מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי שיעראני1803/05/2008
היי, אני בת 18 ויש לי שיער ג'ינג'י אבל אפשר למצוא בו גם שיערות לבנות, לא הרבה, אבל בכל זאת...לפי מה שהבנתי מאימא שלי, התחילו לה השיערות הלבנות גם מגיל צעיר, כלומר זה כנראה גנטי, אבל רציתי לדעת אם יש בכל זאת איזשהי דרך שאני יכולה למנוע, אפילו בקצת, את הופעת השיערות הלבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיער
איה הוד04/05/2008שלום לך,
ממליצה בחום לפנות כאן באתר לפורום שיער.
:-)
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפי הטבעתavivit03/05/2008
החלו לי כאבים לאחר יציאה. תמיד יש לי יציאות טובות כל בוקר . לאחר הפעם האחרונה לפני כ4 ימים כואב לי . מאז הכל תקין .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בפי הטבעת
איה הוד03/05/2008שלום אביבית,
האם את שואלת שאלה או מספרת על טיפול שהצליח?
אם מדובר על האופציה השנייה נשמח לשמוע במה השתמשת שגרם לדברים להסתדר.
:-)
שבוע מקסים,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואלת
avivit03/05/2008היציאות תקינות אך יש כאב מתמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
איה הוד03/05/2008כאב מסוג זה יכול לנבוע מטחורים (חיצוניים או פנימיים שלא חייבים לדמם) או כתוצאה מפיסורה.
מרחי 3 פעמים ביום משחת טראומיל בפי הטבעת.עשי זאת גם אחרי היציאה.
עברי לשימוש במגבונים לחים.
בכל מקרה, שווה לגשת לבדיקה אצל פרוקטולוג לאבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשימוש בכרוב כתרופהשריתת03/05/2008
אמרו לי שיש להשתמש בכרוב על נפיחות אך השאלה היא האם להשתמש בו רגיל מהמקרר או להרתיח?
ומה ההרתחה נותנת בככל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כרוב
איה הוד03/05/2008שלום שרית,
אם התכוונת לנפיחות חיצונית על הגוף (או במפרקים כתוצאה מדלקת)- אני מכירה את השימוש בכרוב טרי. לכרוב יש תכונה מאחת רקמות ונוגדת דלקות.
שתייה של מיץ כרוב או מי כרוב מורתח משמשת לדברים אחרים כגון טיהור מערכת עיכול וסיוע לטיפול באולקוס.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות יתושיםימית02/05/2008
בוקר נפלא!
בני בן השנתיים סובל מעקיצות מרובות של יתושים.
כל הזמן רק מתווספים לו עקיצות והוא מגרד אותם ופותח אותם לפצע ומשום כך זה לא עובר לו.
אשמח מאוד לקבל עצות לתרופות סבתא לגרד ולמניעת העקיצות.
המשך יום קסום ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עקיצות
איה הוד02/05/2008בוקר נהדר ימית,
פרט לאלוורה אמיתית למריחה חיצונית שיעילה גם להפחתת הגרד וגם לריפוי הפצעים על העור,
שבת שלום,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה איה!
ימית02/05/2008יש לי עוד שאלה קטנה.
מה לגבי צינון כרוני של הבייבי שלי?
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה של שיער בגבותריקה01/05/2008
שלום אני כבר המון זמן מאריכה גבות לאחר שהייתי אצל קוסמטיקאית על מנת לסדר את הגבות והיא גם גזרה לי מהם על מנת לעצב אותם.
לאחר מס' פעמים השיער בחצי השני של הגבה הדלל וצומח בקוצים קטנים רציתי לדעת איך אפשר לגרום לשיער לצמוח שם???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צמיחת שיער
איה הוד01/05/2008אנא פני לפורום שיער, אני מאמינה שהם הכתובת.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי או גירוד בלתי פוסק בפותטל01/05/2008
לפני יומיים החל לגרד לי באיזור השפתיים התחתונות שך איבר המין אך לא יחסתי לכל חשיבות
היום הגירוד הלך והתחזק החל משעות הבוקר עד כדי כך שנאלצתי לעזוב מוקדם את עבודתי ולהגיע הביתה לשטיפות במים פושרים כל שעה בערך ולהישרא עירומה ללא בגדים ( ולהלך עם מגבת רוב היום עד עתה )
ניסיתי לחפש תרופת סבתא אס או אס היכולה לעזור לי כרגע עד מחר או עד התייצות עם גיניקולוג.
