מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות רבות ומשונותיאיר צ.09/01/2008
עקב תלונות על חוסר בתחושה בצורך לתת שתן נשלחתי בעבר לבדיקת שארית שתן ולצערי לא קיבלתי שום הדרכה לפני הבדיקה ועל כן בהגיעי למכון האולטרסאונד ניגשתי באופן יזום להשתין.
תוצאות הבדיקה:"כליות בגודל ומבנה תקינים.אין סימן להדרונפרוזיס או לאבנים.כליה שמאלית בעלת מערכת מאספת כפולה או מפוצלת.שלפוחית שתן עם דפנות סדירות.ערמונית בגודל תקין
משקלה 14 גרם.שארית שתן מינימלית 30 סמ"ק לאחר התרוקנות.
עם הזמן הרגשתי לחצים בצידי המפסעה ואז הייתי ניגש להשתין.לאחרונה גם הלחצים במפסעה הפסיקו וכעת אני מרגיש כאבי בטן בבטן התחתונה מתחת לטבור וכן כאבים בצד ימין בחלק העליון של בית החזה ואז אני ניגש להשתין אך אני מלא חשש שהכליות יפגעו.
הופנתי היום לאולטרסאונד לבדיקת שארית והפעם קיבלתי הדרכה לשתות 4 כוסות כ40 דקות לפני הבדיקה ולהתאפק ולהלן התוצאות:
כליה ימנית 10.8 ס"מ .גודל ומבנה תקין.פרנכימה בעובי תקין.אין אבנים או גושים.אין עדות להידרונפרוזיס.
כליה שמאלית:12.5 ס"מ גודל ומבנה תקינים.היתר כמו הכליה הימנית.
שלפוחית שתן בקיבולת 550 סמ"ק רירית ודפנות תקינים.
ערמונית-בגודל 2.8*3.5*4.0 ס"מ.משקלה 20.5 ס"מ.מרקם הומוגני.
שארית לאחר התרוקנות-227 סמ"ק.
עברתי תאונת דרכים בה נפגעתי בכל גופי ולגבי גב תחתון:
L2-L3 בלט דיסק היקפי.לחץ על השק הדורלי.
L3-L4 בלט דיסק מרכזי.לחץ על השק הדורלי.
L5-S1 ניצפה דיסק היקפי בולט.לחץ על השק הדורלי.
האם חוסר התחושה קשור לעמוד השידרה ומה אומר גודל הערמונית ושאלה נוספת
האם יש פה בעיה רצינית?.אני מרגיש שיש לי פגיעה בתחום הפריון .כמו כן הרבה מקומות בקרקפת הינם קרחים ואין כלל צמיחת שיער .יש לי חשד שאין לי בכלל זרע או שהוא אינו בעל פריון.
קיבלתי לאחר התאונות הרבה תרופות נוגדות כאבים ונוגדות דיכאון .
כמו כן בכל מקום שאני נוגע אני מקבל זרם חשמלי,לדוגמא בדלת של הרכב,בידית של מדרגות נעות.
נראה לי שמאז התאונה כל הגוף השתבש.
אציין שבMRI צוואר יש בלטי דיסק ב C5-C6-C7 ,
בבדיקת EMG מרפקים יש נזק בעצבי האולנוס,בבדיקת EMG צוואר יש פגיעה בצוואר C6-C7
בבדיקת EMG גפיים יש נזק בL5-S1 .
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות רבות ומשונות
פרופ' רפאל לובושיצקי10/01/2008מצטער לשמוע על כל הבעיות. אינן בתחום של אנדוקרינולוגיה. כדאי לפנות לנפרולוג בשל הממצאים בכליות.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)