נרדם בשעה 22:00

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרדם בשעה 22:00
    ענת
    22/03/2011

שלום ובוקר טוב.
    שמי אלי ומזה 4 שנים אני סובל מבעיה של הרדמות - אני מתחיל "לנקר" כבר בשעה 22:00 ללא שום סיבה נראית לעין. בבת אחת אני מרגיש את כל כוחותיי אוזלים ואני מרגיש רדום ופשוט חייב לישון. יומי מתחיל בשעה 6:00 ועבודתי מתבצעת על כסא מול מספר רב של מסכי טלויוזיה (אני טכנאי שידורי טלויוזיה).

אין צורך לציין כי התנהגות זו אינה רצויה והיא פוגעת בחיי.
    איני יכול לצאת עם חברים או אשתי לארוחת ערב או אפילו לשוחח עמה או עם כל אדם אחר מבלי להירדם מולם, תוך כדי השיחה. יש לציין כי אני נרדם בסביבות השעה 22:00 ללא שום סיבה נראית לעין.

איני עייף במהלך היום ובדיקות דם העלו חרס.
    שתיית קפה/מים קרים ושטיפת פנים פשוט לא עוזרים.
    בנוסף, איני פעיל ספורטיבית ובלידתי אובחנה לי טלסמיה מיינור, אך היא זניחה לטענת רופא המשפחה שלי.

אשמח לתשובה זריזה.
    בתודה מראש,
    אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרדם בשעה 22:00

הוספת תגובה

• נרדם בשעה 22:00 - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    24/03/2011

שלום רב,
    אינני יודע כמה שעות אתה ישן בלילה, מה איכות שנתך ומתי אתה מתעורר בבקר. כמו כן אינני יודע מה מצבך הנפשי. אי-פעילותך הספורטיבית איננה הגורם לכך. כמו כן טלסמיה מינור איננה הגורם במידה ואינך סובל מאנמיה משמעותית.
    עליך לבקש הפניה לאחת ממעבדות השינה לצורך ייעוץ.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו