קושי להירדם וטמפרטורת גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להירדם וטמפרטורת גוף
    יובל
    31/03/2011

שלום,

מזה זמן רב (שנים) אני סובל משינה לא מסודרת, למרות שכיום הסדר יום שלי דיי קבוע - קשה לי להירדם לפני 12-1 בלילה מה שמשאיר אותי במצב של עייפות במהלך היום. הרבה פעמים אני מחליט בימים מעייפים במיוחד ללכת לישון מוקדם ולהירדם סביב 10 אך פשוט לא מצליח. בערב ובלילה אני מרגיש יותר עירני מהשעות הראשונות של הבוקר. הרופא משפחה רשם מלטונין וזה עוזר אך לא כל יום (בהתחלה עזר מאוד, עכשיו פחות ובכל אופן הלקיחה אינה יום יומית).

פעמים רבות כשאני הולך לישון אני חש בחום (לא שיש חום אלה פשוט חם לי) ובפה וגרון יבשים מה שמקשה עלי להירדם ומחייב אותי ללכת לישון תמיד עם בקבוק מים זמין. בדקתי סוכר כמה פעמים ומסתבר שלא זאת הבעיה.

הייתי שמח לדעת האם יש קשר בין התחושות הללו לבין פאזת שינה מאחרת או להפרעות שינה אחרות ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי להירדם וטמפרטורת גוף - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    02/04/2011

שלום רב,
    בפנייתך חסרים פרטים רבים וחשובים כולל אודות גילך, מצבך הבריאותי, איכות שנתך, נשימתך בשינה ועוד.
    הייתי מציע שתפנה למעבדת שינה "אסותא" לייעוץ. ההערכה במקרה של צריכה בכל מקרה לעניות דעתי לכלול גם בדיקת אקטיגרף הנעשית על ידי צוות המעבדה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו