מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתחילת ההריון ולא ישנהשרון שני07/05/2011
שלום,
אני בתחילת ההריון, שבוע 11, ולא מצליחה לישון כל הלילה כבר כמה שבועות. כל הלילה אני ערה אולי נרדמת לחצי שעה- שעה ומתעוררת, ובערך מ7 בבוקר אני מצליחה לישון קצת. הדבר מאוד בעייתי עבורי כי אני עובדת בבוקר ולא יכולה לישון בשעות הללו, לכן כבר ב11 אני מתעוררת וכל היום מרגישה עייפה, עצבנית ובלי חשק. לפני ההריון ישנתי טוב מאוד, האם יכול להיות קשר בין ההורמונים שמשתוללים בגופי לבין זה שאני לא יכולה לישון כל הלילה?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתחילת ההריון ולא ישנה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין13/05/2011שלום רב,
נדודי שינה במהלך ההריון שכיחים למדי. סיבות לכך לא חסרות, כולל אי-נוחות, הטלת שתן תכופה וכן דאגה או חרדה מהבאות. אכן גם שינויים הורמונליים יכולים לגרום לכך.
חימום קל של חדר השינה ואמבטיה חמימה טרם השינה יכולים להועיל.
כדורי שינה אינם ניתנים בעת ההריון. אך לעומת זאת ניתן לברר עם רופאי הנשים באם ניתן לתת לך דיפניל הדרמין. וזוהי בעצם אנטי-היסטמיני המשרה שינה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתחילת ההריון ולא ישנה - תגובה - תגובה
ד''ר אורי לקסר14/05/2011יש לציין ולהזהיר שאנטיהסטמינים אינם בטוחים בהריון ובטח שלא בשליש הראשון להריון בזמן התהוות האברים
ככלל הייתי נזהר ונמנע מתרופות בזמן ההריון אלא במצבים הדורשים טפול דחוף ומציל חיים וזה לא המצב כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)