שבוע של קושי להרדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע של קושי להרדם
    חמוטל
    18/06/2011

שלום רב,
    שבוע שלם שבו אינני מצליחה להירדם. בעבר מדי פעם היו לי לילות שבהם התקשיתי להירדם ולקחתי כדור נוקטורנו 3.5 מל. השבוע לא עזר לי הכדור. לקחתי שני כדורים ורק לפנות בוקר הצלחתי להירדם. אני חשה כאילו אינני יכולה להפסיק לחלוטין את המחשבות. אין לי כל דאגה או חרדה . אני בת 60 מרגישה מצויין מעבר לבעיית השינה. יש לציין שאם נרדמתי ואני מתעוררת בלילה בשינה אז אני מצליחה להירדם שנית. בשני הימים האחרונים לקחתי כדור מלטונין אך גם הוא לא עזר. עכשיו רבע לארבע בבוקר ואינני חשה עייפות בלתי רגילה אך אני כמובן מעט עצבנית מהשבוע האחרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע של קושי להרדם

הוספת תגובה

• שבוע של קושי להרדם - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    18/06/2011

שלום רב,
    נדודי שינה בגילך אינם נדירים. כדי לעזור לך יש לברר פרטים אודות מצב בריאותך הכללי, מספירת דם ועד מצב הורמונלי ונפשי. רק על סמך מבט מלא שלך ניתן להציע פיתרון. פני לרופא המטפל ובמידה ואיננו מצליח לפתור את הבעיה את יכולה לפנות לרופא שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו