מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותטל18/04/2008
איה שלום,
1. אשמח לדעת מה עדיף כמוסות עשב שעורה או כמוסות עשב חיטה, מינון וכמה לקחת ביום ?
2. לגבי אומגה 6, מה עדיף כמוסות שמן נר הלילה או כמוסות שמן בוראז'
והאם יש בכלל הבדל בינהם???
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שעב חיטה
איה הוד19/04/2008שלום עמית,
קודם כל חשוב לי לציין שתמיד אני אעדיף את המשקה הטרי שסוחטים במקום מעשב החיטה או עשב השעורה (לשאלתך - שניהם אותו הדבר מבחינתי). אך לא כל אחד יכול לעשות זאת מכמה סיבות:
1. ההתעסקות של גידול העשב או קנייתו בחנויות מיוחדות
2. הסחיטה שלו כל בוקר שמצריכה את המכשיר המיוחד לסחיטתו
3. יש מי ששותה בחוץ אבל אומר שזה יקר לכיס בטווח הארוך
4. יש שלא מסוגלים להוריד את המשקה בגרון
בקיצור, לכל אחד יש סיבה משלו שבגינה הוא לא רוצה/יכול לשתות את העשב...וכאן נכנסים לי האבקות והכדורים. המינון נע בין 2-4 כדורים ביום בהתאם לצרכים האישיים של כל אדם ולמצבו הבריאותי.
אני אישית לוקחת 2 כדורים של עשב גדנים על הבוקר
(עשב דגנים מכיל גם עשב חיטה, גם עשב שעורה, גם עשב אספסת וגם פלפל שחור שמסייע להטמעה וספיגה מירבית של כל המרכיבים במעיים)
לשאלתך השנייה, מבחינתי גם שמן נר הלילה( Evening Primrose Oil) וגם שמן בוראג' מכילים שניהם אומגה 6 ולכן לא כל כך משנה לי איזה לוקחים כל עוד זה באמת מה שהגוף צריך.
חג שמח
(ובלי הרבה מצות!) :-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה כתוספתעידו17/04/2008
שלום לכן
אני מפחד להכין את המיץ כרוב ומיץ תפוחי אדמה מכיוון שהוספת שזה לא הכי בריא ויכול גם להזיק
מספיק לי עם ההזקות רוצה משהו שיכול להועיל ולא להזיק.
האם זה בסדר לשתות תה קמומיל ובובונג?
לאכול פירות יבשים? מלפפונים ?
עד כה אני יודע שזה יכול לעזור כולל מיץ חמוציות
עם יש עוד טיפים אשמח לקבל אבל משהו שיכול לעזור ולא שגם להזיק(-:
בתודה
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר פרטים
שירי חבקין18/04/2008עידו היקר
קמומיל ובבונג זה אותו הצמח והוא מומלץ לשתיה
להרגעה, לקיבה עצבנית ובכלל לחיזוק המערכת החיסונית
כך שהוא לא יכול להזיק.
לגבי השאר אענה לך בשמחה אחרי שתשלח יותר פרטים
לגבי הבעיה שאתה סובל ממנה.
חג שמח
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עידו18/04/2008אהלן תודה.
הפרטים הם -> חיידק בקיבה,חיידק במעיים-חיידק בדרכי השתן,דלקת בקיבה דלקת בתריסיון.
יש כאבי בטן וכעת גם התחיל להיות סינוסטיטיס.
לקחתי טיפול משולש של האנטיבוטיקה לבעיות של מערכת העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על הגב ...שירי16/04/2008
שלום.
יש לכם אולי תרופה נגד פצעים בגב, כבר ניסיתי שמן שקדים וזה לא הכי עוזר.
עוד בעיה שיש לי: כשאר אני עושה מוציאה שערות מהידיים יוצאים לי פצעים לאחר כשבוע ואין לי הרבה מה לעשות, אשמח לקבל תשובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
שירי חבקין16/04/2008שירי שלום רב
ישנם צמחים רבים לטיפול טבעי בפצעים
באופן כללי לא הייתי ממליצה למרוח שמן שקדים.
אלה לחטא את המקום בסבון טבעי על בסיס
שמן עץ התה או לבנדר ולאחר מכן למרוח נקודתית
שמן אתרי של עץ התה או של לבנדר..
עוד אפשרויות הן למרוח אלוורה רפואית- לא קוסמטית!
משחת קלנדולה , משחת רסקיו, או משחת סווידיש ביטר.
כל אחת המהשחות האלה טובה לחיטוי וזירוז החלמת העור.
ניתן להשיג ברוב בתי הטבע והפארמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פצעים על הגב
איה הוד16/04/2008הי שירי,
ראשית לגבי הפצעים על הידיים והורדת השיער - זאת תופעה ידועה, ועד כמה שלי ידוע רק הורדת שיער בלייזר באמת פותר אותה.
לגבי הגב - הפצעים מקורם מבפנים.
הפתרון מורכב מ-5 דברים:
1.שינוי תזונתי (והוא נמצא בכוונה במקום הראשון כי יש לו את המשמעות הכי גדולה)
2. נטילת כדורי אומגה 3 ואכילת 1 כף זרעי פשתן בכל יום
3. טיפול חיצוני לפצעים, הדלקת והמוגלה: מריחת משחת אלו פרופוליס - עובד כמו קסם!
4. טיפול לאיזון הורמונלי במידה וזה הגורם לפצעים - בעזרת צמחי מרפא
5. ניקוי רעלים מהגוף - חובה!
גשי לנטורופת כדי שיתפור לך את הטיפול האידאלי עבור זה.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה ברשותךסיגל16/04/2008
אני יודעת שאולי הגזמתי אבל הייתי מבקשת לדעת, את המרשמים האלו, כמה זמן אורך הטיפול, לכמה זמן למרוח וכו'
אודה לך מאוד אם תעני לי, את המוצא האחרון שלי,האמיני לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
שירי חבקין16/04/2008סיגל היקרה שלום רב
כפי ששמת לב בסך הכל מדובר בנטיה גנטית לפיגמנטציה
ולכן הדבר החשוב הוא דווקא ללמוד לחיות עם זה בשלום,
להמנע מהשמש בכדי לא להחמיר את הנמשים.
אני לא יודעת אם הפתרון הנ"ל יהיה מהיר ויעיל מספיק
אבל ממליצה לנסות לפחות מספר שבועות.
מכינים מסיכת חימר ירוק מכף חימר וכף עד שתי כפות מים
מורחים על המקומות המנומשים ומשאירים למשך הלילה.
לטיפול בעור הגוף מומלץ לכסות בבד חיתול בד או מטפחת
כיוון שהחימר עלול ללכלך את הסדין.
בבוקר שוטפים במים פושרים ומורחים משחת קלנדולה.
(חימר ומשחת קלנדולה להשיג בבתי מרקחת או בתי טבע).
מקפידים לעשות טיפול פעמיים שלוש בשבוע או עד לקבלת
תוצאות ושיפור אחידות העור.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה.
סיגל17/04/2008אתן פשוט מקסימות! כל הכבוד על הסבלנות לענות לכל אחת על כל שאלה!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשיםסיגל16/04/2008
היי איה,
אני בת 25, ויש לי בעיה רצינית מאוד עם נמשים ונקודות חן בפנים.
כשהייתי קטנה יותר הוריי לקחו אותי לרופאים מומחים ופרופסורים רבים לדעת ממה זה נובע, וכולם טענו שזה מחשיפה לשמש.
היום, כשאני מסתכלת על ביתי בת השנה וחצי אני רואה שהם טעו טעות מרה משום שגם לה יוצאים המון נמשים, אבל בגוף, ועד כה היה חורף, אז איזו חשיפה לשמש כבר הייתה יכולה להיות לה, או לי בקטנותי? לאחרונה מעירים לי יותר מדי על הנמשים -שהיתרבו!
ראיתי באתר המלצות למיניהן להבהרת הנמשים (בתקווה שזה יעזור לי), אבל לא מצויין היחס בפרטי המרשמים, אם תוכלי לעזור לי אהיה מאושרת עד הגג.
נ.ב.
אשמח לקבל מרשמים/מתכונים נוספים מבטיחים יותר.
בתודה רבה.
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נמשים
איה הוד16/04/2008הי סיגל,
הלוואי ויכולתי לעזור לך.
אני לא יודעת אל אילו מרשמים את מדברת אבל אני כן מבינה לפי מה שאת מתארת שמדובר במשהו גנטי ולכן איני יודעת מה כבר אפשר לעשות.
אני גם מניחה שהשילוב של גנטיקה+שמש רק גורם להחמרה (וזה הגיוני שלאחרונה המצב החמיר מאחר ונכנסנו לתקופת הקיץ והשמש).
לא הייתי אומרת שהשמש אחראית על זה, אבל היא בהחלט יכולה לתרום את חלקה להתרבות הנמשים.
רק עכשיו קראתי את תשובתה של שירי אלייך ואני חייבת להסכים עם כל מילה.
צר לי שלא הייתי לעזר,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי איהדנה15/04/2008
היי איה, ענית לי בבוקר על הפיטרייה בציפורן והמלצת על השמן של מורז. השאלה היא כזו- תוך כמה זמן ניתן להתחיל לראות שיפור? כמה זמן צריך לשים את השמן, מתי מפסיקים להשתמש בו וכמה פעמים ביום?
ממש תודה על הכל,
דנה- לילה טוב :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי דנה
איה הוד15/04/2008הטיפול יכול להמשך 8-12 חודשים שבהם יש להתמיד בטיפול לפחות פעמיים בשבוע תוך הקפדה על שיוף הציפורן כל הזמן כל הזמן כל הזמן.
הוראות שימוש על המוצר.
ליל מנוחה :-)
נ.ב
אני שוב מדגישה שיש חשיבות אדירה לטיפול פנימי ולא רק חיצוני כדי להשיג תוצאות עם הדבר העקשן הזה שנקרא פטרייה בציפורן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שמן
שירי חבקין15/04/2008דנה שוב שלום
רציתי להוסיף כי גם לי.ד.שלוס, בית ספר מהמומחים בארץ
לארומטרפיה, יש שמן מעולה לטיפול בפטרת הצפורנים.
שמעתי על השמן ממספר אנשים שהעידו שהוא עובד מצויין
ומעביר את הפטריות יחסית במהירות ובקלות.
הם נמצאים בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב
ועובדים בעיקר עם קוסמטיקאיות המטפלות בחומרים טבעיים ורק
כאלה שעברו הכשרה בבית הספר וכמו כן
עם תלמידי בית הספר שקיים שנים רבות.
לא ניתן להשיג בנקודות מכירה אלה רק במשרד בתל אביב.
03-6882040 http://www.jd-schloss.com/
בהצלחה.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן על הכל :-)
דנה15/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- קצת טיפשית...דנה15/04/2008
ראיתי פה בפורום המלצות בנוגע לטיפול בפיטרייה בציפורן ברגל. גם קראתי את ההמלצות באתר של איה. השאלה היא כזו לפני כמה זמן ראיתי בתוכנית של "אודטה" המלצה טבעית לטיפול בפיטרייה, היא טענה שם שיש לטפטף מספר טיפות של אקונומיקה על הפיטרייה וזה ממש עוזר.
האם זה נכון? לא קצת מסוכן?
תודה על התייחסות,
נורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בכלל לא טפשית!
איה הוד15/04/2008הי נורית,
מה שאמרו באודטה זה נכון.
יש אפשרות גם לטבול את הציפורן ל- 15 דקות בגיגית עם מים שהוכנסה לתוכם אקונומיקה.
ברמת העיקרון זה לא מסוכן, כי גם כשאנחנו שוטפים את הבית ומשתמשים באקונומיקה שבאה במגע עם הידיים אז לא קורה כלום.
אבל - כן יש אבל... :-)
אקונומיקה זה חומר רעיל שנספג בגוף ולכן הייתי בוחרת בשיטות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לאיהחני14/04/2008
היי איה,
תודה עבור המידע בנוגע לצמחי מרפא מגבירי חלב אם:)
שאלתי היא איך אני מרכיבה לי חליטה ? מכל הצמחים יחד או לחלוט כל צמח בנפרד?
אודה לתשובתך,
שיהיה לך יום קסום.
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חליטה
איה הוד14/04/2008הי חני,
את יכולה להרכיב חליטה משילוב של כמה צמחים יחד בכיף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליטה
חני14/04/2008מאילו צמחים? זה משנה עם מה מרכיבים ,יש העדפות או שסתם לפי בחירה?
תודה רבה רבה לעזרה....
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטרייה בציפורן?דנה14/04/2008
שלום,
איזה טיפול טבעי יש לפיטרייה בציפורן הבוהן? זו ציפורן שהוציאו לי שהייתי בת שנתיים וחצי כיום אני בת 31. תמיד היה לה צבע שונה משל שאר הציפורניים אך כיום יש לה בפינה השמאלית כתם אפרפר- אני רוצה לנסות משהו טבעי לפני המשיחות הרגילות- האם יש לכן איזה שהוא פיתרון?
לתשובתכן אודה,
חג שמח,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרייה בציפורן
איה הוד14/04/2008הי דנה,
זו שאלה שנשאלת פה הרבה בפורום אז אני ממליצה שתחפשי בהיסטוריה כי יש שם תשובות מעולות.
בנוסף, יש שמן לציפורניים לפטריות של חברת מורז - מעולה!
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה- בבקשה?
דנה14/04/2008השמן לציפורניים של מורז הוא טבעי, נכון? אם לא יועיל בטח שלא יזיק???
הפורום ממש נחמד- ובאמת ראיתי כבר בבוקר שהמלצת על השמן של מורז- אני ראיתי תערובת אחרת של שמנים של חברה שאני ממש לא זוכרת את שמה- אריזה בצבע יורק זה נמכר בפארמים...
בכל מקרה- תודה על העזרה,
חג שמח!
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטרייה בציפורניים
איה הוד14/04/2008הי דנה,
בשמחה!!!
כן, השמן של מורז הוא טבעי.
יש לזכור שטיפול בפטרייה כזו הוא ארוך, איטי ומצריך הרבה התמדה וכוח רצון.
ישנה חשיבות גם לתזונה ולמה שנכנס לפה, וחשוב לחזק מבפנים את מערכת החיסון.
הטיפול החיצוני הוא יעיל אבל הוא רק חלק מהטיפול...
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה היקרה!
דנה14/04/2008אחרי כמה זמן לדעתך ניתן להתחיל לראות שיפור?
מבטיחה שזו השאלה האחרונה...
תודה רבה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה לבןחני13/04/2008
היי, האם תה לבן יסמין מגביר חלב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תה לבן
איה הוד13/04/2008הי חני,
לצערי איני יודעת.
אני כן יודעת על חליטות מצמחים אחרים שמגבירים חלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת חלבחני13/04/2008
היי,
אני מניקה את בתי בת 3 חדשים, אשמח לקבל מידע מה יכול להגביר חלב . שתיתי חליטה טבעית אך לא ראיתי שיפור.
האם שומר מפחית חלב למרות שאומרים שהוא מגביר חלב? גם חילבה ניסיתי אמנם פעם אחת אך לפי עניות דעתי גרם לסחרחורות ??? (או שזה סתם היה צירוף מקרים)
אודה לתשובתך. שבוע טוב.
חני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלב אם
איה הוד13/04/2008שומר מגביר חלב
חילבה וסחרחורת - הדרך היחידה לדעת אם זה באמת מהחילבה זה להפסיק להשתמש בו למספר ימים, ואז לחזור להשתמש בו שוב - אם הסחרחורת חוזרת, אז זה כמעט בוודאות מהחילבה!!!
ודרך אגב, זה נכון לגבי כל דבר שאנו חושדים שעושה לנו משהו: כדי לוודא אם זה נובע ממנו יש להפסיק את השימוש ולראות אם התופעה נעלמת, ואז לחזור על השימוש פעם נוספת ולראות אם אותה תופעה חוזרת. זה מאוד פשוט ויתעזור לך לשלול או להפך כי באותה מידה זה היה יכול להיות גם צירוף מקרים.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ,תרופות סבתאJANA WEISEMBE13/04/2008
בוקר טוב ושבוע טוב!!!
בקשר לתרופות סבתא לגבי שיעול וקולסטרול
שכמדובר בפילפל הכונה זה פילפל שחרו או פילפל ירוק צהוב או אדום
תודה מראש
אשמח ליהיות בקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלפל שחור
איה הוד13/04/2008פלפל שחור.
משהו שמכיל בין היתר פלפל שחור וכוכרום להורדת כולסטרול (מוצר מדהים!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עינייםאורית12/04/2008
רציתי לדעת אם חלב אם על העיניים יכול לעזור לדלקת עיניים לתינוק בן 3 חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת עיניים
איה הוד12/04/2008חליטה מתה קמומיל עדיפה בעיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיניםסיוון11/04/2008
יש לי שתי ילדות קטנות בנות 3 ו4... איך מטפלים?
חומץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב מנצח
שירי חבקין11/04/2008סיוון שלום רב
מנסיון של שנים אני מפרסמת פה את המתכון
לשמן קוטל כינים וביצים
100 מל שמן שקדים או כל שמן בסיס אחר בכבישה קרה
15 טיפות שמן אתרי רוזמרין
5 טיפות שמן אתרי אקליפטוס
15 טיפות שמן אתרי לבנדר
5 טיפות שמן עץ התה
אופן השימוש: מורחים על שיער לח ומסרקים במסרק צפוף
שוטפים וחוזרים על הטיפול שלושה ימים ברציפות
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות מוקדמתטל09/04/2008
בתי בת 7 ולאחרונה הבחנתי אצלה בשיעור עדין בבית השחי.האם הדבר מצביע על התפתחות מינית מוקדמת? מה לעשת?
התפתחות מוקדמת
איה הוד09/04/2008הי טל,
חסר כל כך הרבה מידע בשביל לענות על שאלתך.
גשי לרופא מומחה, אולי רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)