מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגמנטציהנגה28/04/2008
איך אפשר לטפל בפיגמנטציה (כהה) על עור הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
שירי חבקין28/04/2008לנגה שלום רב
לפיגמנטציה מומלץ לשטוף את הפנים בסבון קלנדולה
ולמרוח לאחר מכן משחת קלנדולה.
קלנדולה, ציפורני החתול הינו הצמח שידוע כמבהיר
כתמים .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסורואזיסשוש26/04/2008
לפני שלושה חודשים גילו אצלי את הפסוראזיס שמתאפיין בנקודות אדומות על הרגלייםהראש והגב. היסיתי משחות שונות כלום לא עוזר, הבעיה העיקרית שזה מאד מגרד ואני לוקחת כל יום כדור בלילה לאלרגיה ומעט מפחיט מהגרד. מה ניתן לעשות להפחתת הגרד ולטיפול? אנא תשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
שירי חבקין26/04/2008לשוש היקרה
אני ממליצה לעבור טיפול הומאופטי או טיפול בדיקור סיני שכן
לטפל בפסוריאזיס על ידי משחות רק מקל ואינו פותר את הבעיה.
אפשר לפנות גם לשיטה הנקראית אייפק ipec שמסייעת מאוד
לחזק את הגוף מול האלרגן ולכן הינה שיטה שיכולה לעזור במקרה שלך.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פסוריאזיס
איה הוד27/04/2008הי שוש,
כמי שיש לה פסוריאזיס (או יותר נכון היה), יש המון מה לעשות, אך לצערי פסוריאזיס לא תפתר בהמלצה או שתיים מפורום, אלא מטיפול של ממש שיורד לעומק העניין, וגם אז אין 100% הבטחה שזה יעלם לגמרי כי לפסוריאזיס אין באמת ריפוי וזו מחלה שתמיד רוחשת מתחת לפני העור גם אם היא לא פעילה וגם אפ הפריחה על העור לא נראית לעין.
פסוריאזיס מגיבה מאוד למצבי לחץ!!! מאוד!!!
לכן, הטיפול הראשוני יהיה במצב הנפשי, עד כמה שזה ישמע מוזר.
להרגעת הגרד באופן מקומי ניתן להשתמש במשחת "אלו-פרופוליס" מיוחדת שמורכבת מאלוורה וצמח הפרופוליס. אך הטיפול מבפנים הוא בלתי נמנע.
אני לא ממליצה על משחות אנטיביוטיות או סטרואידליות מאחר והן מקלות משמעותית במיידי אבל אח"כ בדרך כלל משלמים מחיר כבד כי ההחמרה לא מאחרת להגיע.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהויקטוריה ש.24/04/2008
איני אוכלת בשר ודגים (צמחונית) כבר הרבה שנים וכתוצאה מכך רמת ההמוגלובין אצלי נמוכה מאוד יש לי מחסור בברזל ו b12 (לפי בדיקות דם) ולכן אני חלשה מאוד ועייפה רוב הזמן. הייתי רוצה לדעת מה אני צריכה לאכול כדי לחזק את המערכת החיסונית שלי ולהעלות את ההמוגלובין והאם זה תחליף מספיק טוב שאפשר לחיות איתו כל החיים או שאני חייבת להתחיל לאכול בשר ודגים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנמיה וצמחונות
איה הוד24/04/2008שלום ויקטוריה,
התזונה צריכה להיות מותאמת ישירות עבורך.
חשוב לבדוק אם הבעיה היא רק חסר בברזל ו- B12 בתזונה או שקיימת גם מבעיית ספיגה שלהם בגוף.
אני לא חושבת שצריך לאכול בשר בשביל לקבל ברזל!!!
אבל על דגים לא הייתי מוותרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברזל וצמחונות
איה הוד26/04/2008כתבה מעניינת:
[a href='http://www.anonymous.org.il/nut-iron.html' id='link']http://www.anonymous.org.il/nut-iron.html[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהשרית24/04/2008
איה שלום רב,
תודה לך תשובתך נעזרתי בה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
:-)
איה הוד24/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזנייםימית אוז זרבי23/04/2008
איך אפשר לשחרר אוזן שהיא סתומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזן סתומה
איה הוד23/04/2008שלום ימית,
מאוד תלוי ממה נסתמה האוזן!!!
(מים? לחץ אוויר? דונג? דלקת? גודש?....)
ברמת העיקרון פיהוק גדול אמור לשחרר את זה.
במידה וזה לא עוזר ניתן להכין טיפות אוזניים משום או בצל לחמם עם טיפה שמן זית על מחבט, לקרר ולטפטף לאוז בעזרת טפטפת. ניתן להוסיף גם טיפת מיץ מלימון טרי.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלןעידו22/04/2008
שלום רב
הגבתי תגובה ליותר פרטים ככל הנראה לא ראית את זה אז מעלה פה שוב
אהלן תודה.
הפרטים הם -> חיידק בקיבה,חיידק במעיים-חיידק בדרכי השתן,דלקת בקיבה דלקת בתריסיון.
יש כאבי בטן וכעת גם התחיל להיות סינוסטיטיס.
לקחתי טיפול משולש של האנטיבוטיקה לבעיות של מערכת העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה השאלה?
איה הוד23/04/2008לא ברור מה השאלה בסופו של דבר?
תה מתאר כל כך הרבה מצבים המעידים על מצב דלקתי וחולשה או קריסה של מערכת החיסון.
חובה לגשת למטפל כדי לחזוק מבפנים באופן דחוף את מערכת החיסון ולהחזיר לגוף את החיידקים הידידותיים שהאנטיביוטיקה פגעה בהם. יש לחזק את הגוף ולתמוך בו באמצעות תזונה וצמחי מרפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים - תינוק בן חודש ושבועשרית22/04/2008
שלום רב,
יש לי ילד בן חודש ושבוע, במשך שבועיים רצופים הוא לא מפסיק לבכות כשאני אומרת לבכות הוא ישן בלילה אוכל סימלאק כל 3 שעות ובמשך היום יניקה (שאני לא אוכלת דברים שלא עושים גזים)
וסימילק אבל הוא ישן מעט מאוד ואת רוב היום מעביר בבכי, ניגשתי למיון נמסר אחרי בדיקות וצילום בטן שזה גזים מרל"מ נמסר גזים,
אמרו לי למרוח ערק בבטן, לא משהוא, רכשתי המון מוצרים להקל ה על הגזים אבל ללא תוצאות,
תה בבונג מרכך מעט את הכאבים.
ברצוני לדעת רכשתי שמן לעיסוי בבטן השאלה שלי האם לעסות בבטן או בכף הרגל?
ומה אתם ממליצים לי להקל על הילד?
אודה לכם על עזרתכם
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גזים בתינוק
איה הוד23/04/2008שלום שרית,
בדיוק היום ניהלתי טיפול בנושא.
מערכת העיכול של תינוק אינה שלמה. לוקח לה חצי שנה לערך להשלים את בנייתה.
לכן, בגיל הזה יש נטייה גדולה מאוד לסבול מגזים ואלרגיות וכאבי בטן.
הדבר הראשון והכי קריטי הוא לעבור להנקה מלאה ולזנוח כל תחליף חלב. אם זה בלתי אפשרי נסי למצוא תחליף שאינו על בסיס חלב או סויה.
הטיפול הוא בעצם בך - כי את המניקה.
יש לשנות את התזונה שלך וזה ישפיע באופן ישיר על הגזים של תינוקך!!!
עיסוי לבטן (אפשר גם בכפות הרגליים) הוא רק חלק קטן מאוד מהטיפול בגזים אצל תינוקות. הוא יכול להקל משמעותית אבל לא לפתור את הבעיה.
בנוסף, ניתן לעשות שימוש בטיפות הומיאופתיות לגזים של ד"ר רקווק - היוועצי בבית מרקחת לגבי הטיפות הנכונות.
ניתןן לעשות שימוש בחליטות תה על בסיס שומר וקמומיל.
גם עבורך.
חשוב: לעיתים גזים אינם בעיה של אוכל אלא של צורת אכילה. שימי לב האם הוא לא בולע אוויר בזמן האכילה או היניקה. אם כן, החליפי סוג בקבוק או פטמת בקבוק וודאי שהבנקה הוא תופס היטב את הפטמה.
מקווה שעזרתי,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבליאור22/04/2008
מזה כיומיים י ש לי כאבי גב בצד ימין למעלה כנראה מהתקררות .
מבקש עצה מה עושים להפחית את הכאב העצום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב
שירי חבקין22/04/2008שלום רב ליאור
באם אכן מדובר בהתקררות תוכל להכין לך
שמן עיסוי עם לבנדר וארניקה להרגעת הכאב
או לקנות משחת ארניקה בחנות טבע ובפארמים.
שמן מכינים ממאה מל שמן שקדים 30 טיפות
שמן אתרי לבנדר, 10 טיפות קמפור ו-20 טיפות שמן ארניקה.
ניתן לחמם קצת ולמרוח על המקום הכואב עד
לספיגת השמן.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי גב
איה הוד23/04/2008ניתן גם לנסות למרוח משחה מחוללת פלאים בשם ג'ל אמזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפולעדי22/04/2008
היש תערובת העוזרת לסנטר כפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול
שירי חבקין22/04/2008הכי טוב להפחית בסוכרים בפחממות ריקות
ולהרבות בפעילות פיזית, הליכה שחיה...
ובקיצור - לרזות.
להפחתת תאבון אפשר לקחת
2 טיפות של שמן אתרי אשכוליות במעט מיים
עשרים דקות לפני כל ארוחה עיקרית.
לשתות הרבה מיים ותה שומר, גם קר.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר ירוקשירלי22/04/2008
שלום וחג שמח
ראיתי שהמלצתן כבר מספר פעמים על חימר ירוק לבעית אקנה.
באיזו תדירות ניתן להשתמש במסכת חימר ירוק? האם ברמה היומית?
תודה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר ירוק
שירי חבקין22/04/2008שירלי שלום רב
מומלץ לשימוש פעם ביום במקרים
של אקנה כרונית ופעם ביומיים
במקרים יותר קלים.
לאחר שימוש קבוע ושיפור אפשר
לעבור לפעם פעמיים בשבוע
בהצלחה
חימר ירוק
איה הוד22/04/2008דרך אגב, השילוב של חימר עם צמחי המרפא קלנדולה, קמומיל, לוונדר ופרופוליס באקנה הוא אידאלי!
אפשר לעשות מסכות חימר ולאחר השטיפה למרוח משחה שמערבת את אחד או יותר מהצמחים הללו.
ניתן להכין תה קמומיל ובכל לילה לפני השינה לנקות את הפנים עם צמר גפן שהוכנס לחליטת הקמומיל.
בנוסף, אם יש קרם פנים - אפילו הכי בסיסי שיש, אני ממליצה לטפטף בו 3-5 טיפות שמן לוונדר איכותי ולערבב בפנים - חבל על הזמן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקנעמה21/04/2008
לאחר טיפול אנטיביוטי, היה לי פטריה בנרתיק , טופלתי ב-3 כדורים בנרתיק ומשחה מקומית, אך עדיין אני מרגישה צריבה, שאלתי:
האם העובדה שהייתה לי פטריה בנרתיק אחרי האינטיביוטיקה זה מחייב שש לי גם קנדידה במערכת העיכול?
(יש לציין שבכל התקופה של האינטיביוטיקה ואחריה אני שותה פרוביוטיקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה בנרתיק
איה הוד22/04/2008שלום רחלי,
לא, זה לא מחייב כלל.
אך סביר להניח שזה המצב מאחר וכאשר הפטרייה היא וגינאלית זה יכול בהחלט להעיד על כך שהיא מפושטת מאוד גם במערכת העיכול.
יש לגשת לנטורופת ולעבור אבחון ויכלול אבחון של מערכת העיכול ומערכת העצבים (כשקנדידה מפושטת היא יכולה גם להשפיע על מערכת העצבים, זה יכול להתבטא במצבי רוח, דיכאונות, עצבנות, חוסר סבלנות, רגישות יתר ועוד...)
ניתן אף לעשות בדיקת צואה לקנדידה, אם כי אני לא בטוחה כלל באמינות הבדיקות הללו מאחר וקנדידה במערכת העיכול יש לכולנו - אנו זקוקים לפטרייה הזאת!! השאלה היא האם היא יצאה מאיזון בהשוואה לחיידקים הידידותיים והאם היא גורמת לבעיות....
דרך אגב, אני לא יודעת מה התנפלו כל כך על עניין הקנדידה דווקא- יש מאות סוגים שונים של פטריות במערכת העיכול שלנו...אבל זה כבר נושא כתיבה לפעם אחרת :-)
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כינים בגיל ההתבגרות?דנה21/04/2008
יש לי בת שהיא כבכר גדולה. ונדהמנו לגלות שהכינים חזרו.
כי בכל זאת היא עוד מעט בת 15.
היא מאוד נקייה אבל גם לא בהגזמה. ככה שזה לא דבר שציפינו לו.
השתמשנו בשמפו מיוחד אבל זה לא עוזר.
גם השימוש בצסרק צפוף לא עזר.
האם לנסות חומץ? מה לעשות? איך זה ייתכן שבגיל ההתבגרות הכינים חוזרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינים בגיל ההתבגרות
שירי חבקין21/04/2008דנה שלום רב
הכינים הכינים...
2000 שנה ויותר הן איתנו ורק הולכות ומתחזקות.
אמנם אין כל כך סיבה להדבק בגיל 15 אבל תמיד יכול
להיות מצב שנמצאים ליד ילדים קטנים ואז הכינים
"עוברות דירה" בלי בעיה ואין שום קשר לגיל.
תכשיר שתמיד עובד הוא שמן בסיס עם שילוב של
רוזמרין, לבנדר, עץ התה ואקליפטוס.
המתכון נמצא פה בפורום.
בהצלחה וחג שמח
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בגיל 28שירלי21/04/2008
שלום רב,
אני בת 28 ומזה מספר חודשים אני סובלת מאקנה. עליי לציין כי בגיל ההתבגרות סבלתי מאקנה (ואז הטיפול היה באמצעות אנטיביוטיקה ותכשירים לטיפול חיצוני), אך ב-9-10 שנים האחרונות היה לי "שקט". לפני מספר חודשים הפסקתי ליטול גלולות ואז באופן הדרגתי החלה שוב תופעת האקנה.
לאחר בדיקות דם שעשיתי, רופאת העור שלי אמרה לי שמבחינה הורמונלית הכל תקין, ונתנה לי תמיסה לפנים, אך המצב לא השתפר.
אשמח אם תוכלי להמליץ לי על טיפול לפצעים ולאחר מכן על טיפול מונע, אם ישנו כזה דבר.
תודה וחג שמח,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאקנה
שירי חבקין21/04/2008מירב שלום רב
ישנו תכשיר על בסיס חזרת (אכן כן) שמאוד עוזר
לטיפול באקנה.
מלבד זאת מומלץ לשטוף את הפנים בסבון מחטא
של עץ התה ולמרוח על הפצעים משחת לבנדר אתרי או
עץ התה אתרי.
אני ממליצה מאוד לשלב עם טיפול פנימי של שתיה
מרובה של תה קלנדולה (מוכר גם כצמח ציפורני החתול)
כמו כן לקחת על בסיס קבוע כמוסות שום וכמוסות של
שמרי בירה לניקוי הדם לפי ההוראות שעל הקופסא או
לפחות פעמיים ביום.
להקפיד על תזונה נכונה שאינה כוללת מאכלים מטוגנים
ביצים, שוקולד ופיצוחים המכילים אחוז שומן גבוה.
מנסיוני גם חימר ירוק עוזר כמסיכה מחדשת ומזרזת
ריפוי אקנה. ולאחר מכן ניתן למרוח את המשחות
שציינתי או אלוורה רפואית.
בהצלחה
חג שמח
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמוסת ברזלנעמה20/04/2008
לאיה שלום !
רציתי לשאול אם כדאי לשתות כמוסות ברזל ביחד C ( ברזל במיניון 25 מ"ג וויטמין C במינון 50 מ"ג) אך מצד שני יש לי שני כיבים קטנים בתרסיריון ואני חוששת שזה לא מתאים עם קפסולה שיש בה ויטמין C , אך מצד שני ויטמין זה עוזר לספיגה טובה יותר של הברזל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברזל
איה הוד20/04/2008שלום נירה,
אני אישית לא בעד בליעת כמוסות ברזל, אלא לעיתים מאוד רחוקות.
בנוסף,מומלץ לשתות מיץ עשב חיטה או שעורה כל בוקר שעשירים בברזל ובעוד חומרים מזינים וזמינים לגוף, או מיץ מפטרוזליה(ברזל) +מיץ מחצי לימון סחוט טרי (ויטמין C) בבלדר עם חצי כוס מים כל בוקר!!!
בדקי האם הבעיה היא ברזל או ספיגה שלו.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום מעגילדנה20/04/2008
שלום, במה ניתן להעזר כדי לשחרר סוגר עגיל שנתקע באוזן
זיהום מעגיל
איה הוד20/04/2008משחת אלו-פרופוליס
משחת טראומיל
שמן עץ התה לחיטוי
כולם יכולים לסייע לטיפול באינפקציה אלא אם כן היא חמורה עד כדיי כך שהזיהום התפשט באופן המצריך התערבות מיידית של רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)