מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצליח להירדם רק בשעות 4-5 קבועדניאל06/03/2011
ראשית כל, אני בן 22 כבר יותר מחצי שנה אחרי צבא
כנראה בגלל שהתרגלתי קצת לישון מאוד מאוחר
אני לא מצךיח לישון בשעות נורמליות, גם אם אני נמצא במיטה, אין לי מחשבות מיוחדות, פשוט אני לא מצליח לישון..
זה קרה לי כבר בעבר לפני הצבא, ויום לפני הגיוס לא ישנתי בכלל, אבל הטירונות והעבודה שלא ישנתי כל היום , סידרה לי את המצב..
ניסיתי לא לישון לאחרונה כל היום, כדי לישון , אבל לא הצלחתי ונרדמתי בבוקר.
הלכתי לרופא והיא נתנה לי מרשם ל
CIRCADIN, אבל בבית מרקת של הסופר פראם סירבו לתת לי את התרופה, כי רשום במרשם שהוא לבני 55 ומעלה!
יש סיכון שאני אקח את זה עם אני בן 22? , זה לא יעיל עבורי? מסוכן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 43 ומקבל סירקדין
עופר06/03/2011ממליץ לך לקחת את זה בבית המרקחת של המרפאה בה נמצא הרופא שנתן את המרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצליח להירדם רק בשעות 4-5 קבוע - תגובה
עמית גרין08/03/2011דניאל שלום,
אני חושב שכדאי לפנות לייעוץ אצל רופא שינה במכון שינה.
נכון, ההתוויה הרפואית לסירקדין היא לנדודי שינה לאנשים מעל גיל 55. זה לא אומר שהתרופה לא יעילה או בטוחה אלא שזו ההתוויה הרפואית.
להערכתי, ייתכן ואתה סובל מהפרעה בתזמון שינה ולכן כדאי שתפגוש לשיחת ייעוץ ואבחון רופא במכון שינה. ייתכן שהרופא יבקש לבצע בדיקה אקטיגרפית, הבודקת את מחזורי העירות והשינה שלך. בהתאם לתוצאות ולשיחת הרופא יומלץ על טיפול.
בברכה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל09/03/2011לקחתי אתמול סירדין והצלחתי לישון פעם ראשונה בשעה נורמלית (23:30 - 00:00) בחצי שנה האחרונה.
אומנם לא הצלחתי לישון הרבה, והתעוררתי פעמיים באמצע הלילה
אבל זה שהצלחתי להרדם בשעה נורמלית זאת כבר התקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון השינה
תמר וייל10/03/2011שלום דניאל, להרבה יוצאי צבא יש את הבעיה שאתה מציין: נוח להתרגל בחזרה לשעות השינה הסדירות על ידי זה "שלא נלחמים" בתופעה. מצא פעילויות שתעסקנה אותך, מחשבתית או פיזית, עד חצות או אחת לפנות בוקר ורק אז נסה להתחיל להכנס למיטה. מצא "סדר יום" קבוע של כניסה למיטה שאינו כולל: צפיה בטלוויזיה במיטה, אכילה מאוחרת, שתית אלכוהול, שתיה בכלל, במיוחד לא קפה. מה כן עושים: אוכלים ארוחת ערב קלה, המורכבת מירקות ומעט פחמימות. רק שעתיים אחריה נכנסים למיטה, קוראים או מאזינים למוזיקה שקטה. התאורה - שתהיה לצד המיטה ולא מעל הראש. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)