יותר מדי שינה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יותר מדי שינה?
    יואב
    28/05/2011

אני חייל קרבי בן 20 שמשרת כרגע בגזרה מבצעית. המציאות שלי מבחינת שינה במשך השנה האחרונה היא אזור הארבע שעות שינה בלילה (לא רצוף) עם עוד שעה שעתיים של מנוחה במהלך היום. בזמן שאני בצבא (17 ימים בבסיס, 4 ימים בבית) אני מתפקד מצוין, לא מרגיש עייף יותר מדי במשך היום ואין לי ממש על מה להתלונן. כשאני מגיע הביתה לסופ"ש, אני נהיה עייף בצורה קיצונית ואם אין משהו שיעיר אותי אני ישן כ-14 שעות ברצף באופן קבוע, ומרגיש עייף במהלך היום. האם זה מעיד על בעיה פיזית כלשהיא או שאני פשוט מפצה על החסך שנבנה לי בשבועיים וקצת שלפני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יותר מדי שינה?

הוספת תגובה

• יותר מדי שינה? - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    28/05/2011

שלום רב,
    הנך סובל מחסך שינה כרוני. אינך מרגיש בו בחיי יום-יום עקב המתח בו אתה נמצא, כלומר עקב "רמת האדרנלין הגבוהה". כשהנך מגיע הביתה המתח מתפוגג ואתה ישן שעות רבות בעקבות זאת. פקודות הצבא קובעות מתן שינה נאותה ומשום-מה אינך עומד בהן. מן הראוי להעלות את הנושא בפני מפקדך ולתקן זאת.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו