מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפחתת דימום בזמן הוסתטל09/04/2008
כיצד ניתן להפחית את ימי הדימום במחזור החודשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור חודשי
איה הוד09/04/2008שלום אתי,
אם הדימום הוא דימום טוב ובריא אני לא רואה שום סיבה להפחיתו - אין ללכת נגד הטבע.
אך אם הדימום הוא מוגזם, בעייתי מאוד, זה עשוי להצביע על איזושהי בעייה ובשביל לטפל בזה צריך קודם לעבור בדיקות כדי לראות מהיכן הדימום הזה נובע.
למשל, נשים הסובלות ממיומה (שרירן) ברחם, נוטות לדימום מסיבי יותר ואז יש לטפל בגורם לבעיה.
רפואה סינית הכוללת תזונה, דיקור וצמחי מרפא יכולה להועיל לך רבות.
יום מקסים,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערנעמה08/04/2008
רציתי המלצה לתוסף לנשירת שיער על רקע הורמונאלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך-
נעמה08/04/2008בנוסף, האם דקל ננסי יכול לעזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נשירת שיער
איה הוד08/04/2008הי נירה,
דקל ננסי, כמו עוד צמחי מרפא (אנג'ליקה סינית, שיח אברהם מאקה, דיאוסקוראה, סימיסיפוגה ועוד), הוא בעל השפעה הורמונלית.
אני לא מאמינה בשימוש בצמח בודד אחד - על הבסיס הזה פועלת הרפואה הקונבנציונלית - וזה לא עובד ככה ברפואת הצמחים. העובדה שלצמח מסויים יש השפעה הורמונלית לא אומר שהוא יפתור את בעיות הנשירה על רקע הורמונלי. כלל וכלל לא.
יש לשלב כמה צמחים בפורמולה שמותאמת לך אישית לאחר אבחון, ולאחר שנלקחו בחשבון דברים רבים נוספים. מאחר ולכל צמח יש ייחודיות ותכונות משלו מעבר להשפעה ההורמונלית, והשילוב בין הצמחים גם מעצים את ההשפעה אך גם מביא להשלמה האחד של השני. בנוסף, לא כל צמח מתאים לכל אחד.
חשוב להבין שהטיפול הטבעי הוא הוליסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילותעידו07/04/2008
שלום
מה אפשרי לקחת נגד בחילות פרט למה שמצויין בטיפים שבאתר.
ארטיק לא מסוגל לנסות לקחת בגלל הצבע מאכל מפחד שיגרום לי להקיא.
קוקה קולה אסור לי מוגז..... יש לי את החיידק ההילובקטר ודלקת בקיבה כתוצאה מזה.
חשבתי לנסות זנגוויל וראיתי שאסור כמויות גדולות אפשר כל יום לשתות?
מה אפשר לקחת נגד בחילה ברגע שיש לך אותה
ומה אפשר לקחת בשביל שלא תהיה בחילה.
איתן.
ככל הנראה הבחילות כתוצאה מהכדורים ובעקבות זה גם יש חולשה ועייפות.
בתודה איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחילות
איה הוד07/04/2008שלום איתן,
לי דווקא נראה שהבחילות הן לא רק מהתרופות אלא מההליקובקטר עצמו ומהדלקת בקיבה.
אתה מחפש אחר טיפול סימפטומטי כדי להקל על עצמך ואני מאוד מבינה אותך - לא כיף שיש בחילות.
במקרה שלך, חשוב להתמקד במיגור הגורם - שהוא התרופות +חיידק +דלקת.
אני מאמינה שזה יעבור כך גם הבחילות.
ובינתיים, עד שהתרופות יפעלו את פעולתן, נסה בכל זאת ג'ינג'ר - יש בכמוסות גם!
ולימון - עוזר מאוד לחלק מהאנשים.
אתה לא חייב ללכת על קרטיב (לא ארטיק!! ארטיק הוא חלבי ולא קרח), אלא למצוץ קוביות קרח.
בנוסף, מעבר לטיפול התרופתי הקונבנציונלי בדלקת ובהליקובקטר אני ממש , אבל ממש ממליצה לך להתחיל טיפול טבעי במקביל, להשתמש בצמחי מרפא ואף ליטול פרוביוטיקה!!!
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן תודה
עידו07/04/2008אני לוקח פרוביוטיקה לפני האנטיבוטיקה התחלתי לצרוך דבש עם חומרים בפנים קניתי בחנות טבע ששם ראיתי על זה שזה טוב להלחם בהילובקטר.
לימון לא טוב בגלל שיש בו חומציות אז אני לא יכול לקחת(:
אנסה את הכמוסות גינג'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצויין!
איה הוד07/04/2008לימון אומנם חומצי אך הוא לא בהכרח מתנהג כחומצי כאשר הוא נכנס לגוף..
שווה ניסיון לראות האם הוא מחמיר את המצב או מקל עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
עידו07/04/2008כיצד עושים מיץ תפוחי אדמה
ומיץ כרוב? כתוב שגם זה יכול להועיל
צריך את התפוחי אדמה פשוט לבשל כמו פירה עם הקליפה ושותים את המים?
ואותו דבר לכרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיץ כרוב ותפו"א
איה הוד08/04/2008שלום איתן,
מיץ כרוב יעיל ביותר לטיהור מערכת העיכול ויש שעושים בו שימוש נפלא לטיפול במצבי אולקוס ופצעים בקיבה. לוקחים כרוב חתוך, מומלץ להוסיף לזה קצת זרעי קימל או שומר ואף תפוח חתוך לקוביות. ומרתחים את הכל עם מים על הגז - אש קטנה! בישול איטי. מסננים ושותים את המים.
את המיץ שותים 10-14 יום בין 3-4 כוסות ביום. אם הכמות לא יצאה מסםיקה פשוט מוסיפים מים.
גם במיץ תפו"א משתמשים לטיפול באולקוס, טפילים במעיים ובעיות בסגנון הזה.
המיץ הזה נעשה מתפו"א חיים טריים ולא מבושלים. יש לגרר תפוחי אדמה בפומפייה ולסנן את המיץ שנוצר, ולשתות 1 כפית כל 3 שעות לערך. חשוב לשמור בקירור.
הערה: ההוראות הללו הן כלליות ולא ניתנו לאחר אבחון. לא כל מה שטבעי הוא בריא ואף יכול להזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות ברגל כתוצאה מעקיצות פרעושיםשיר שריג07/04/2008
רציתי לדעת כיצד ניתן להעלים את אותן הצלקות שנגרמו לי מהפרעושים של כלבתי.ואם זה בכלל אפשרי,זה צלקות שאין אפשרות להרגיש אותן אלא רק לראותך.הן כבר למעלה מחודשיים.
תודה רבה,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי שיר
איה הוד07/04/2008בשביל להיות כנה, אני לא יודעת אם צלקות ניתנות להעלמה.
אולי אפשר לטשטש אותן.
אולי לשירי תהיה תשובה מפורטת משלי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
שירי חבקין07/04/2008שיר היקרה שלום רב
שמן הרוזהיפ ושמן האובליפיחה ידועים כמשפרים את העור
וגם כמפחיתים פגמים קלים וצלקות שטחיות על העור.
אני ממליצה לך לעשות מסיכות של חימר ירוק ולאחר השטיפה
למרוח שמן רוזהיפ .
ככל שמטפלים קרוב לזמן התהוות הצלקת עדיין יש סיכוי
לצמצם אותה ולשפר את המראה עד כמעט להעלימה.
אולם באם הצלקת עמוקה ועבר זמן רב מאז שנוצרה
אז ייתכן שכבר לא תצליחי להשיג תוצאות מספיק טובות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת מגןאור07/04/2008
אילו מזונות יכולים להוות זרז לפעילות הבלוטה ולאיזונה .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היפותירואידיזם
איה הוד07/04/2008שלום אור,
כדי "לזרז" פעילות בלוטה יש לגשת לטיפול מקצועי מאחר והנושא רגיש ועדין.
אני מעדיפה את המילה "לאזן" פעילות בלוטה....
יש לקחת בחשבון גורמים רבים כל כך, כולל האם נוטלים אלטרוקסין או לא, ולכן אענה באופן מאוד כללי, אך יש להיוועץ עם מטפל לאחר אבחון ותשאול מעמיק:
1. מזונות המכילים יוד כגון אצות מסייעים במצב זה.
2. חשוב מאוד לדעת גם ממה להמנע כי יש מזונות שמפריעים לבלוטת להשתמש ביוד - מזונות אלה מכונים "מזונות גויטרוגנים" ורצוי להמנע מהם לחלוטין!
3. שתיית מים מאוד חשוב
4. פעילות גופנית היא קריטית, כולל תרגילים מיוחדים (אנשי היוגה מכירים אותם מקרוב) המפעילים לחץ - כמו מעין סחיטה - עלה בלוטה...תרגילים אלה מסייעים לה לעבוד ביעילות טובה יותר ומזרימים אליה דם.
5.ממליצה על שימוש בצמחי מרפא וטיפול בהומוטוקסיקולוגיה (יש חומרים הומיאופתיים המופקים מבלוטת תריס והם יעילים מאוד) - זה רק בהמלצת מטפל ובהתאמה אישית.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איה האם אפשר לפרט אילו הם
אור08/04/2008האם אפשר לפרט אילו הם" מזונות גוטרוגנים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היפותירואידיזם
איה הוד08/04/2008הי אור,
מזונות גויטרוגנים הם קודם כל ירקות ממשפחת המצליבים: כרוב, כרובית, ברוקולי, קולרבי, לפת, צנון, צנונית... וגם מזונות כגון דוחן, סויה, בוטנים, חרדל וצנוברים. אלו ממש יכולים למנוע מהבלוטה להשתמש ביוד וזה לא מומלץ במצב הזה.
חשוב לזכור שאם לא נוטלים אלטרוקסין ניתן להעזר בצריכת מזונות המכילים יוד, ולא להזניח טיפול משלים לתופעות נלוות למצב היפותירואידיזם כגון עייפות ותשישות, נשירת שיער, בעיות עיכול ועצירות, כולסטרול גבוה, עודף משקל וכו'...
אני מזכירה שוב את עניין הפעילות הגופנית האירובית ואת התרגילים, כי זה קריטי כחלק מטיפול בבעיה ספציפית זו.
חשוב לאכול נכון, לצרוך הרבה סיבים תזונתיים ולוודא שאין חסרים תזונתיים.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..כנסו::פטריסיה06/04/2008
אני בת 15 ויש לי נשירה שאי אפשר לאמין רק נוגעים לי בשיער ונושרות 4-5 שערות מה אני צריכה לעושת??אם אני ניגשת לרופא או בית מרקחת אז זה סתם בזבוז כסף..?
אתם באמת חושבים שאספירין בתוך בקובוק שמפו יעזור לי??
ומה בקשר למסכה לשיער היא גם תעזור או שזה גם סתם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירת שיער
איה הוד06/04/2008שלום פטריסיה,
על אספירין לא שמעתי.
על מסכות כן - והן יעילות ביותר אבל הן רק חלק קטן מהטיפול מאחר ובנשירת שיער יש לטפל גם מבפנים.
למשל, אם הנשירה נובעת מחוסר איזון הורמונאלי - יש לאזן את המערכת הזו בעזרת תזונה, צמחי מרפא, דיקור וכו'...
אם הנשירה היא בגלל דיאטה או חסרים תזונתיים או אנמיה - חשוב להתייחס לכך ולעזור לגוף להשלים את החסר.
באופן כללי, אני ממליצה לך כל בוקר לשתות עשב חיטה/שעורה/דגנים
שמכיל את כל הויטמנים והמינרלים האפשריים, מנקה את הגוף ומחזק (יש גם בכדורים)
אם הנשירה נובעת מסטרס, אז שום מסכה, ושמפו מיוחד לא יעזורו - יש לטפל בסטרס או בדאגות או בלחץ וכו'....
שורה תחתונה - יש הרבה מאוד גורמים לנשירה! צריך לגלות מה גורם ולטפל בגורם, אחרת הבעיה לא תפתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני:]
פטריסיה10/04/2008אולי אני צריכה לגשת לרופא ושיגיד לי מה הבעיה ?
כי אני אוכלת טוב ועכשיו התחלתי לשתות כוס חלב ואולי פעמיים ביום זה עוזר? וגם התחלתי לאכול קוטג' ... בשר אני אוכלת טוב ! מה בדיוק צריך לעשות בשביל שהנשירה תפסיק ? שמעתי גם שיש נשירה מקשקשים ויש לי מלא קשקשים פעם הייתי משתמשת בפינוק נגד קשקשים וזה לא עזר אז הפסקתי עכשיו אני משתמשת עם הוואי רגיל עדיף שמפו נגד קשקשים וגם איזה שמפו זה משנה?
תגידו לי את כל זה בבקשה כי אני לא רוצה שינשור לי יותר מדי שיער וכבר נשר לי מלא שיער זה התחיל השנה ועדין לא הסתיים אף פעם לא היה לי ככה,כאילו נשר לי השיער אבל לא עד כדי כך...
אשמח מאוד אם תעזרו לי ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נשירה
איה הוד10/04/2008הי פטריסיה,
על פי הגישה הנטורופתית הדבר האחרון שאת צריכה זה מוצרי חלב, והכי גרוע זה חלב לשתייה.
גם בשר הוא לא להיט מהבחינה הנטורופתית שמאמינה בגישה יותר צמחונית.
רופא לא בהכרח ידע לומר לך מה הבעיה, אבל את בהחלט יכולה ללכת להבדק ולעשות בדיקות דם.
קשקשים בהחלט לא תורמים לכל העניין, ואם זה כבר מגיע לעניין של עור הקרקפת אז את צריכה להמנע לחלוטין ממוצרי חלב, ולהשתמש בשמפו טבעי נגד נשירת שיער ו/או קשקשים - יש בבתי מרקחת - זה שמפו רפואי על בסיס טבעי בלבד!!! החומרים ששמים בשמפו רגיל נגד קשקשים הם חומרים לא בריאים!
העניין מורכב מידי בשביל לקבל עליו את כל התשובות בפורום.
גשי למטפל סיני או נטורופת לקבלת צמחי מרפא מתאימים ותזונה נכונה.
תוכלי להתחיל בטיפ שנתתי לך לגבי עשב חיטה - שתי אותו לאורך 3 חודשים לפחות
אם את בלחץ - שתי תה קמומיל והשתמשי גם בשמן לוונדר - שממנו תוכלי לפזר כמה טיפות על כרית השינה במיטה, או למרוח טיפה מתחת לנחיריים פעם-פעמיים ביום.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן קולאריה06/04/2008
לפני כמה ימים נעשתי צרוד והיום איבדתי את קולי
מה אפשר לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובדן קול
איה הוד06/04/2008הי אריה,
שאלה זו מאוד פופולארית בפורום הזה והיא נעתה לא מעט פעמים.
שירי גם נתנה טיפים מופלאים שעובדים.
אז ממש ממש כדאי לך לחפש ולקרוא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבשטל04/04/2008
איה ושירי שלום שוב,
רציתי לדעת לגבי שומן בתוספים.
יש לי בעיות הורמונליות ולאחר ירידה במשקל , העור שלי מאד יבש ומקומט.
למרות שהירידה היתה איטית. ייתכן גם שכרגע זה ממזג אויר.
אני מורחת קרם גוף ומתקלחת עם סבון-שמן, לפעמים טובלת באמבט שמן תינוקות.
מה עדיף לבליעה: שמן דגים/ אומגה 3, טחינת זרעי פשתן, שמן נר הלילה, ויטמין E
או כל משהו אחר שידוע לכן. אשמח למינונים וטיפים.
כרגע אינני נוטלת כלום.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור יבש
איה הוד06/04/2008לפי מה שאת מספרת יש מוצר שמתלבש בול: ממליצה על אומגלין
2 כדורים בוקר+2 ערב אחרי הארוחה לתקופה של 3 חודשים לפחות כדי לראות השפעה.
לא לשכוח לשתות המון מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגלין
טל06/04/2008
היי איה תודה.
הקימוטים בעור ואיבוד האלסטיות הם מהדיאטה.
היובש זה משהו שרק לאחרונה אבל הוא די חמור.
גם השיער הפך להיות יבש מאד (ממש " מטאטא").
אני אקנה את המוצר שהמלצת עליו.
אני רק זקוקה לדעת:
1. האם זה שייך לחברה מסויימת ?
2. ישנם מוצרי מדף שניתנים לקניה במינונים שונים (כמו ויטמין C לדוגמה)
האם אני צריכה לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי נטלי
איה הוד06/04/2008האומגלין שייך לחברת טבעוני.
לגבי השיער והמראה שלו - ממליצה בחום לשתות כל בוקר עשב חיטה או עשב שעורה או עשב דגנים
אפשר לסחוט טרי, אפשר לקנות מוכן באבקה (נקרה "גריון מגמה" - תקראי עליו באינטרנט) ואפשר גם בצורה של כדורים.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ עשב חיטה
טל06/04/2008תודה.
1. מוצרי חב' טבעוני נמצאת בחנויות או רק לקנייה דרך האינטרנט?
2. התעניינתי לפני כמה שנים על מיץ עשב חיטה/שעורה, נאמר לי שאם לא שותים טרי בסחיטה עצמית, אין לזה הרבה תועלת. מה שנמכר ככמוסות, אבקה או נוזל קפוא, מאבד הרבה הרבה מהערך שלו .
הטעם והסחיטה העצמית די סרבלו אותי... אז ירדתי בזמנו מהנושא. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיץ עשב חיטה
איה הוד06/04/2008טבעוני נמצאים בבתי טבע וגם בתי מרקחת. אפשר להתקשר ישירות לחברה ולברר איפה הכי קרוב למקום מגורייך אפשר להשיג את המוצר.
עשב חיטה - נכון - אין כמו סחוט טרי.
אבל - אין כמו ניסיון ובדיקה ברמת הפרקטיקה - ולכן, אי אפשר להתווכח עם מה שאני רואה בקליניקה - הכדורים עובדים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי עשב חיטה/שעורה
טל06/04/2008איה יקרה,
1. רשמי לי בבקשה מה עדיף עשב שעורה או חיטה, כמה לקחת ביום ואם יש לך המלצה
מאיזה חברה לקנות.
2. כרגע קניתי אומגלין. ראיתי בחנות שיש לחברה אחרת את שמן הבוראז' 1000 מג' בכדור (טבעוני 350 מג'). האם יש הבדל בין 4 כדורים ביום לבין כדור אחד מרוכז ביום?
ושוב תודה על הכל
את מקסימה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוסות שמן נר הלילה
טל06/04/2008נזכרתי שהיתה לי עוד שאלה בנוסף לשתיים הקודמות.
בחנות שקניתי אומגלין, המליצו להוסיף גם כמוסות של שמן נר הלילה.
האם יש צורך לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמן נר הלילה
איה הוד07/04/2008ממש אין צורך!!!
על פניו זה אפילו אותו מוצר בדיוק - שניהם מכילים אומגה 6. אבל לאומגלין יש "טוויסט" חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעור יבש
שירי חבקין07/04/2008היי נטלי , ראשית אני ממליצה להמנע משימוש בשמן תינוקות
הוא דווקא מייבש ומכיל חומרים שאינם טבעיים בעליל!
השמנים המומלצים הינם שמן קלנדולה, חוחובה,
שמן רוז היפ ושמן אובליפיחה.
מסכימה עם איה לגבי השתיה המרובה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו טחוריםמיטל02/04/2008
מה עושים לגבי טחורים ??? יו איזה כאבים - אי אפשר לשבת ללכת --הצילו
טחוריםםםםם
איה הוד03/04/2008הי מיטל,
כן זה יכול לכאוב רצח!
למרות שיש אנשים עם טחורים לא כואבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 דברים לאתגר(-:עידו02/04/2008
תודה רבה על העזרה(:
יש לי עוד 2 דברים שאשמח לקבל עזרה .
האחד יבלת גדולה ועיקשת ,אמרו לי שחלב תאנים למרוח 3 ימים יעזור האם זה סטיגמה או אמת?
והדבר השני אקזמה ברגליים שמאד מאד עיקשת.ניסיתי מעיין מתכון של תרכיבים שמן וחומץ וכברלא זוכר מה עוד וניסיתי להשים את הרגליים במשך 10 דקות ולא הועיל
בתודה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אתגר קליל
איה הוד03/04/2008הי איתן,
חלב תאנים - לא, זה לא סטיגמה - זאת אמת.
אבל .....כן, יש אבל...
כשהייתי צעירה היתה לי יבלת על היד שהציקה לי מאוד וחלב תאנים העלים לי אותה לגמרי תוך 3 ימים בלבד והיא לא חזרה. אך היתה יבלת אחרת שלה חלב התאנים לא עזר ואז נאלצתי לנקוט בשיטות אחרות - צריבה בחנקן נוזלי.
שורה תחתונה: לא כל יבלת היא אותו הדבר. אם אני לא טועה, חלב תאנים יעזור ליבלות בעלות אופי ויראלי.
לגבי האקזמה ברגליים - אני חושבת שהבעיה בטיפולים שניסית היתה שניסית טיפולים חיצוניים בלבד, כאשר הבעיה האמיתית מגיעה מבפנים.
כדי לטפל במצב זה, יש לגשת לנטורופת שינחה אותך מה לא לאכול ויתאים לך תזונה - כן, בהחלט יכול להיות קשר הדוק למה שנכנס לך לפה לבין האקזמה.
דבר נוסף, אני ממליצה על שתייה ג'ל אלוורה אמיתי מיוצב ללא אלואין - לאלוורה בשתייה יש תכונה מופלאה לטפל בבעיות עוריות.
בנוסף, יש משחה בשם "אלו-פרופוליס" שעושה פלאים בשימוש חיצוני - אך תזכור שצריך לטפל גם מבפנים.
לפרטים נוספים תוכל לפנות אלי באופן אישי.
לילה טוב,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בכפות הרגליםסיון02/04/2008
שלום לכם
אני סובל כל שבוע מנפיחות ברגלים עד אי יכולת ללכת
מה אני יכול לעשות כדי למנוע נפיחות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפיחות בכפות הרגליים
איה הוד02/04/2008לצערי לא אוכל לענות על שאלתך מאחר והגורם במקרה הזה הוא מאוד משמעותי.
למשל, אי ספיקת לב יכולה לגרום לבצקת ונפיחות ברגליים - עד שלא אדע מה הגורם לנפיחות יהיה לי קצת קשה לסייע עם עצה.לפעמים משהו נראה לנו קטן ופשוט אך אין לזלזל בו כי הגורם יכול לסכן חיים. אם אינך יודע את הסיבה גש לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינייםעידו02/04/2008
שלום
היש לכם טיפים לתרופות סבתא לכאב שן בינה שגודלת,הבשר מכאיב או העצב (לא אחרי טיפול או עקירה) התחלתי טיפול באנטיבוטיקה.בתודה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שן בינה
איה הוד02/04/2008כמובן:
עארק!!! בשטיפה מקומית או אפילו עם צמר גפן בלחיצה על האזור הכואב.
שימוש במשחת שיניים על בסיס אלוורה.
והנחת ציפורן (תבלין) בלחיצה על המקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות יתושיםחגית02/04/2008
האם יש איזה משהו טבעי להרחקת היתושים מהבית, צמח , או נוזל ריחני כלשהו.
תודה חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתושים
איה הוד02/04/2008שלום חגית,
נסי להדליק מבער עם שמן אתרי גרניום.
שמן הציטרונלה' המופק מעשב הלימון גם הוא יעיל ביותר. אפשר להניח מגבונים טבולים בשמן זה בבית, ו/או לשתול בעדניות את 'עשב הלימון.
וכמובן, אין יעילות טובה יותר כמו רשתות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבע תוש
שירי חבקין02/04/2008חגית היקרה
מתכון ותיק של אמי היקרה כולל את הציטרונלה כפי שאיה כותבת
כמו כן מנטה, אקליפטוס לבנדר עץ התה וגרניום
ניתן לערבב את השמנים ב100 מל שמן בסיס (שקדים או שומשום)
סך השמנים 40 מל. כלומר מספר טיפות מכל אחד.
ייתרונו של השמן שאין צורך למרוח אותו על כל הגוף אלה רק
על נקודות הדופק כמו שמורחים בושם. כמו כן אפשר
לשים אותו במבער ולטפטף טיפות בסלסלת צמחים יבשים
ולשים בחדרי ילדים ותינוקות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיערדנה01/04/2008
שלום ,
כבר שנים רבות שאני סובלת מנשירת שיער , כל הבדיקות שאני עושה הן תקינות .
בנוסף גם צמיחת השיער בשלושת החדשים האחרונים מאוד איטית באיזורים מסוימים.
הייתי שמחה לקבל טיפול לא קונבנציאנלי ( תרופת סבתא ) שעדיין לא ניסיתי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
שירי חבקין01/04/2008לדנה היקרה
לגבי האיבחונים מומלץ מאוד ללכת לאיבחון באירידיולוגיה שם רואים בגלגל העיין סיבות נסתרות לבעיות פיזיות שלא תמיד מוצאים בבדיקות.
מלבד זאת אני ממליצה על מטפלת ששמעתי רבות אודותיה היא מטפלת בנשירה באמצעות מכשיר מיוחד שמעסה את הקרקפת ומחדש צמיחת שיער .
ייתכן שזה קצת יקר ולכן אני גם כותבת לך על תרופות סבתא פשוטות להכנה בבית
שידועות כמסייעות לטיפול בנשירה:
1. שתיה מרובה של תה סרפד , רוזמרין והדס (לא מומלץ בהריון)
2. חליטה של סרפד ורוזמרין ולשטוף את השיער לפחות פעמיים בשבוע
3. להמנע מאסיפת השיער בקוקו או בתסרוקות המותחות אותו.
4. להמנע משימוש בקונדישנר ובשמפו המכילים SLS ובכלל להמנע משימוש בקונדישיונר/מרכך
5. עיסוי בשמן רוזמרין וחוחובה על שיער לח לאחר חפיפה.
אתר מעניין בתחום -
www.blorit.co.il
רנית ניצן - טיפול בנשירה במכשיר גלוואני
[email protected]
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיער
איה הוד01/04/2008מוסיפה המלצה לשימוש בעשב חיטה/שעורה/דגנים
קישור מצויין
איה הוד01/04/2008[a href='http://www.herbology.org.il/articles/newspaper-data/07Hilam/p36/article.html' id='link']http://www.herbology.org.il/articles/newspaper-data/07Hilam/p36/article.html[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבןליאת30/03/2008
שלום !
בתקופה האחרונה יש לי פרנויה לגבי זיקנה ואחת התופעות החשובות לי שלא יצמח לי שיער לבן.
האם ישנה אפשות לימנוע צמיחת שיער לבן?
חשוב לי מאוד לדעת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיער לבן
איה הוד01/04/2008שלום ליאת,
לצערי אינני יודעת.
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת שער שיבה
מירי03/07/2014בכל פעם ששותים נס קפה, קפה שחור, להוסיף במשקה כ-1/3 כפית מולסה לא מתוקה וללא גופרית. אפשר גם במקום אבקת הנס. אפשר להוסיף לכל מאכל מעט מולסה, סך הכול: בערך כף ליום. אני משתמשת במולסה לא מתוקה כ-25 שנים, אני בת 63 ואין לי שער שיבה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)