הפרעות שינה קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה קשות
    בועז
    24/06/2011

אני סובל מהפרעות שינה קשות מילדות, בצעירותי נהגתי לשתות יין בלילה, בהתחלה נרדמתי בלי לשים לב ואח"כ המינונים עלו עד שכבר הייתי מוצא את עצמי ער במיטה מסטול עד הבוקר. בתחילת שירותי הצבאי מן הסתם לא יכולתי להשתמש באלכוהול אז מצאתי את עצמי נרדם פעם ביומיים\יום וחצי. בהמשך נהייתי טבח והייתי שומר לי בצד בקבוקי יין מההספקה השבועית בשביל שאני יוכל לישון קצת מסודר, אבל גם עלו המינונים ושוב מצאתי את עצמי ער מסטול עד הבוקר. תמיד אני עייף אבל אף פעם לא הצלחתי לישון בצורה טבעית יום אחרי יום, ולא משנה כמה קשה הייתי עובד או כמה הייתי פעיל באותו יום, עייפות יש לי אבל להירדם אני לא מצליח. אחרי השירות הצבאי גיליתי את החשיש, שהוא נפלא למי שיש בעיות שינה אבל יש כמה תופעות לוואי לא נעימות במיוחד כשהיה חסר. כיום אני אחרי טיפול גמילה מהחשיש, נטלתי גם תרפות שינה מקבוצת הSSRi אבל אחרי חודש הן כבר לא יעילות. הלכתי למכון שינה שגם הציעו לי שמה תרופות שינה אבל הם המליצו שאני לא ייקח אותם בגלל שאני בחור צעיר ויש נזקים בלתי הפיכים לטווח הארוך. היום אני במצב שאני לא לוקח שום "עזרים" לשינה אבל חזרתי למצב של שינה פעם ביום וחצי\יומיים. האם למישהו יש דרך לעזור לי, שלא מצריכה ממני לפגוע בגוף שלי לטווח הארוך והיא חוקית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה קשות

הוספת תגובה

• הפרעות שינה קשות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    26/06/2011

שלום רב,
    הנך למרבית הצער פציינט מורכב. יתכן ואתה זקוק לייעוץ פסיכיאטר ורק אח"כ ייעוץ בתחום רפואת השינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו