מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי הצטברות שעות שינה והחזרתןחנן כהן24/06/2011
האם זה בריא אחרי תקופה ארוכה של חוסר שינה לקחת חופשה בת כמה חודשים ולתת לראש לישון כמה שהוא צריך? (אם בתקופה של כמה שנים התרגלתי לישון 5-7 שעות שינה אז עכשיו במכה אשן כמה שהגוף רוצה ויותר מ12 שעות ביום)?
או שאני צריך בהדרגה להחזיר את חוב הצטברות השינה שלי ולהוסיף כל שבוע חצי שעה שינה ואז לישון בתקופה ארוכה יותר של 10 שעות ביום?
אשמח לקבל תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הצטברות שעות שינה והחזרתן - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין26/06/2011שלום רב,
לכל אחד בגילו צריכת שעות שינה מוגדרת ולא ניתן לשנות זאת ע"י הרגל. כמו כן החזרת חוב השינה איננה כמותית זההלחסר שהצטבר. לאחר יום או יומיים ו"החוב" מתאפס.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הנזק שהצטבר הוא לטווח הארוך?
חנן כהן29/06/2011הבנתי שזה ילווה אותי לכל החיים בתור הזדקנות מהירה (רדיקליים חופשיים בגוף), בעיות בעיקר עם הלב וכלי דם ועוד כל מיני...
גם קורה לי לאחרונה שאני ישן תוך כדי נסיעה, מתעורר ואז נרדם שוב בלי לשים לב (באמצע שיחה בפלאפון או עם אנשים)..
המצב אצלי ממש הידרדר, האם זה באמת לטווח הארוך?
תודה על תגובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הנזק שהצטבר הוא לטווח הארוך? - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין01/07/2011שלום רב,
לא אמור לך להיות כל נזק לטווח ארוך ובגילך מחזרים אחרי בחורות ועוסקים בלימודים ולא ברדיקלים חופשיים שאינם כלל רלבנטיים לגביך.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות וההתייחסות!
חנן כהן08/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)