שאלה לגבי הצטברות שעות שינה והחזרתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הצטברות שעות שינה והחזרתן
    חנן כהן
    24/06/2011

האם זה בריא אחרי תקופה ארוכה של חוסר שינה לקחת חופשה בת כמה חודשים ולתת לראש לישון כמה שהוא צריך? (אם בתקופה של כמה שנים התרגלתי לישון 5-7 שעות שינה אז עכשיו במכה אשן כמה שהגוף רוצה ויותר מ12 שעות ביום)?
    או שאני צריך בהדרגה להחזיר את חוב הצטברות השינה שלי ולהוסיף כל שבוע חצי שעה שינה ואז לישון בתקופה ארוכה יותר של 10 שעות ביום?
    אשמח לקבל תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הצטברות שעות שינה והחזרתן - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    26/06/2011

שלום רב,
    לכל אחד בגילו צריכת שעות שינה מוגדרת ולא ניתן לשנות זאת ע"י הרגל. כמו כן החזרת חוב השינה איננה כמותית זההלחסר שהצטבר. לאחר יום או יומיים ו"החוב" מתאפס.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הנזק שהצטבר הוא לטווח הארוך?

חנן כהן
    29/06/2011

הבנתי שזה ילווה אותי לכל החיים בתור הזדקנות מהירה (רדיקליים חופשיים בגוף), בעיות בעיקר עם הלב וכלי דם ועוד כל מיני...
    גם קורה לי לאחרונה שאני ישן תוך כדי נסיעה, מתעורר ואז נרדם שוב בלי לשים לב (באמצע שיחה בפלאפון או עם אנשים)..
    המצב אצלי ממש הידרדר, האם זה באמת לטווח הארוך?

תודה על תגובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הנזק שהצטבר הוא לטווח הארוך? - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    01/07/2011

שלום רב,
    לא אמור לך להיות כל נזק לטווח ארוך ובגילך מחזרים אחרי בחורות ועוסקים בלימודים ולא ברדיקלים חופשיים שאינם כלל רלבנטיים לגביך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות וההתייחסות!

חנן כהן
    08/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו