מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..יסמין01/01/2008
היי לכולם ולמומחים!!
אני בת 21 ויש לי בעיה מאוד קשה לקום בבוקר..
בצבא הייתי חוטפת בגלל זה ריתוקים והחברים סתם מתלוצצים על זה וחושבים שאני פשוט עצלנית אבל האמת היא שזה לא ככה, אני פשוט לא יכולה לקום בבוקר..
לא משנה באיזה שעה אני הולכת לישון,לא משנה אם זה חורף או קיץ ובעצם זה לא משנה איפה אני נמצאת, תמיד יש לי בעיה לקום בבוקר!!
אני גם לא שמה לב למה שאני מוציאה מהפה..נגיד כשאמא שלי היתה כל הזמן מנסה להעיר אותי הייתי ממש צועקת עליה ואחרי זה בכלל לא הייתי זוכרת את זה...
וזה ממש מתסכל אותי שאני מכוונת שעון ואומרת לעצמי בלילה שהפעם אני קמה בדיוק בשעה שכיוונתי, אבל בפועל זה אף פעם לא קורה!!! אני לא מצליחה לפתוח את העיניים!!
מה עושים??יש טיפול??
תודה רבההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי להתעורר בבוקר
ד''ר מיכל לוסטיג01/01/2008לקושי בהתעוררות בבוקר יכולות להיות סיבות מרובות. ראשית בדקי שאת אכן ישינה לפחות 7.5 שעות מדי לילה,היות וחסך שינה יכול להיות סיבה טובה לקושי זה.
שנית חשוב לדעת האם הקושי בהתעוררות מלווה גם בקושי בהרדמות בשעות קונבנציונליות והאם קיימת גם ישנוניות יתר במהלך היום.
כל אלה יכולים לכוןן לכיון אבחנה כזו או אחרת.
לכן ,אם אכן את ישנה מספיק שעות במהלך הלילה, פני לשיחה אישית עם רופא שינה.
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)