מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תנגודת אינסוליןאלי19/08/2011
אני מקבל 430 יחידות אינסולין ותרופות נוספות לסוכרת ולמרות זאת סוכר בצום 385 וH1BC 11 האם יש משהו לעשות או שזה אבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנגודת אינסולין - תגובה
ד''ר זהר לנדאו22/08/2011שלום רב,
יש מספר דברים שאפשר לעשות: לשנות את סוג האינסולין, להוסיף תרופות שמורידות את התנגודת לאינסולין (מטפורמין), לנסות מתן ביאטה/ויקטוזה. במידה ויש השמנת יתר - ירידה במשקל ואפילו בחלק מהמקרים לשקול ניתוח בריאטרי (לקיצור קיבה). יש הרבה מה לעשות. אנא פנה לרופא סוכרת. בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטוס ואפידרה
אלי26/08/2011אני מקבל ביום 280 יחידות לנטוס ו-150 אפידרה לאיזה סוגי אינסולין אחרים התכונת בתשובתך לשאלתי את כל יתר התרופות שהזכרת אני מקבל ובנוסף מיבא תרופה לסכרת שאיננה נכללת בסל על חשבוני מחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטוס ואפידרה - תגובה
ד''ר זהר לנדאו26/08/2011שלום רב,
המינון שאתה מקבל גבוה מהמינון הרגיל.
ניתן לנסות לשנות את תכשיר האינסולין, לעיתים רחוקות הדבר יכול לעזור.
כמו כן צריך לבדוק אם יש איזורים בהם אתה מזריק בהם יש נפיחויות העלולות להפריע לספיגת האינסולין.
מציעה שתפנה לרופא מומחה בסוכרת לייעוץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד פעמי
אלי27/08/2011אני משתמש במזרקים חד-פעמיים סולוסבר. האם זה משנה? מהם האזורים המומלצים להזרקה,וכיצד מזהים את האזורים שאותם את מגדירה כבלתי יעילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)