נדודי שינה כרוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה כרוניים
    מאיה
    31/05/2011

שלוםם, אני בת 22 ויש לי בעיה שמפריעה לאורך החיים שלי ואפילו הורסת אותו לגמרי...
    מאז שנולדתי הייתה לי בעיה נוירולוגית שהייתי צורחת בלילות עד גיל 3 בערך...
    תמיד הייתי ילדה היפראקטיבית ולא רגועה במיוחד.
    כל השנים מאז שאני זוכרת את עצמי כל דבר קטן מפריע לשינה שלי.. לישון אצל אחרים ולא בבית יגרום ללילה לבן לגמריי, רעש קטן יהרוס לי תיכולת להרדם ואני אשאר ערה כל הלילה, אלכוהול יימנע ממני להרדם יומיים וכשצריך לקום מוקדם לאנשהוא אני גם לא ארדם כל הלילה.
    בזמן האחרון הבעיה החמירה מאז שעשיתי מבחן פסיכומטרי... זאת הייתה תקופה סיוט שלא ישנתי בה כמעט 3 חודשים... אחריי שזה נגמר הבעיה נשארה ואפילו החמירה יותר ויותר... אולי זה מפחד לא להרדם... אבל אני מתהפכת במיטה כל הלילה וכלום...
    מחפשת תתנוחה הכי נוחה כל הלילה.. כל פעם משו אחר מפריע לי. אני כל פעם חושבת איך אני כן ארדם ולא מצליחה לחשוב על משהו אחר.
    בזמן האחרון צצה עוד בעיה שקשורה לזה.. אני כל פעם דואגת שהשלפוכית שלי תיהיה ריקה לגמריי וקמה לשירותים בזמן שאני לא נרדמת... לפחות 15 פעם בלילה זה מטורף!
    אין לי בעיות בדרכי השתן זה הכל פסיכולוגי כי לא באמת בא לי.
    ניסיתי כדורי שינה טבעים שכמה ימים עזרו לי ואח"כ כבר לא הייתה שום השפעה.
    הלכתי לפסיכיאטרית והיא נתנה לי תכדור זודורם שעזר בהתחלה ואז שום פעם לא הייתה שום השפעה...אני מיואשת זה הורס לי תחיים אני רק רוצה לישון כמו שצריך!
    אין לי בעית דיכאון או בעיות מיוחדות על הראש אני פשוט חושבת על שטויות ואפילו זה מונע ממני לישון...
    אני חייבת שתתנו לי איזו עצה טובה מה לעשות עם זה או טיפול ללא תרופות ממכרות שיעלים תבעיה הזאת... אני עוד צעירה ומפחדת שהבעיה תשאר אצלי לנצח וזה פשוט הורס לי תחיים ועושה אותי עצבנית לכל היום. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה כרוניים

הוספת תגובה

• נדודי שינה כרוניים - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    01/06/2011

שלום רב,
    את זקוקה לרופא נפש. הייתי ממליץ לך על פרופ' דורון גוטהלף, טל': 0526669360.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    01/06/2011

שלום רב,
    יתכן ועליך ללכת לישון מוקדם יותר. כמו כן ניתן להיעזר בפתיחת חלונות או תריסים לצורך תאורת החדר. להיעזר בשעון בעל עוצמה רבה ובעל "נודניק" טוב. כמו כן מתקן שידליק את האורות בחדר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה..

מאיה
    01/06/2011

אתה יכול להסביר לי ממה זה יכול לנבוע אולי קצת יותר בפירוט?
    ולפניי שנה בערך לא היו לי הרבה בעיות להרדם אבל היה לי משהו אחר... לקראת הערב התחיל לגרד לי כל הגוף בלי סיבה, לא היו עליו סימנים פשוט מגרד עד שזה נרגע אחריי חצי שעה בערב... וזה היה קורה רק בערב!
    אחריי שנה זה עבר לאי יכולת להרדם בכלל...
    אין דברים שיותר מייאשים מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר אורי לקסר
    02/06/2011

ספור מורכב ביותר
    דורש פגישה מסודרת במרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי , קראתי את כל מה שכתבת ...

אריאל
    09/06/2011

היי , קראתי את כל מה שכתבת וזה נגע ללבי ... חוץ מהקטע של הצרחות בלילה יכלתי להיזדהות כמעט במדוייק עם כל שאר הסימפטומים שכתבת - ממש אחד לאחד ..
    אני כיום בן 30 , כך שיש לי היסטוריה קצת יותר ארוכה משלך ואני רוצה לספר לך שבתור מישהו שהתייסר במשך שנים , כיום מצבי הרבה הרבה יותר טוב ...
    אין פה פתרונות קסמים של "פופ" ונגמר ... ההשתפרות היא מאוד הדרגתית ובאה בעיקבות הרבה מאוד שינויים קטנין וגדולים בכל המישורים של החיים ...
    אני יכל גם בהמשך לתת לך עצות יותר ספציפיות , אם זה מעניין אותך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו