tsh תקין וt4 לא תקין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• tsh תקין וt4 לא תקין
    יעל
    16/08/2011

שמי גלית, בת 40. מזה כשנה ,ערכי הtsh סביב 3-4 וערכי t4 בין 9.8-10.2. אני סובלת מעייפות והעדר ירידה במשקל למרות הקפדה. ניסיון של אלטרוקסין 50 הביא לירידת הtsh לאזור 1. קשה לי להעריך אם היה שינוי קליני ממשי. זה לא נראה כאילו המשוב אינו עובד? מדוע הtsh בנורמה כשהt4 כה נמוך? (ב3 בדיקות בשנה) אשמח לדעתכן, והאם יש צורך בבדיקות נוספות. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    tsh תקין וt4 לא תקין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• tsh תקין וt4 לא תקין - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    17/08/2011

שלום,
    כדאי במקרה זה להתייעץ עם אנדוקרינולוג וזה אולי המקרה לבדוק אם לא קיימת בעיה ביותרת המוח או לעיתים גם תרופות מסויומות יכולות לגרום להשפעה זו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהת ושאלה נוספת

יעל
    17/08/2011

אני מקבלת פרקוסט במינון נמוך בעקבות כאב כרוני, האם יכול להשפיע? המחזור שלי סדיר וכך גם הfsh. אם היתה בעיה ביותרת המוח לא היינו רואים tsh נמוך יותר? וזה שהtsh ירד מאוד עם מתן אלטרוקסין לא מרמז על זה שאין בעיה בהיפופיזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו