הפרעת שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת שינה
    מיכל
    18/06/2011

כל לילה אני מתעוררת לאחר כ5-6 שעות בגלל שאני צריכה לשירותים. זה קוטע לי את השינה ולאחר מכן אני מרגישה שלא ישנתי טוב.

בחודשיים האחרונים אני עובדת בעבודה בה אני נדרשת להתעורר כל יום בשעה 6 (בד"כ אני הולכת לישון סביבות 12 בלילה), אך הבעיה הזו היתה קיימת עוד לפני שהתחלתי לעבוד שם. בתחילה הייתי ישנה ברצף 6 שעות לפני יום עבודה, אך לאחרונה גם השינה הזו נקטעת ולעיתים קרובות אני מתעוררת לאחר כ4-5 שעות. בנוסף, אפילו בימי שבת, שאין לי הגבלת שינה, אני מתעוררת לאחר מספר שעות.

זה נמשך כבר זמן רב ומאוד מפריע לי. אשמח לעזרה וייעוץ.

מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת שינה

הוספת תגובה

• הפרעת שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    18/06/2011

שלום רב,
    יקיצה לצורך השתנה יכולה להיגרם עקב בעיה בתפקוד הכליות או במערכת השתן, מאמץ נשימתי בשינה, שתיה מרובה טרם השינה, מתח נפשי ועוד.
    התחילי ברור בידי הרופא המטפל ואורולוג. במידה והכל כשורה אם תגיעי לבדיקה אפשר יהיה לברר במה המדובר ולהציע פיתרון.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיכל
    21/06/2011

ניגשתי לרופא משפחה, הוא עשה לי בדיקת שתן ובדיקות דם ומצא שיש מחסור בויטמין D ובחומצה פולית. האם זה יכול להיות קשור? האם כדאי לפנות לרופא נשים? או למעבדת שינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו