מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיוטים בלילותליאורה25/12/2007
יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר תקופה .. הבעיה שלי היא שכל לילה אני סובלת מסיוטים וחלומות רעים, אני מתעוררת מהחלומות האלה בלילה..ולעיתים אף מס' פעמים...
החלומות משתנים כל פעם סיוט אחר..
גם כשאני לא זוכרת את החלומות .. אני מתעוררת בבוקר עם תוחשת מועקה ..
לעיתים קרובות כשאני מתעוררת מהחלום הרע אני מרגישה שכל גופי משותק והלב פועם בעוצמה רבה.
מה ניתן לעשות במצב כזה, כיצד ניתן לשנות את תוכן החלומות??,
האם סיוטים בלילות משפיעים גם על תחושת עייפות בבוקר שאחרי ובמהלך היום, שכן אני מרגישה שאני כל הזמן עייפה, ומתקשה להתעורר בבוקר.. למרות שאני הולכת לישון בשעות סבירות.
בסה"כ אני בחורה בריאה .. למעט מחלה כרונית שאני סובלת ממנה - מחלת הקרוהן אבל עכשיו אני ברמיסיה והמחלה איננה פעילה.
אשמח לקבל תגובתכם .. הבעיה ממש מטרידה אותי ואין לי מושג למי עליי לפנות ומה עליי לעשות
תודה
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאורה
ד''ר מיכל לוסטיג25/12/2007שלום,
התשובה בעצם, גלומה בשאלתך, ישנם סיוטים בשל בעיה שמטרידה אותך כבר תקופה, היא מעלה רמת מתח כלשי המתבטאת בסיוטים ובהתעוררויות שבוודאי אלה גורמים לעייפות במשך שהיום ותחושת שינה לא מרעננת. כדאי לטפל בשורש הבעיה, לא בהכרח בבעיה שמטרידה אותך (בוודאי שהיה טוב אם אפשר היה לפתור אותה) אלא בהתייחסות שלך לגביה.
ראשית נסי טכניקות הרפיה למינהן , התשמשי בהן גם לפני הליכתך לשינה.
התייעצי עם רופא שינה או פסיכיאטר בדבר אפשרויות טיפוליות נוספות.
בהצלחה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות המהירה ..
ליאורה25/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות המהירה ..
ליאורה25/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)