מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- tsh גבוה בהריוןמיכל09/01/2008
דר' שלום - אני צריכה בבקשה עזרה.
אין לי הסטוריה משפחתית של בעיית בבלוטת התריס, ולפני מס' חודשים לפני כניסה להריון ביצעתי פרופיל הורמונלי הכולל tsh שיצא תקין.
המחזורים שלי היו סדירים נכנסתי להריון מיידית ונסעתי עם בעלי לחול שם המשכתי מעקב.
לא ביצעו לי שוב tsh כי הסתמכו על הבדיקות המקדימות, הגעתי לארץ בשבוע 13 ועשיתי בדיקות השלמה כולל tsh שחזר לא תקין!!!
tsh-7.55 אך t4 תקין של 13.4.
מיד התחלתי בטיפול באלתרוקסין אבל השאלה הכי חשובה ויקרה לי האם העובר שלי נפגע ? כי אין לי מושג מתי זה קרה? לא סבלתי משום סימפטום , אני רזה מאד, היפראקטיבית, אין לי עצירויות, אמנם היתה לי מעט עייפות אך סברתי שזה תופעה נורמלי של הריון.
בחלק מהמקומות קראתי שברגע שה t4 תקין אז לעובר אין חשש אבל ככה אומרים הגניקולוגים, רציתי לדעת מה עמדת האנדוקרינוגולים? האם בערכים כאלה גרמתי נזק לעובר?
אבקש בכל לשון של בקשה התייחסות רצינית כי אני לא מסוגלת להירגע .....קראתי כל כך הרבה דברים על תת פעילות תריסית בהריון ועל הנזקים לעובר.
אלפי תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר tsh גבוה בהריון
פרופ' רפאל לובושיצקי10/01/2008אם התחלת טפול עם אלטרוקסין וכעת רמת TSH תקינה אין חשש לפגיעה בעובר.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)