אומגה מונעת סכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אומגה מונעת סכרת
    דנה
    29/07/2011

היתה לי רמה גבוה של סוכר בצום לאחר שלקחתי אומגה הסוכר ירד ל 96 אם אקח אומגה ואוכל מאכלים עם סוכר לא אחלה?המגלובין A1C 5.9 ,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה מונעת סכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה מונעת סכרת - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    30/07/2011

שלום,
    לא ידוע שאומגה 3 מפחית ערכי סוכר .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 67 ונתגליתי כחולת סוכרת. hba

יעלאוריה
    12/08/2011

אני בת 67 ונתגיליתי כחולת סוכרת. הhba1c שלי היה 6.5 והסוכר 115, הורדתי מתוקים, והתחלת דייאטה, ואחרי חדש, אני ב6.3 והסוכר עלה ל121. יש לי תופעות של גלי חום בבוקר, ואני לוקחת הורמונים, לא יודעת ממה, שתם לפעמים מרובה, עם ריח חריף, ושריפה בקצה השפתיים בפה. מה דעתך על הסוכרת, ומי יכול לטפל בי כמו שצריך. והאם יש אפשרות שבלוטת יתרת הכליה שלי לא בסדר, יש לי תופעות היפוגליקמיה כשאני רעה, ולרופאה האנדוקרינולוגית שלי אין זמן לטפל בי. אני מחפשת רופא לכל בעיותי אלה ואחרות, ומעונינת בתשובה על הסכרת. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו