בעיות הירדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות הירדמות
    מאור
    16/02/2011

אז ככה, בשבוע האחרון התחילו לי בעיות הירדמות.. בגלל שאני מתאמן, אני חייב לישון 8+ שעות ביום. בשבוע האחרון אני מגיע לשעות 4-5 לפנות בוקר, סחוט מת, עיניים כבר סגורות, אבל לוקח לי לפחות שעה-שעה וחצי להירדם! בכל יום זה בדיוק אותו הדבר. יותר גרוע? שאני מתעורר לבד ב-7 בבוקר, אחרי 3 שעות שינה מסכנות, ואז לא מצליח להירדם.. ככה אני מושך עד 2 בצהריים, כל פעם נרדם ל-5 דקות, מתעורר, 5 דקות, מתעורר.. בטוטאל יוצא לי 4-5 שעות שינה כשאני צריך 8+. וזה לא שאני מתעורר כי אני לא עייף, להפך, אני מאוד עייף! אבל בכל יום אני מתעורר בדיוק באותה השעה, 7:30 בערך, כבר שבוע.. ממה זה נגרם ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות הירדמות

הוספת תגובה

• בעיות הירדמות - תגובה

עמית גרין
    17/02/2011

שלום לך,
    מפנייתך ניתן להבין כיי הבעיה התחילה בשבוע האחרון, ולכן נשאלת השאלה האם קרה משהו בימים האחרונים המטריד את מנוחתך וגורם לך אי שקט נפשי המקשה עליך את ההירדמות והשינה. במידה ויש גורם לחץ כזה אני מציע לנסות לפתור את הבעיה ואז בעיית השינה תפתר גם היא. אל תטריד את עצמך יתר על המידה (לדוגמא: לא חייבים לישון 8 שעות), ישנם הגדים ואמירות שאנו אומרים לעצמנו שבמקום להרגיע אותנו מגבירות את הלחץ ובכך את הקושי.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כן חייב

מאור
    17/02/2011

אני כן חייב לישון 8+ שעות בגלל שאני מתאמן בעצימות גבוהה, וברגע שאני ישן פחות מ-8 שעות באימון אני לא מסוגל לעשות כלום וזה מסוכן.. אני רגיל לישון 8-12 שעות כבר כמה חודשים, שום דבר חדש לא קרה.. גם שום דבר לא מטריד אותי, זה פתאום ככה. כל יום מתעורר ב-7 וחצי, ומשם המצב לא יציב, כל פעם נרדם ל-5 דקות, מתעורר עוד הפעם.. מה אני עושה עם זה לעזאזל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור שינה

מאור
    20/02/2011

אמא הביאה לי כדור שינה [בנדורמין משהו כזה], זה עבד לילה אחד, אבל בלילה שאחריו לא עבד.. ישנתי ושוב התעוררתי ב-6 בבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור שינה - תגובה

עמית גרין
    20/02/2011

אני מציע לפנות לשיחה עם רופא במכון שינה.
    כללית, אני מציע להרגע ולהוריד את כל המתח הקשור בבעיית השינה שאתה מתאר. אמירות כמו "אני חייב לישון 8 שעות בלילה" מכניסות רק לחץ למערכת ומקשות עליך את השינה

בברכה

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו