הפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה
    רנה
    13/04/2011

אני בת 62, באופן טבעי אני הולכת לישון מוקדם 21.00 22.00 ומתעוררת מוקדם 6.00 בזמן האחרון אני מתעוררת ב2.00 בלילה ובזה נגמר הלילה, ניסיתי לישון מאוחר יותר, זה לא עזר, לקחתי כדורי שינה לסירוגין, אך יום אחרי לקיחת הכדור לא הייתי מאופסת. לאחרונה ניסיתי עם כדור הורמון השינה סירקדין, לאחר יומיים של שינה לא רציפה, ישנתי פחות ופחות וקבלתי מיגרנה עד שנשברתי והפסקתי גם עם זה, מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה -

ד''ר אורי לקסר
    17/04/2011

אין לי מספיק פרטים לגבי מחלות נוספות, חרדה,תרופות אחרות וכ'
    בדכ' יקיצה מוקדמת מלווה מצבים חרדתיים או דכאוניים
    לכן דרוש יעוץ רפואי
    צירקדין היא תרופה טובה להפרעות שינה בעקר כאלו הקשורות למחזור השינה יום ולילה
    אך דרוש זמן של שבועות עד לקבלת האפקט הרצוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה

רנה
    21/04/2011

תודה על תשובתך, מחלות נוספות: סוכרת מאוזנת, מטופלת במטפורמין, ועוד בפרבליפ, וכדור נגד לחץ דם (מסיבה שהערכים בלחץ דם ובכולסטרול צריכים להיות נמוכים מהרגיל לסוכרתיים)
    ובאלטרוקסין 100מ"ג ליום (הוצאה חצי בלוטה ממארת) נמצאת במעקב והכל תקין.
    בנוסף כשהפסקתי את תרופת הורמון השינה הופיע בביטני מצד ימין שטף דם, כיום אני מצליחה לישון (יחסית, מתעוררת מספר פעמים בלילה אך מצליחה לישון שוב) אולי בגלל ספר מעניין שאני קוראת, אך שמתי לב כי הפרעות השינה באות אצלי בגלים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו