מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומות מעייפיםמ.ש.20/05/2011
שלום,
אני בת 26,
אני מרבה לחלום בלילה - על כל נושא שהוא - משפחה, עבודה, חברים, נהיגה, לימודים שכבר הסתיימו לפני שנתיים....
כדרך קבע, אני מתעוררת עייפה יותר ומתקשה לתפקד ביום-יום בעבודה. אני מרגישה עייפות כבר לאחר 3-4 שעות ערות.
בבקרים בהם אני מרשה לעצמי לכוון את השעון לעוד 10 דקות של מנוחה לאחר שהתעוררתי, אני מספיקה לחלום שוב...
האם יש צורך בייעוץ פסיכולוגי, או בירור במרפאת שינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות מעייפים - תגובה
ד''ר אורי לקסר20/05/2011חלימה היא חלק אינטגרלי ורצוי של השינה
אופינית לשנת הREM העמוקה והינה חלק חשוב וחיוני לצרך רעננות
ןשינה המספקת
החלימה היא ראי מחשבותייך וטרדותיך ומכשיר לפתרון בעיות
כך שחלימה אינה דבר שלילי או פתולוגי
לגבי התכן- יותר קשור לפן הפסיכיאטרי לאו דוקא פתולוגי-אך לכך לא אתיחס
לא אמרת כמה שעות את ישנה?
מצבך הגופני?
מעבדה וכ'?
כך שעצם החלימה לא מהווה בעיה
יש לברר את העייפות
בדיקות מעבדה
שקילת מעבדת שינה
התרשמות קלינית וכ'
לסכום-החלומות אים הבעיה
את הבעיה יש לברר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)