תנגודת אינסולין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תנגודת אינסולין
    אלי
    19/08/2011

אני מקבל 430 יחידות אינסולין ותרופות נוספות לסוכרת ולמרות זאת סוכר בצום 385 וH1BC 11 האם יש משהו לעשות או שזה אבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנגודת אינסולין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנגודת אינסולין - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    22/08/2011

שלום רב,
    יש מספר דברים שאפשר לעשות: לשנות את סוג האינסולין, להוסיף תרופות שמורידות את התנגודת לאינסולין (מטפורמין), לנסות מתן ביאטה/ויקטוזה. במידה ויש השמנת יתר - ירידה במשקל ואפילו בחלק מהמקרים לשקול ניתוח בריאטרי (לקיצור קיבה). יש הרבה מה לעשות. אנא פנה לרופא סוכרת. בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטוס ואפידרה

אלי
    26/08/2011

אני מקבל ביום 280 יחידות לנטוס ו-150 אפידרה לאיזה סוגי אינסולין אחרים התכונת בתשובתך לשאלתי את כל יתר התרופות שהזכרת אני מקבל ובנוסף מיבא תרופה לסכרת שאיננה נכללת בסל על חשבוני מחו"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטוס ואפידרה - תגובה

ד''ר זהר לנדאו
    26/08/2011

שלום רב,
    המינון שאתה מקבל גבוה מהמינון הרגיל.
    ניתן לנסות לשנות את תכשיר האינסולין, לעיתים רחוקות הדבר יכול לעזור.
    כמו כן צריך לבדוק אם יש איזורים בהם אתה מזריק בהם יש נפיחויות העלולות להפריע לספיגת האינסולין.
    מציעה שתפנה לרופא מומחה בסוכרת לייעוץ.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חד פעמי

אלי
    27/08/2011

אני משתמש במזרקים חד-פעמיים סולוסבר. האם זה משנה? מהם האזורים המומלצים להזרקה,וכיצד מזהים את האזורים שאותם את מגדירה כבלתי יעילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו