מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יורדת במשקל ולא מקבלת מחזוראידית13/01/2008
שלום פרופסור כבר התייעצתי עימך לפני שבועיים שאני אחרי כריתת בלוטת התריס וטיפול ביוד כבר 6 שנים אחרי רמת הtsh 380 גבוהה אני עושה דיאטה כבר 3 שבועות ואין ירידה במשקל ודבר נוסף לא מקבלת מחזור כבר כמעט 3 חודשים האם יש קשר לרמת הפעילות הגבוהה לאי קבלת המחזור והאם אני לא אוכל לרדת במשקל אם אני איני יכולה להיות מאוזנת?
מה עליי לעשות כדי לרדת במשקל?
ומה עליי לעשות כדי לקבל ווסת?
תודה וברגשי כבוד
אידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יורדת במשקל ולא מקבלת מחזור
פרופ' רפאל לובושיצקי14/01/2008לא ברור לי מפנייתך האם את מקבלת אלטרוקסין ואם כן מה המנון? האם רשמת TSH=380? האם בדקו גם FT4 ומה היה הערך?
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבלת אלטרוקסין
אידית16/01/2008לפרופסור לבושסקי תודה על התייחסותך ראשית כל.
אני שוב אכתוב בקצרה חליתי לפני 6 שנים בקצינומה פפילרי עם בלוטות לימפה נגועות מימין.
עברתי כריתה מלאה וטיפול ביוד 40 מילקרי טיפול ראשון וטיפול שני 150 מילקירי.
מאז אני במעקב גם אצלך במרפאת קנב בקריית שמונה .
אני נוטלת 200 מיקרוגרם אלטרוקסין בכל יום .
אבל לאחרונה הדופק שלי מואץ ואיני מקבלת ווסת כבר 3 חודשים לא בדקו FT-4 אבל TSH = 380
אני בפעילות כביכול ייתר גבוהה כידוע לך עם סרטן כמו שלי צריך מס' שנים להיות בערכים גבוהים.
שאלתי שוב אני חוזרת האם אני לא מקבלת ווסת 3 חודשים בגלל ערך כזה האם יש קשר ישיר.
והאם אני יכולה לרדת במשקל עם דיאטה שאני עושה כבר 3 שבועות וירדתי קילו בלבד?
יש לי קושי לרדת במשקל וקושי לקבל ווסת
תודה ואשמח אם תעזור לי.
ברגשי כבוד
אידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבלת אלטרוקסין
פרופ' רפאל לובושיצקי16/01/2008צריך לעשות לך הערכה של סיבת אי קבלת המחזור וכן לבדוק את רמת FT4,Thyroglobulin כדי לדעת האם הסרטן הפפילרי בשליטה או לא וכאמור את הסיבה להעדר וסת.
אני ממליץ שיפנו אותך למכון אנדוקריני ביח העמק להערכה מדוייקת של הבעיות שלך.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אידית16/01/2008תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)