קשיי התעוררות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי התעוררות
    הילה
    23/03/2011

היי ד"ר,

אני בת 26, ובעלת קשיי התעוררות נוראיים. שעת היקיצה הטבעית שלי היא 10 בבוקר אך בימים בהם אין צורך בהשכמה אני יכולה גם לישון עד 12:00-13:00, לקום ולחזור לישון שוב.

חשוב לציין כי אין זה משנה מהי שעת ההירדמות שלי. גם בימים בהם אני הולכת לישון ב21:30 עדיין קשה לי נורא לקום. בשל בעיות ההשכמה את השעון המעורר אני מכוונת שעתיים וחצי לפני השעה בה אני צריכה לקום ומפעילה נודניק לכל 4-9 דקות(כדי לקום ב7.30 אני מכוונת שעון ל-5) רק אז אני קמה בזמן . השיטה שפתחתי היא שגורמת לי לעייפות נוראית כבר בשעות הצהריים, כך שלעתים אני נופלת לנמנום קל או למעין "שינה בהקיץ" תוך כדי עבודה.

אוסיף לזאת שמאז ומתמיד היו לי בעיות כרוניות של איחורים, גם כשאני בשיא הערות.
    אשמח אם תעזור לי.
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי התעוררות

הוספת תגובה

• קשיי התעוררות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    24/03/2011

שלום רב,
    את סובלת מהפרעת שינה המחייבת ברור. יש מצבים שבהם השעון הביולוגי הפנימי שלנו מכוון לשינה בשעות שונות מהמחזור הרגיל של שינה בשעות החשיכה במחזור של 24 שעות. יש מצבים של ישנוניות-יתר ועוד. יש לברר אתך גם מה מצבך הבריאותי ומה איכות שנתך. יתכן ואת זקוקה בנוסף לבדיקה במרפאה גכם לבדיקת אקטיגרף. מכשיר שעונדים על שרש כף היד כשעון ומתעד את תנועותיך, כלומר הרדמותך במשך מספר ימים.
    כדאי לך להגיע לברור וטיפול במרפאת שינה של אסותא.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

הילה
    24/03/2011

האם יכול להיות קשר למרפן סינדרום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו