מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל הזמן קם עייףברך 2810/05/2011
שלום,
אני בן 28 וקרוב ל-3 שנים קם עייף כל בוקר.
נסיון למשטר מלטונין של כל יום ב-19:00 בערב לא צלח.
בדיקת מעבדת שינה לא הניבה תוצאות - וכעת אני בדרך לעשות מעבדת שינה נוספת.
בבדיקות הדם ההמטוקריט והמוגלובין היה נמוך אבל לא באופן משמעותי על פי הרופא.
מה יכולה להיות הבעיה? מבחינתי זה נס שאני עדיין מתפקד עם העייפות הזו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הזמן קם עייף - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין11/05/2011שלום רב,
אינני יודע כל פרטים אודות מצב בריאותך ובעיקר אינני יודע דבר לגבי איכות שנתך והפרעות שינה אפשריות.
עליך להגיע לבדיקה ע"מ לקבל עזרה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
ברך11/05/2011שלום,
אצור קשר לאחר קבלת תוצאות מעבדת השינה.
אז וודאי יהיו בידך יותר נתונים.
האם ניתן לקבוע תור במרפאה
מרכז רפואי רוז מדיקס, רח' נורדאו 29, פתח-תקוה 03-9305599?
האם אתה מקבל מבוטחי מכבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין11/05/2011שלום רב,[
אני מוכר כיועץ לכולם גם למכבי-וכך ניתן לקבל החזר של חלק ניכר מהתשלום.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)