פורום תרופות סבתא - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תרופה לגרון - דחוף מאוד
    יעל
    12/05/2008

יש לכם תרופה לגרון שבאמת תעזור לי? זה מאוד חשוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה לגרון - דחוף מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה לכאבי גרון

אורה נחמה
    13/05/2008

א- ללכת לרופא לבדוק שאין חיידק ואז צריך אנטיביוטיקה לצעריינו.

ב- ישנו תרכיב מיוחד משמן טטרי ובנדר שהוא קרוי בשם "עזרה ראשונה" ואותו ניתן למרוח חיצונית על הגרון מתחת לצווארון והוא עוזר פלאים.
    אגב הוא עוזר לעוד המון דברים אחרים
    במידה ורוצים פרטים אתם מוזמנים

אור ואהבה
    אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לפנות אלי במסר ישיר לפה:

אורה נחמה
    13/05/2008

ניתן לפנות אלי במסר ישיר למייל:
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה לגרון

איה הוד
    14/05/2008

שלום יעל,

גשי לבית מרקחת ובקשי שיכינו לך בבקבוק מיצוי מהמצמחי אכינצאה אנגוסטיפוליה, פרופוליס ומור.
    שימי 20 טיפות ברבע כוס מים והתחילי לגרגר ולבלוע פעם בשעה.

יעיל! חזק! עובד!

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, ברצוני לדעת..
    .
    12/05/2008

השיניים שלי אינם כה לבנות וברצוני לשאול אותך האם יש דרך להלבין אותם בצורה טבעית?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום, ברצוני לדעת..

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים

איה הוד
    14/05/2008

שלום גברת,

ישנם מספר תרופות סבתא הנוגעות בנושא של הלבנת שיניים. אינני יודעת מה עובד ומה לא מאחר ולא ניסיתי אך את מוזמנת לנסות ולספר לנו :-)

תרופות סבתא להלבנת שיניים:

*לצחצח שיניים עם כפית מלח וכפית מיץ לימון או עם אבקת סודה לשתיה.
    *לצחצח שיניים עם מלח יחד עם קליפת לימונית מגוררת.
    *לשפשף את השיניים עם עלי מרווה או עםהקליפה הירוקה של אגוזי מלך.

בהצלחה :-),
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! המשיכי בעבודתך המצויינת

.
    14/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מטפלים בשיעול חזק
    עדן חסון
    11/05/2008

שלום, אני אסתר חסון.
    מעוניינת לדעת איך אני יכולה להעביר את השיעול,
    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,
    השיעול שלי נמשך כבר למעלה מ- 10 ימים,
    ואני מתקשה נורא להריח,
    מקווה שתעזרו לי בסיועכם.
    תוכלו ליצור איתי קשר בדואר אלקטרוני:
    [email protected].
    נשלח ב- יום ראשון ה- 11 למאי 2008. 13:19.

לקביעת תור
    סגירה
    איך מטפלים בשיעול חזק

הוספת תגובה

• שיעול יבש וחזק

אורה נחמה
    13/05/2008

זה נשמע כמו הצטברות של ליחה יבשה...

אז יש שמנים שניתן למרוח חיצונית על בית החזה והם עוזרים בכיוח ליחה וכן אפשרי על הגרון.

ויש עוד דבר שיכול להועיל- "נרות הופי לאוזניים:- זה גורם לשיחרור של כל המערכת אף אוזן וגרון וזה יכול להועיל ע"י המשיכה להוזזה של הליחה... ואז הליחה תשתחרר.

(זה אולי לא מובן למי שאינו המקצוע .. אבל אין אני יכולה להסביר את כל הפרטים פה.

שוב ניתן לפנות אלי בשמחה.
    אור ואהבה
    אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול

איה הוד
    14/05/2008

שלום אסתר,

מאוד משנה איזה שיעול יש לך ולא הצלחתי להבין מדברייך אם הוא יבש או רטוב וממה בדיוק התחיל כל העניין.

כללי: בבתי מרקחת יש סירופים טבעיים המכילים, בין היתר, את צמח הטימוס שידוע כיעיל ביותר נגד שיעול.

אם שום דבר לא יעזור, אני ממליצה לגשת למטפל כדי לבחון דברים קצת יותר לעומק.

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמר מחזור בגיל 40
    טלי
    11/05/2008

סימתי מחזור בגיל 40 מזל שיש לי ילדים , לא קיבלתי הורמונים ולא מעוניינת תופעות הלוואי היום אני בת חמישים יובש איום ונורא בכל חלקי הגוף כולל הוגינה מה יש לעשות בנידון אפילו עור הפנים יבש עד מאוד וכל קרם לא עוזר ה צ י ל ייייייייייייייייייייייייייייייייי

לקביעת תור
    סגירה
    גמר מחזור בגיל 40

הוספת תגובה

• יובש בגיל מעבר

איה הוד
    14/05/2008

שלום טלי,

רכשי כדורי אומגלין (רק של חברת טבעוני) ובלעי 2 בבוקר + 2 בערב על קיבה מלאה.
    רצוי בימים הראשונים להתחיל בהדרגה מכדור אחד+אחד ואז להעלות ל 2+2.

הטיפול חייב להיות מבפנים - קמים רק יקלו אבל לא יפתרו את הבעיה.
    את אמורה לראות תוצאות תוך 2-3 חודשים.
    אם לא, גשי לטיפול מעמיק המשלב תזונה וצמחי מרפא.

בברכה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע לגבי תוספים
    טלי
    11/05/2008

שאלותי הם
    1. מה זה קיו 10 ולמי ולמה הוא ניתן
    2, מה זה קול בלאנס למי הוא ניתן ולמה
    ומי מוסמך לתת את הרשום מעלה

לקביעת תור
    סגירה
    מידע לגבי תוספים

הוספת תגובה

• תוספים

איה הוד
    14/05/2008

הי טלי,

מאחר ועל קיו 10 יש מידע כל כך רב ברחבי האינטרנט, תסלחי לי אם אחסוך כאן בהסברים ופשוט אפנה אותך לכתוב בגוגל "קיו 10" ולקרוא עליו ממש בהרחבה.

לגבי Col-Balance: כשמו כן הוא - תוסף תזונה צמחי טהור המיועד לאיזון הכולסטרול בגוף ולניקוי השומנים והסוכרים מכלי הדם. הוא מכיל תמציות מרוכזות ומיובשות של חילבה, כורכום, זנגביל, עלי זית ופלפל שחור.

מחקרים שנערכו בשנים האחרונות הוכיחו את תרומתם של הכורכום והחילבה לניקוי הכבד ולניקוי כלי הדם משומנים וסוכרים. קול-באלנס מיועד לאיזון הכולסטרול באמצעות ניקוי טריגליצרידים ,השומנים והסוכרים מהדם, להמרצת פעולת הכבד, למניעת סתימות בכלי הדם במטרה להבטיח זרימה תקינה של הדם בגוף.

באמצעות שיטות מיוחדות מפיקים מהצמחים תמציות מרוכזות מאוד שמאפשרות לספק לצרכן מוצר קומפקטי, איכותי ויעיל לאיזון של רמת הכולסטרול בגוף. לתמציות המרוכזות של עלי הזית, הזנגביל והפלפל השחור תפקיד חשוב בהעצמת יעילותן של תמציות הכורכום והחילבה ובהגברת ספיגתן בגוף.

הריח המופרש מהגוף עקב צריכת חילבה מניא רבים מלהשתמש בו. כדי להתגבר על בעיית הריח פותחה שיטה להפרדה וריכוז הספונין, החומר הפעיל בחילבה. החומר המתקבל מכיל חומר פעיל בריכוז גבוה, שמונע את ספיגת הכולסטרול הרע LDL וייצורו בגוף ומאט את ספיגת הסוכר בדם, ללא הריח המתלווה לצריכת זרעי חילבה טחונים.

כמוסת ColBalance מכילה חומרים פעילים שווי ערך ל- 24 כפיות של צמח מיובש טחון.
    תכולה: 30 כמוסות (מינון לחודש ימים) - לאור הריכוז הגבוה של החומרים הפעילים די בנטילת כמוסה אחת ליום.

המוצרים הללו הם טבעיים לחלוטין ולכן אפשר לרכוש אותם ללא מרשם בבתי מרקחת, בתי טבע, מטפלים פרטיים וכו'

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרון
    רענן
    10/05/2008

שלום רב
    ושבת שלום
    היש פיתרון נגד ליחה ויובש בגרון?
    ומה אפשר לקחת לגרון לאחר צעקות וריב אז אין קול וכאבים בגרון יש חזקים .
    עידו

לקביעת תור
    סגירה
    גרון

הוספת תגובה

• גרון

איה הוד
    14/05/2008

הי עידו,

ליחה נפתרת לאחר שינוי תזונתי מאחר וישנם מזונות שאנו אוכלים ביומיום וגורמים לגוףליצר את הליחה. לאחר שמורידים מהתפריט את המזונות הללו הליחה נעלמת לחלוטין.

אם צעקת חזק וכואב לך הגרון שתה תה קמומיל עם דבש.
    זה ירגיע גם את העצבים :-)

איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני
    כוכי
    09/05/2008

הי,
    אני בת 38 ,בריאה בדר''כ,לאחר שתי לידות בניתוח קיסרי.בעייתי היא שאני לא מרגישה צורך לקיים יחסי מין עם בעלי. לציין כי יש לנו מערכת יחסים נהדרת ואוהבת ומאוד תומכת. בעלי מאוד מאוד סבלני כלפיי אבל לי יש רגשות אשם קשים בשל כך.
    עוד אציין ואומר כי תופעה זו זרה לי והחלה לאחר לידת בתי השניה. מה עושים?אנא עיזרו לי.תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני

איה הוד
    09/05/2008

שלום שיר,

לא מזמן אני ושיר ענינו כאן לאישה עם פחות או יותר אותה שאלה.
    אני הסברתי שיש לכך הרבה קשר הורמונלי וצריך לאזן זאת ושיר נתנה כמה עצות נפלאות על איך להעלות את החשק המיני בעזרת שימוש בשמנים אתרים וכו'.
    (נסי למצוא את התשובות שלנו בפורום)

ישנם צמחי מרפא כגון המאקה והויטקס שמשפיעים על החשק המיני לטובה, ההמלצה היא גם לאכול הרבה רימונים שהם סמל לשפע, פיריון, אהבה ומיניות.

אך מאחר ואצל כל אישה זה שונה, וישנם גם הרבה גורמים פסיכולוגיים/רגשיים/נפשיים שמעורבים כאן, אני ממליצה לך לגשת למטפל באופן פרטי כדי לטפל בעניין מקרוב.

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפרחת טיטולים
    עינב
    08/05/2008

בני בן ה8 חודשים נותח לפני כמה ימים ניתוח לתיקון מחלת הירשפרונג בגלל שאף פעם לא היתה לו צואה יש לו גירוי חזק מאוד בישבן האם יש משהו טיבעי שיכול להקל עלייו?

לקביעת תור
    סגירה
    תפרחת טיטולים

הוספת תגובה

• תפרחת טיטולים

איה הוד
    08/05/2008

הי עינב,

בדיוק דיברתי על הנושא הבוקר!
    2 אופציות מדהימות שאני מכירה:
    1. משחת טראומיל!!!
    2. משחת קלנדולה

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת צלקות ברגליים
    הדס
    07/05/2008

כתוצאה מהסרת שיער ברגליים בשעווה צמחו לי שערות מתחת לעור .ניסיתי להוציאם בעזרת פינצטה ונגרם לי מכך צלקות . אשמח מאד לקבל תרופה שתעזור לי להעלים את הצלקות

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת צלקות ברגליים

הוספת תגובה

• צלקות

איה הוד
    08/05/2008

שלום הדס,

משחת קלנדולה יכולה להועיל.
    תוכלי להיוועץ גם לגבי שילוב של שמנים אתרים מסויימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול וליחה אצל תינוקת
    גאיה
    06/05/2008

שלום רב,

רציתי לשאול כמה שאלות -
    א. בתי בת 10 חודשים סובלת משיעול עם ליחה מזה כיומיים שלושה. הרופאה המליצה על כדורים
    כלשהם להקלה על השיעול. הייתי רוצה לדעת האם יש דרך טבעית יותר לטפל בכך.
    ב. כמו-כן, האם יש דרך טבעית לטיפול בשילשולים אצל תינוקות? הרופאה המליצה על קפסולות של
    חיידקים פורביוטיים - האם זה מומלץ?
    ג. יש לי נשירה מאוד גדולה של שיער, כיצד מומלץ למנוע זאת? (זו כבר לא הנשירה שאחרי ההריון,
    את הנשירה ההיא כבר עברנו לפני כמה חודשים...).

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שיעול וליחה אצל תינוקת

הוספת תגובה

• שיעול וליחה

שירי חבקין
    07/05/2008

גאיה שלום רב
    אתייחס כרגע לנושא הליחה והשיעול
    את יכולה לתת לה תה קורנית חלש פעמיים ביום.
    אפשר להמתיק ואז זה לא נורא מר.
    הקורנית מכייחת ומאוד עוזרת לשיעול וליחה.
    כמו כן קיים סירופ מצויין לילדים וגם לתינוקות
    מעל גיל חצי שנה המורכב מתערובת של צמחי מרפא
    ובמיוחד צמח הסמבוק.
    קוראים לו סמבוכל ואפשר להשיגו בבתי מרקחת ופארמים.
    כפית עד שתיים ביום זה בהחלט מספיק למספר ימים
    עד שרואים שיפור.
    באם השילשולים הינם כתוצאה מוירוס אז הסירופ
    יעזור גם לכך כיוון שהסמבוק עוצר את התפתחותו
    ומחזק את המערכת החיסונית.
    לגבי הנשירה שאת מתארת הכנסי לאתר בלורית, שם
    יש הסברים על כל סוגי הנשירה והמלצות טיפול.
    www.blorit.co.il
    בריאות והצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תורמוס
    חן טייב
    06/05/2008

יש לי שאלה קצת אחרת .. אבא שלי רוצה לאכול תורמוס והוא רותה לדעת כמה קלוריות למאה גרם יש בהם .?

לקביעת תור
    סגירה
    תורמוס

הוספת תגובה

• תורמוס

איה הוד
    06/05/2008

שלום חן,

אני לא הייתי דואגת לגבי כמה קלוריות מכיל מזון כלשהו, אלא הייתי ממליצה לברר לגבי ההרכב והאיכויות שלו. אני לא מאמינה בשיטת הקלוריות ומעדיפה להמליץ על משהו בריא גם אם הוא מכיל יותר קלוריות (אחד ההבדלים מיני רבים בין דיאטנים לנטורופתים)

ורד לב, נטורופתית מקסימה, כתבת את הדברים בצורה כל כך ברורה במאמר הבא:
    "הערך הקלורי של מזון נמדד ע"י שקלול אבות המזון שבו- פחמימות, חלבונים ושומנים. הוא אינו מחשיב את סוג הפחמימה, החלבון או השומן ו/או את איכותו, כמו גם את תכולת הויטמינים והמינרלים באותו המזון...
    [a href='http://www.reader.co.il/article/3159/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%96%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA' id='link']להמשך קריאה - לחצו כאן[/a]

תורמוס שייך למשפחת הקטניות ולכם הוא נחשב למזון בריא ועשיר בחלבון. חשוב להשרותו במים ללילה כדי להרחיק ממנו חומרים רעילים (מרים) ובבישול אף להחליף פעם אחת את המים.

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר ווסת
    נועה
    05/05/2008

האם ישנן המלצות טבעיות לטיפול בהעדר ווסת (אני בת 34, הפסקתי נטילת גלולות לאחר למעלה מ 10 שנים של נטילה רצופה, בחורה רזה, צמחונית, העדר ווסת במשך 5 חודשים, מטופלת בדיקור סיני ובצמחי מרפא למעלה מחצי שנה ללא תוצאות)?

לקביעת תור
    סגירה
    העדר ווסת

הוספת תגובה

• העדר וסת

איה הוד
    05/05/2008

שלום נועה,

מצבך מאוד מוכר ואני שומעת אותו רבות: נשים שהפסיקו גלולות והמחזור ממען להגיע.
    אני יכולה לומר מניסיון שהשילוב בין צמחי המרפא הנכונים המותאמים באופן אישי, לבין דיקור הוא שילוב מנצח.
    וכל שנדרש הוא סבלנות.
    אחרי 10 שנים רצופות שבהן הגוף לא קיבל מחזור בכוחות עצמו, צריך לתת לו קצת זמן לחזור לאיזון - זה לא פשוט.

הבחורה האחרונה שהיתה אצלי בדיוק עם אותה בעיה, קיבלה ממני צמחי מרפא, הנחיות תזונתיות ונעזרה גם במדקר. אחרי 4 חודשים המחזור הגיע - הסבלנות וההתמדה משתלמות.
    אז יש נשים שהמחזור מגיע צ'יק צ'אק ויש כאלה שלאט יותר, זה גם מאוד תלוי בכמה זמן נטלת גלולות, במצב המערכת ההורמונלית באופן כללי, בהיסטוריה ההורמונלית, האם ישנן בעיות נילוות ברקע, מהו המצב הנפשי/רגשי ...המון גורמים משתנים נלקחים בחשבון כאן ומשפיעים על המצב.

ישנם צמחים מרפא נהדרים למצב זה, כאשר הידועים מכולם הם הויטקס והאנג'ליקה הסינית, אך אני אוהבת לשלב גם את המאקה ואת הסרפד אם יש בעיית אנמיה וחוסר בברזל מאחר ואם יש נטייה לאנמיה הגוף לא תמיד מוכן לאבד ברזל בדימום המחזורי ולכן זה יכול להקשות על קבלת המחזור.

שורה תחתונה:
    1. סבלנות
    2. לוודא שאת מקבלת את הצמחים הנכונים ובמינון הנכון (ניתן לעשות זאת לאחר אבחון)
    3. להמשיך עם הדיקור
    4. לוודא בבדיקות דם מה מצב הברזל
    5. לאכול תזונה בריאה, מזינה ותומכת.
    6. לקבל הנחיות לגבי תוספי מזון שיכולים לזרז ולהועיל לתהליך...

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעדר ווסת

נועה
    16/05/2008

תודה מקרב לב על התייחסותך המעמיקה

שאלה קטנה: צומח לי בגינה שיח אברהם מצוי (ויטקס). האם ניתן לשתות תה העשוי מחליטה שלו?

בתודה מראש

נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט!

איה הוד
    17/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעדר ווסת

נועה
    17/05/2008

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת
    מוריה
    04/05/2008

מה אפשר למרוח על צלקת עמוקה שלא יהווה סכנה לעובר (אני בהריון)
    הצלקת נוצרה מכוויה ומאוד מפריעה לי. אני חוששת שאם אחכה עם הטיפול עד לאחרי ההריון, הצלקת תהיה כבר ישנה מדי לטיפול
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    צלקת

הוספת תגובה

• צלקת

איה הוד
    05/05/2008

שלום מוריה,

את צודקת - יותר קל לטפל בצלקת טרייה.
    השתמשי בצמח הקלנדולה לשימוש חיצוני על הצלקת - עשי קומפרסים 2-3 פעמים ביום עם צמר גפן ספוג במים שהוכנסו אליהם כמה טיפות ממיצוי צמח הקלנדולה שניתן להשיג בבתי מרקחת.

ניתן גם להשיג את הקלנדולה במשחה.

בהצלחה,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומנים בדם ולחץ דם
    טלי
    04/05/2008

איזה תה צמחים טוב להורדת כולסטרול ושומנים בדם וכמו כן לחץ דם
    בעלי השתמש במשך שנים בכדורים להורדת שומנים ועכשיו אינו מסוגל יש לו כאבי שרירים מכך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שומנים בדם ולחץ דם

הוספת תגובה

• כולסטרול

איה הוד
    05/05/2008

שלום טליה,

אכן ידוע שאחת מתופעות הלוואי של תרופות להורדת כולסטרול כגון סימבסטטין/סימוביל היא כאבי שרירים.

קיימים מספר צמחי מרפא, תוספי תזונה והמלצות תזונתיות והרגלים, המסייעים להורדת כולסטרול והשילוב בין כל הגורמים הללו הוא השילוב המנצח.

בטיפולים שלי אני מרכיבה תוכנית תזונתית שכוללת העדפת חומצות שומן חיוניות, מזונות ותבלינים להורדת כולסטרול כגון שום ואגוזי מלך, מתאימה צמחי מרפא, ממליצה לפי הצורך על תוספים כגון אומגה 3 ועוד, ועושה, בין היתר, שימוש בכדורים בשם col-balance

בהצלחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא או משהו שעוזר ....
    מתעניין
    04/05/2008

שלום,
    יש לי נשירת שיער שהתחילה מגיל 18 בערך והשיער הולך ונהיה דליל יותר ויותר.
    התעניינתי לגבי תרופות וכו'.... (בטח אתם מתארים לעצמכם עד כמה הייאוש ניכר לבחור בגיל 18,19 וזה הביא אותי להשתמש בכל מיני דברים שאחת התרופות המוכרות היא - הפרופסיה

קראתי באינטרנט שישנם מדענים או משהו כזה שמרכיבים מצמחי מרפא: משחות, פורמולות וכו'...
    הבעיה היא שאף אחד לא מדבר על זה מאיפה ניתן להשיג

אני אני בא אליכם בבקשה לעזור לי ולא לשלוח אותי לפורום עיצוב שיער כי במקרה אני מהתחום
    ושם אין מה שיעזור ותסמכו עליי שאני יודע
    אבל אני יותר מקווה שרוקחות יכולה לעזור והרבה

אשמח לקבל כל טיפ, פיתרון וכו'....

בברכה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

איה הוד
    04/05/2008

שלום מתעניין,

ובכן, אני לא אפנה אותך לפורום שיער, אבל אני כן אפנה אותך לפורום הזה מאחר ושאלתך נשאלה כאן בעבר הרבה מאוד פעמים והתשובות נמצאות שם בהרחבה.

הטיפול בנשירה חייב להיות פנימי ולא רק חיצוני.
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה