מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרהשרי04/04/2011
לפרופ' שלום רב,
אני בת 36 ורציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה לזה שבחודשיים האחרונים אנימתעוררת אחרי 4 ל4.5 שעות של שינה חזקה בסביבות 4 לפנות בוקר מציצה בשעון נרדמת ליעוד שעה וזהו מתעררת ומרגישה עירנית , לא מצליחה לחזור לישון, ובכלל אני צריכה לקום הרבה יותר מאוחר,זה מאוד מתסכל אותי תמיד הייתי מתעוררת בסביבות שש וחצי בבוקר ועכשיו זה שעה וחצי קודם,
אני לאמרגישה סטרס מיוחד או תקופה לחוצה, מה יכולה להיות הסיבה (אני גם מרגישה שחם לי וחייבת לשתות ), איזו בעיה יכולה להיות ?מה אני צריכה לבדוק? בדיקות דם,מעבדת שינה או לקחת משהו טבעי שלא צריך רופא?
תודה וסליחה על אורך ההודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין06/04/2011שלום רב,
סביר להניח שמתח נפשי הוא הגורם לכך. אם כי כאשה את צפויה לסבול מנדודי שינה בשכיחות גבוהה יותר מאשר גבר.
את יכולה להתייעץ עם רופא שינה. בין עם כשרות עצמאי בקופ"ח בין אם במעבדת שינה. במעבדת השינה "אסותא" קיים שרות של טיפול התנהגותי. גם אם ערכו המדעי עדיין לא ברור, כדאי לנסות.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)