הפרעות שינה ואכילת סוכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה ואכילת סוכר
    נטלי
    26/06/2011

שלום ד"ר,
    אני בת 27, בלי בעיות בריאותיות כלשהן, תזונה מסודרת והתעמלות לפחות פעמיים בשבוע. כבר שנה אני סובלת מעייפות קיצונית בשעות מוקדמות של הערב, בין 7-8. כתוצאה מכך, כל שעות השינה שלי התהפכו- מסוגלת להרדם בשמונה בערב ומתעוררת בסביבות 4-5. שום דבר שעשיתי לא עזר- מעולם לא היה לי דבר כזה, גם בתקופות הכי לחוצות. עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות.
    שמתי לב למשהו שקרה בימים האחרונים- אכלתי בערב קצת מתוק (גלידה. חשוב לציין שאני ממעטת מאוד באכילת ממתקים וסוכרים), ולא הייתי עייפה בכלל, גם השינה היתה רגועה וארוכה יחסית. האם יכול להיות שאכילת סוכר משפיעה לטובה על השינה?
    אשמח לתגובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה ואכילת סוכר

הוספת תגובה

• הפרעות שינה ואכילת סוכר - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    26/06/2011

שלום רב,
    מרכזי השינה והרעב במוח קשורים זה בזה בקשרים ביוכימיים כגון באמצעות סרוטונין או אורקסין ועוד.השאלה מה השתנה.
    בשלב ראשון פני לרופא המטפל אשר יבצע בדיקות דם כולל ספירת דם והורמונים. מעבר לכך יש לבדוק אותך במרפאה ולהחליט על המשך הברור.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו