שאלה לד"ר דליה שכטר בעניין טרזודיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר דליה שכטר בעניין טרזודיל
    איריס
    20/12/2007

ד"ר שכטר שלום !
    לפני כשנתיים ביקרתי אצלך בשיחת ייעוץ במרכז הרפואי בתה"ש, בסיכום הביקור אצלך אובחנתי על ידך באינסומניה פסיכופיזיולוגית על רקע של עוררות נפשית גבוהה. בהמלצתך התחלתי לקחת את כדור הטרזודיל במינון של 50 מ"ג, ואכן תקופה מסויימת הוא עזר מאוד, והרגשתי שיפור בשינה. מזה כמה חודשים שאני מרגישה שהכדור כבר אינו משפיע עלי, ניסיתי להגדיל את המינון בלקיחת כדור וחצי ז"א 75 מ"ג, וגם.....מרגישה שאין שיפור.
    מה לדעתך עלי לעשות ? אני לא רוצה להתחיל לקחת כדורי שינה באופן קבוע, וכדורים אנטי דיכאוניים לאור נסיון העבר לא משפיעים עלי בנוגע לאיכות השינה.
    מצד אחד הייתי מאוד רוצה להתגבר על הבעיה בכוחות עצמי ולנסות להגמל מהכדור, ומהצורך לקחת מידי פעם כדור שינה.
    האם יש כדור שדומה לטרזודיל ושאינו ממכר ??
    או שלחילופין, האם את חושבת שפתרון אחר יכול לעזור ? כמו דיסק הרפיה ??
    הייתי שמחה לקבל עצה לאור נסיונך הרב בתחום, מאוד שמחתי בהתחלת הטיפול בטרזודיל שהוא אכן עוזר....אבל כנראה שלא ממש לאורך זמן.

יום נפלא, ואשמח לתשובה.
    איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאיריס

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    20/12/2007

תאמי שיחה במכון.
    להתראות,
    ד"ר דליה שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו