תופעה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה
    שרי
    04/04/2011

לפרופ' שלום רב,
    אני בת 36 ורציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה לזה שבחודשיים האחרונים אנימתעוררת אחרי 4 ל4.5 שעות של שינה חזקה בסביבות 4 לפנות בוקר מציצה בשעון נרדמת ליעוד שעה וזהו מתעררת ומרגישה עירנית , לא מצליחה לחזור לישון, ובכלל אני צריכה לקום הרבה יותר מאוחר,זה מאוד מתסכל אותי תמיד הייתי מתעוררת בסביבות שש וחצי בבוקר ועכשיו זה שעה וחצי קודם,
    אני לאמרגישה סטרס מיוחד או תקופה לחוצה, מה יכולה להיות הסיבה (אני גם מרגישה שחם לי וחייבת לשתות ), איזו בעיה יכולה להיות ?מה אני צריכה לבדוק? בדיקות דם,מעבדת שינה או לקחת משהו טבעי שלא צריך רופא?
    תודה וסליחה על אורך ההודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    06/04/2011

שלום רב,
    סביר להניח שמתח נפשי הוא הגורם לכך. אם כי כאשה את צפויה לסבול מנדודי שינה בשכיחות גבוהה יותר מאשר גבר.
    את יכולה להתייעץ עם רופא שינה. בין עם כשרות עצמאי בקופ"ח בין אם במעבדת שינה. במעבדת השינה "אסותא" קיים שרות של טיפול התנהגותי. גם אם ערכו המדעי עדיין לא ברור, כדאי לנסות.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו