מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהאירית22/05/2011
אני בן 26,סטודנט.
סובל מספר שנים מקושי ברדמות ,לוקח כשעתיים עד שנרדם ואז עייף ויש קושי בריכוז.
גם כשאני ישן טוב אני קם עייף.
נבדקתי במעבדת השינה בדיקת ליליה ונמצא שאני סובל מתסמונת השינה הדחויה על פי נתונים קליניים ומחריקת שיניים במהלך השינה.
הרופא במכון המליץ על טיפול במלטונין לכשלושה שבועות.
האם זה מומלץ בבעייתי והאם זה לא מדי ליטול יום יום במשך שלושה ואיך זה יסתדר לי אח"כ.
מה ההבדל בין סירקדין למולטונין,מה מומלץ ובאיזה מינון.
והאם יש טיפול אחר או נוסף שהיית מיעץ לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה - תגובה
ד''ר אורי לקסר22/05/2011מה משך השינה?
מתי אתה נרדם?
מתי אתה הולך למטה?
מלטונין הוא תוצר דומה למלטונין
בדכ' אין בו נזק אך גם העדר יעילות לאחר פרק זמן כלשהו מרמז שאין בו צרך יותר
הסירקדין מכניס אותך למסגרת ותבנית שינ הרצויה תוך מספר שבועות /חודשים
נשמע שיש מרכיבים נוספים לבעיתך
האם אתה נמצא בשמש פרק זמן במשך היום
?
דרושה בדיקה מעמיקה יותר מצ'ט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך-הבהרות
אירית23/05/2011אני בד"כ הולך לישון בסביבות שתיים עשרה או אחת בלילה ונרדם בערך לאחר שעתיים.
איכות השינה טובה אך קם בין שמונה לשתיים עשרה תלוי במערכת שעות.
אך קם עייף ויש קשיי קשב וריכוז בעיקר קשב ויתכן שבעיית הקשב גרמה לבעיית השינה או משנית לה.
במעבדת השינה המליצו על מנטולין אך לא נאמר לי באיזה מינון אך מעוניים גם לבדוק את בעייתי לעומק כוולל בעיית הקשב.
מהי המלצתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך-הבהרות - תגובה
ד''ר אורי לקסר24/05/2011דרושה פה שיחה ובדיקה במרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)