מניסיוני לא חוויתי גירוי כזה נוראי וכואב מעולם בעבר .
אני מקיימת יחסי מין בטוחים, כרגע אני במחזור ודואגת להקפיד על שטיפות והיגיינה בצורה היסטרית.
האם יש איזה טיפול שיכול להרגיע לי את המצב כרגע ?אני ממש כואבת וסובלת
יש לי בבית דבש, סינטומיצין לעיניים , טלק לתינוקות וגם נגד שפשפות , פירות וירקות מגוונים האם משהו מבין אלה יכול לעזור ? אשמח לתגובה דחוף !!!!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי
איה הוד01/05/2008שלום טל,
אם מדובר על גירוי חיצוני יש אפשרות למרוח משחת אלו-פרופוליס 3 פעמים ביום - עובד כמו קסם!
בנוסף, ניתן לרכוש בבתי מרקחת ג'ל וגינאלי עץ התה ולמרוח - גם כן יעיל להרגעת האיזור.
תוכלי לנסות גם אלוורה איכותית פעילה (לא מה שיש בסופרים בצבע הירוק!).
תקני כדורי אצידופילוס(בלי FOS) -קחי שניים ליום בבליעה.
ובנוסף, עשי שטיפות וגינליות עם יוגורט- ביו לבן פשוט - זה עם החיידקים הידידותיים. פשוט מרחי את היוגורט למטה ושימי פד/תחתונית כדי לא ללכלך את התחתון. היוגורט חשוב גם בגלל החיידיקם הידידותיים וגם הקור שלו מאוד מרגיע. עשי זאת פעמיים ביום - ניתן אפילו להחדיר אותו מעט פנימה וללכת לישון ובבוקר לעשות מקלחת ולשטוף הכל.
חשוב לוודא מה המקור לבעיה ולטפל בו מיידית. אין להזניח מצב זה מאחר ואם מדובר בדלקת היא עלולה להתפשט פנימה.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד
נופר02/05/2008הי טל
גם לי היה את זה, פעם אחת כפטריה ופעם אחרת פשוט גירוי. ג'ל עץ התה (בסופרפארם יש) מאוד מאוד עוזר! וגם טבע קוטן, מאוד עוזר בשביל גירוי גם ללא פטרת. אבל זה במרשם.
מקווה שאת מרגישה יותר טוב...
לי היה פעמיים, ומאז (בגלל הטראומה : ) תמיד יש אצלי בבית את שני אלה, למקרה חירום. באמת מומלץ. בהצלחה : )!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בבוהן כף הרגלגאיה30/04/2008
שלום,
בבוהן כף הרגל שלי יש הפרשה של מוגלה מתחת לציפורן (אני לא בטוחה אם ציפורן חודרנית כי אני רואה את הציפורן והיא נראית שלמה). האבצע עצמה אדומה, נפוחה וכואב כשאני נוגעת בה.
האם יש טיפול מומלץ למקרים אלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גאיה
איה הוד01/05/2008יש ללהשרות את הבוהן במים חמימים עם שמן עץ התה.למרוח משחת "טראומיל" או "אלו-פרורפוליס".
אם המצב חמור - ללכת מיד לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרנהדנה30/04/2008
שלום,
אני בת 40 וסובלת ממגרנות האם יש טיפול מונע או טיפול כשמגיע התקף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מגרנה
איה הוד30/04/2008שלום דנה,
יש המון אפשרויות טיפול הכוללות: שינוי תזונתי וגילוי מזונות המהווים עבורך טריגר למגרנה ומיגורם מהתפריט, דיקור סיני, צמחי מרפא, שתיית מים, לא לדלג על ארוחות, לאזן את המערכת ההורמונלית עם צמחי מרפא ותזונה אם המגרנות מגיעות או מחמירות באזור המחזור החודשי, שימוש במוסיקה מרגיעה, טכניקות להרפיית מתחים, שיטת EFT, שימוש בדמיון מודרך כדי לגלות מה גורם למגרנות כדי שיהיה אפשר לטפל בגורם, רפלקסולוגיה ועוד רבים.
אספר לך סיפור יחסית מוכר:
היה בחור שעשה תאונת דרכים על אופנוע. מי שגילה אותו מרוח על הכביש וקרא לאמבולנס היה שליח פיצה. הבחור שעבר את התאונה כבר הספיק לעבור שיקום ולהחלים לגמרי חוץ מ....כאבי ראש בלתי נתפסים ששום דבר לא עזר להם. הוא ניסה את כל הטיפולים האפשריים ושום דבר לא עזר. בסוף, התגלה שהבחור גר מעל פיצרייה!!!
זוכרת מי גילה אותו בתאונה?
המוח יצר התניה!
ובצורה תת מודעת ריח הפיצות בביתו מהפצרייה למטה גרם לכאב ראש תמידי.
ברגע שההתניה התת-מודעת הזאת שנוצרה בגוף שוחררה בעזרת טיפול נכון, כאב הראש נעלם כלא היה. הריח של הפיצה התקשר לו עם התאונה.
שורה תחתונה:
נסתרות הן דרכי הגוף והנפש.
לא תמיד אנו יודעים מה המקור או הגורם לבעיה ממנה אנו סובלים.
הסיבות למגרנות הן כל כך רבות ולכן חשוב ללכת ליעוץ מקצועי ולבדוק את כל האפשרויות.
חשוב: אין לזלזל בבדיקות כגון CT מוח, בדיקות דם, בדיקת רופא.
אין לטפל רק בסימפטום (גם לא באופן טבעי) אלא לנסות להבין מה השורש ולטפל בו.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
שירי חבקין30/04/2008לדנה שלום רב
רציתי להוסיף לעצותיה הנפלאות של איה את המתכון הבא:
להכין קנקן של ליטר מיים רתוחים, כף בן חרצית, כף לבנדר,
כף זעתר וכף מנטה חריפה.
משרים את הצמחים במיים כרבע שעה, מסננים ושותים במשך
היום.
למניעה ניתן לשתות כוס ביום. אפשר לשתות את החליטה קרה.
צמח הבן חרצית ידוע ונחקר רבות בתחום המגרנות ולכן אם מדובר
במיגרנה שחוזרת במחזוריות קבועה, כמו לפני מחזור או בסופי שבוע
אפשר להיעזר בכמוסות של צמח זה.
עוד מתכון יעיל הוא להכין שמן עיסוי המורכב ממאה מל שמן בסיס
(שקדים, שומשום וכיו') 20 טיפות שמן אתרי של נענע חריפה
20 טיפות לבנדר וחמש טיפות נבט חיטה.
מורחים על הרקות, העורף והצוואר. משתדלים להמנע ממריחה
באיזור העיניים כדי לא ליצור צריבה מהאדים שעשויים להיות חריפים עבור העין.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-קנדידהנעמה30/04/2008
לאיה שלום !
על פי בדיקת צואה יש לי קנדידה ברמה בינונית (היה לי חשד עלפי פטריה בנרתיק שהיה קשה לי להתפטר ממנה וכן אני אחרי טיפול אנטיביוטי)
הוצע לי להשתמש לטיפול אקוטי בקנדידה (פרט לאצידופולוס ותזונה) בתמצית זרעי אשכוליות ,
שאלותי:
האם זה יכול להוות בעיה להשתמש בתמצית זרעי אשכוליות אם יש לי כיבים בתריסריון ? (אומנם כיבים קטנים)
מה את מציעה לעשות נגד קנדידה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קנדידה
איה הוד30/04/2008שלום נירה,
תמצית זרעי אשכוליות נפלאה למצב זה גם בשימוש פנימי בשתייה וגם בשימוש חיצוני בשטיפה ואגינלית אם יש הפרשות וקנדידה וגינאלית.
לא בטוח שהייתי הולכת על זה אם יש כיבים! אבל צריך לבדוק את זה באופן אישי.
אישית, אני לא מאמינה בכל הטרנד הטיפולי הזה שיש היום לקנדידה. טרנד שעושים עליו לצערי הרבה כסף ולא תמיד בצדק. צריך להבין שקנדידה היא פטריה חשובה מאוד לגוף ואנחנו לא יכולים לחיות בלעדיה. הבעיה נוצרת כאשר האיזון בינה לבין החיידיקם הטובים מופר וכאשר היא יוצאת משליטה ומתפשטת.
ודרך אגב, אין לי מושג למה "התנפלו" רק על פטריית הקנדידה, הרי יש מאות סוגים שונים של פטריות וקנדידה היא רק אחת מהן.
כללי:
חשוב לשתות הרבה מים, לקחת אצידופילוס, להמנע מסוכרים, קמח לבן ושמרים, לטפל בכל מצב של סטרס, דאגה או לחץ כי זה קשור מאוד, לקחת צמחי מרפא אנטיפטריתיים ומחזקי חיסון שהותאמו לך אישית ולעבור תהליך דה-טוקסיפיקציה (ניקוי רעלים).
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נירה30/04/2008תודה רבה על תשובה.
רציתי לדעת אם פרופרג'יל של חברת טבעוני יכול לעזור לי, היות שהוא עוזר גם לכבים וגם לקנדידה ?
הוצע לי לקחת גם ויטמין e כתמיכה בכבד וגם בגלל שהוא אנטי אוקסידנט, וגם עוזר בנושא ההורמונאלי,מה דעתך? אודה לך מאוד על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי...
נירה30/04/2008וגם אני מצרפת עשב שעורה (גרין מגמה) 2 כפיות בכוס מים בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי נירה
איה הוד30/04/2008כל מה שציינת יכול להיות נפלא עבורך!
אני מאוד אוהבת את הפרופרג'יל!!!
שתי איתו הרבה כדי למנוע מצב של עצירות!
הוא ממש מתאים לך כאן, כולל עשב שעורה שאני אוהבת להשתמש בו מאוד מאוד ורואה בו יצירת טבע מופלאה שמכילה את כל הויטמינים האפשריים והרבה מעבר לכך.
ויטמין E לא הייתי לוקחת בכדור...תעדיפי לקבל אותו יחד עם נוגדי חמצו נוספים, כולל תמיכה בכבד דרך תזונה וצמחי מרפא. למשל: ארטישוק, סלק, צמח שן הארי, סיליבום מריאנום ועוד
ליל מנוחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית זכרוןברכה29/04/2008
לאחרונה חלה ירידה ברמת הזכרון מה רצוי לאכול/לעשות עלמנת לשפר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיכרון
איה הוד29/04/2008שלום ברכה,
דבר ראשון יש להגביר את זרימת הדם למוח על ידי פעילות גופנית וצמחי מרפא כגון ג'ינקו בילובה, בקופה ועוד (מוטב לגשת לאיש מקצוע שירכיב לך פורמולה מכמה צמחים באופן אישי ולוודא שאת לוקחת צמחי מרפא באיכות טובה עם חומרים פעילים אחרת זה כמו כוסות רוח למת)
חשוב לאמץ את המוח עם תרגילים מחשבה ומשחקי זיכרון.
לוודא שאין עומס מנטאלי או סטרס מחשבתי כלשהו שמטריד את המנוחה ויכול לפגוע ביכולת להתרכז ולזכור דברים. ואם קיים עומס כזה יש לטפל בו.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית זיכרון
שירי חבקין30/04/2008אפשר להוסיף גם לציטין לתזונה היומית
בפתיתים על סלט או גבינות
או בכמוסות של 1000 מג ליום
כמו כן צמח הרוזמרין ידוע כמשפר זיכרון.
בפולקלור היווני מסופר על התלמידים ביוון
העתיקה שהיו עונדים זרים של רוזמרין
בלילות שלפני בחינות כסמל
לחיזוק הזיכרון והצלחה בבחינות.
אפשר לשתות 2-3 כוסות ביום.
לא מומלץ בהריון
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ןטיפים לחרדותחנה29/04/2008
שלום בני בן 32 סובל מגירודים בפנים .נזלת והתעתשויות . עלי לציין שהוא לו ביקר אצל רופא לאלרגיה ולא עשה שום בדיקות. זה מופיע כמה פעמים ביום הולך ובא וזה התחיל לפני כשנה עכישיו הוא בהתקף אלרגי מה עליו לעשות תודה מראש
אלרגיות וחרדות
איה הוד29/04/2008שלום חנה,
כאשר מגיעים אלי לטיפול באלרגיות אני מתאימה תזונה אנטי-אלרגית מאוד ספציפית לאדם עצמו -תזונה שממנה אני מסירה את כל הגורמים שיכולים לגרום למצבי אלרגיה, ולעיתים אני אף הולכת לקיצוניות ובוחרת בדיאטת אורז שהיא כלי טיפולי מדהים למצבי אלרגיהויש לעשותו בהשגחת מטפל.
בנוסף, אני מתאימה צמחי מרפא לשימוש פנימי כדי לסייע לגוף להתמודד ולחזור לאיזון והפסיק את הגירודים בפנים והנזלת.
יש להתמיד בטיפול במשך מספר חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריגיום בעינייםנטלי29/04/2008
שלום
יש לי פטריגיום בשתי העיניים והייתי רוצה לדעת אם יש דרך לטפל בהם .הניתוח לא מומלץ מאחר וברוב המקרים זה חוזר. זה מפריע אסטטית ואם זה גדל זה פוגע בראיה.אשמח לדעת אם יש משהו לעשות.תודה רבה נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריגיום
איה הוד29/04/2008שלום נטלי,
לצערי לא ידוע לי על טיפול אפשרי.
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיהוקמיכאל29/04/2008
לאחר כ-4 שעות רצופות ומתישות של שיהוקים מצאתי באתר שלכם כמה תרופות סבתא. אף אחת מהן לא עבדה, מלבד האחרונה. שתיתי מיץ משני לימונים וראה זה פלא - השיהוק חלף.
תודה
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיהוק
איה הוד29/04/2008הי מיכאל,
תודה רבה על השיתוף! :-)
כן....על כל אחד עובד משהו אחר...ואני שמחה שלפחות הלימונים עבדו בשבילך ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק המיני ירודשרית29/04/2008
אני אימא לילד בן 5 חודשים ואני מניקה אותו .מאז הלידה החשק המיני שלי ירוד,וזה פוגעה במערכת היחסים עם בעלי. כיצד אפשר להגביר את החשק המיני שלי? תעזרי לי בבקשה.
חשק מיני
איה הוד29/04/2008שלום שרית,
מצבך מובן ואת חולקת אותו עם עוד מיליוני נשים.
ישנם צמחי מרפא שמעוררים חשק מיני, אך כדי לקחת אותם בזמן הנקה, וכדי לדעת מינונים והרכב שמתאים לך, תצטרכי להיוועץ עם מטפל מוסמך שתהי אצלו במעקב.
צמחים כמו:
(שיח אברהם - Vitex
דודא רפואי - Mandragora officinalis - Mandrake
מאקה - Lepidium meyenii - Maca
רימון מצוי - Punica granatum - Pomegranate
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עיסוי מעורר מיני
שירי חבקין29/04/2008שרית היקרה
להלן מתכון מנצח לשמן עיסוי זוגי מעורר מיני
100 מל שמן שקדים
15 טיפות שמן אתרי פטשולי
15 טיפות שמן אתרי רוזווד
טיפות 10 שמן וניל (תמצית ריח או אתרי)
5 טיפות שמן נבט חיטה
מערבבים את הכל ומוזגים לבקבוק אחד רצוי כהה.
לשימוש גם באמבט ובג'קוזי וגם כשמן עיסוי מפנק
גם לגבר וגם לאישה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאיה28/04/2008
אני מעוניינת להכנס להריון רציתי לדעת בבקשה איזה צמחים , מאכלים עוזרים לי לבייץ אומנם ויש לי בעית ביוץ
ותודה רבה רבה לכם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון
איה הוד29/04/2008שלום איה,
כניסת להריון היום היא אינה דבר מובן מאליו.
ולכן, קצת קשה לתת טיפים ספציפיים פה בפורום מאחר ואצל כל אישה זה כל כך משתנה.
הצרכים של אישה אחת כדי להכנס להריון אינם זהים לצרכים של אשה אחרת...
ההמלצה היא לגשת לטיפול מלא.
באופן כללי, חשוב להקפיד על שתיית מים, על אכילת שיבולת שועל שהיא מאוד מזינה, על מזון מלא ובריא, על פעילות גופנית, לבדוק שאין חסרים, לטפל בכל בעיית מתח או סטרס אם קיימת ברקע ועוד.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)