קשיי הרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הרדמות
    נועה
    21/05/2011

שלום,

אני בת 24, מזה חצי שנה אני חווה קשיי הרדמות משמעותיים, זה נע מלילה לבן פעם בשבועיים ללילה לבן שלוש פעמים בשבוע. כשאני נרדמת, אני ישנה חזק וטוב וכמה זמן שאני רוצה, אבל בלילות שאני לא מצליחה להרדם בעשר דקות הראשונות - אני לא מצליחה להרדם עד הבוקר.
    די איבדתי את הבטחון שלי ביכולת ההרדמות, כך שברוב הלילות אני צופה בסרט לפני השינה, נרדמת ורק אז עוברת למיטה, כשאני חצי ישנה. אחרת, יש סיכוי טוב שלא ארדם.
    אני בחורה בריאה, עושה ספורט (לא בערב), יש לי דאגות של לימודים על הראש אבל בעיות ההרדמות חוזרות גם בימים חופשיים לגמרי. הרופא רשם לי לובירן וזה בכלל לא עזר אז אני לא לוקחת, רסקיו לילה גם לא משפיע. מה עוד אפשר לעשות כדי להחזיר לעצמי את היכולת להרדם בשעה סבירה בכל לילה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי הרדמות

הוספת תגובה

• קשיי הרדמות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    21/05/2011

שלום רב,
    נדודי שינה יכולים להיגרם מסיבות שונות ולא בהכרח מדיכאון או חרדה. יתכן וטיפול התנהגותי יועיל לך, יתכן טיפול תרופתי שונה מאשר לוריון ויתכן גם שילוב שלהם.
    את יכולה לבקש מהרופא שלך הפניה לייעוץ במעבדת שינה או לחילופין לפנות לרופא נפש.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו