בתחילת ההריון ולא ישנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתחילת ההריון ולא ישנה
    שרון שני
    07/05/2011

שלום,

אני בתחילת ההריון, שבוע 11, ולא מצליחה לישון כל הלילה כבר כמה שבועות. כל הלילה אני ערה אולי נרדמת לחצי שעה- שעה ומתעוררת, ובערך מ7 בבוקר אני מצליחה לישון קצת. הדבר מאוד בעייתי עבורי כי אני עובדת בבוקר ולא יכולה לישון בשעות הללו, לכן כבר ב11 אני מתעוררת וכל היום מרגישה עייפה, עצבנית ובלי חשק. לפני ההריון ישנתי טוב מאוד, האם יכול להיות קשר בין ההורמונים שמשתוללים בגופי לבין זה שאני לא יכולה לישון כל הלילה?

תודה,

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתחילת ההריון ולא ישנה

הוספת תגובה

• בתחילת ההריון ולא ישנה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    13/05/2011

שלום רב,
    נדודי שינה במהלך ההריון שכיחים למדי. סיבות לכך לא חסרות, כולל אי-נוחות, הטלת שתן תכופה וכן דאגה או חרדה מהבאות. אכן גם שינויים הורמונליים יכולים לגרום לכך.
    חימום קל של חדר השינה ואמבטיה חמימה טרם השינה יכולים להועיל.
    כדורי שינה אינם ניתנים בעת ההריון. אך לעומת זאת ניתן לברר עם רופאי הנשים באם ניתן לתת לך דיפניל הדרמין. וזוהי בעצם אנטי-היסטמיני המשרה שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתחילת ההריון ולא ישנה - תגובה - תגובה

ד''ר אורי לקסר
    14/05/2011

יש לציין ולהזהיר שאנטיהסטמינים אינם בטוחים בהריון ובטח שלא בשליש הראשון להריון בזמן התהוות האברים
    ככלל הייתי נזהר ונמנע מתרופות בזמן ההריון אלא במצבים הדורשים טפול דחוף ומציל חיים וזה לא המצב כאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו