בת שנה ו5 חוד' ונרדמת רק עם היד שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ו5 חוד' ונרדמת רק עם היד שלי
    שולה
    02/04/2011

שלום, ביתי בת שנה ו5 חודשים. היא נרדמת בלילה רק כשאני או בעלי יושבים לידה והיא מחזיקה את היד שלנו ומלטפת אותה. בלי יד- היא מתחילה לבכות ולצרוח. יש לציין שהיא ילדה מאד עקשנית ודעתנית. במהלך היום (בגן) היא נרדמת בקלות. במהלך הלילה - כשהיא ישנה- היא ישנה טוב. הבעיה היא שההרדמה שלה לוקחת המון זמן, לעיתים גם 40 דקות-שעה, רק שאני יושבת לידה והיא מלטפת לי את היד. אנחנו רוצים לגמול אותה מהעניין ונשמח להמלצות איך לעשות זאת. ניסינו לפני כמה חודשים לעבור וללטף אותה בגוף או תפיחות קלות על הגב או על הטוסיק אבל זה לא עזר. וגם - אם נשב בחדר, ולא לידה ממש עם יד צמודה אליה- היא צורחת ובוכה, ולעיתים אף מקיאה. ודבר אחרון - ניסינו להחליף את היד בבובת "שמיכי" או משהו אחר - ללא הצלחה..
    אשמח לשמוע המלצות מה לעשות... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת שנה ו5 חוד' ונרדמת רק עם היד שלי - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    06/04/2011

שלום רב,
    הבעיה היא שהרגלתם אותה להרדם כך במחיצתכם. ילד צריך להרדם בעצמו. אתם צריכים לגמול אותה מנוכחותכם להרדמותה.
    קל להיגרר לשגיאה זו וקשה מעט רגשית לצאת מכך אך היא בסופו של דבר תתרגל להרדם לבד גם אם תחילה הדבר יהיה כרוך בבכי ואי-נעימות לכם.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו