר. איני בטוחה שזה קשור לבלוטת האדרנל אלא אם דרך הורמנים וחומרים אחרים שהיא מפרישה ועלולים להיות מעוררים.
    חסר מעט רקע על עצמך. אך יתכן ועצם גילוי בעיה גופנית גרם למתח ומדיר שינה מעינך?
    אמרת כי פתרון תרופתי אינך רוצה, ופתרונות אחרים ניסית ואינם יעילים מה שדי לא מותיר הרבה אופציות.
    ראשית כדאי לברר האם הסיבה לקשיי השינה הנם הבעיה הגופנית באופן ישיר, תרופות שאולי אתה מקבל או המתח בעטיה. ואז לטפל במקור הבעיה

בהצלחה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו