מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טריגליצרידיםאנונימית02/08/2011
שלום רב
אני בת 22 סובלת משחלות פוליציסטיות ולוקחת גלולות כדי לטפל בתסמונת.
אני לוקחת את הגלולות כשנה וחצי ללא כל בעיה. בחודשיים האחרונים אני מרגישה מאוד חלשה ומותשת ולאחר בדיקות דם שהיו לא תקינות - קורטיזול גבוה,טריגליצרידים גבוהים וכו....הפנו אותי לאנדוקרינולוג.
כעת אני בסדרת בדיקות על מנת לבדוק מה יש לי - החשד של הרופא זה בעיה בבלוטת התריס וכאמור ,אנו מחכים לאמת זאת עם תשובות הבדיקות.
השאלה שלי היא לגבי רמת הטריגליצרידים גבוהה.
עד לפני חודשיים כשהתחלתי להרגיש רע ,מעולם לא היו לי טריגליצרידים(או כולסטרול) וכעת בחודשיים -שלושה האחרונים שיצא לי לעשות בהם כמה פעמים בדיקות דם הם גבוהים מאוד ולא יורדים (296).
האכילה שלי לא השתנתה בשנים האחרונות,אני ואף אני מאוד מקפידה בחודשיים האחרונים מאז שגילו את השומנים הגבוהים לא לאכול סוכרים ופחמימות ריקות כמו שהרופא הסביר ואין שום שינוי בטריגליצרידים ואף עליה קטנה.....
מה יכול להיות גורם לכך שטריגליצרידים נהיים לפתע גבוהים ופשוט לא יורדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריגליצרידים - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס03/08/2011שלום,
לעיתים גלולות יכולות להעלות את רמת הטריגליצרידים.
גורם נוסף הוא עליה במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)