מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפוך בשעון הביולוגירוני23/04/2011
שלום לך,
יש לי חבר קרוב בן 23 עוד מעט. הוא ישן במשך היום וער בלילה. כל פעם שאומרים לו להסדיר את זה הוא לא ישן במשך יומיים כדי שיוכל להתעורר כמו שצריך כל בוקר אבל אז זה שוב פעם מתהפך והוא ישן ביום וקם בלילה. שואלים אותו אם הוא בדיכאון והוא אומר שלא. בנוסף, לא מוכן להקשיב לאחרים ולקחת על עצמו אחריות. אין לו עבודה והוא גם לא מחפש לעשות משהו במהלך היום. אני מאוד רוצה לעזור לו גם להסדיר את השינה וגם לתת לו דחיפה כדי שיעשה עם עצמו משהו. הוא ישב בבית כל היום. אני לא יודעת אם זה בגלל שהוא עצלן או בגלל שיש לו בעייה אחרת. אשמח לשמוע את עצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוך בשעון הביולוגי - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין23/04/2011שלום רב,
לחבר יש הפרעה בשעון הביולוגי ועל כן בתזמון השינה. עם זאת כפי שבמקרים רבים יש לו גם הפרעות התנהגות שבגללן הינו חסר מוטיבציה לטפל בעצמו ולנסות ליטול עליו אחריות ולהשתלב במסגרות המשפחה, עבודה וחברה.
ניתן לעזור למי שראשית כל רוצה לעזור לעצמו.
במידה וירצה לעזור לעצמו הוא יכול להיעזר בשרותי מעבדת השינה של "אסותא" למשל לצורך תיקון השעון הביולוגי ותזמון השינה. בד בבד גם להתייעץ עם פסיכיאטר אשר יתכן ויפנה אותו גם לטיפול פסיכולוגי.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)